ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Σύλλογος Νεοχωριτών Μυρτουντίων Ηλείας εν Αθήναι { Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ }


ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ
                                 
Συλλόγου 

    
Νεοχωριτών       Μυρτουντίων

         
   Ηλείας εν Αθήναι

 Ο σύλλογός μας σας προσκαλεί στον ΕΤΉΣΙΟ ΧΟΡΌ ΤΟΥ που θα πραγματοποιηθεί την
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 και ώρα 21:30 στο
                                                   Κέντρο Διασκεδάσεως 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΤΩΝ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΩΝ ΗΛΕΙΑΣ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙ (Ο Άγιος Γεώργιος ) ))

 Α  Ν  Α  Κ  Ο  Ι  Ν  Ω  Σ  Η 
Αγαπητοί συχωριανοί φίλοι και φίλες του συλλόγου
Ο σύλλογός μας ,συνεχίζοντας την προσπάθειά του να έρθει ακόμα πιο κοντά με όλους τους συχωριανούς και φίλους του συλλόγου ,που μένουν μόνιμα στην Αθήνα ,κάνει γνωστό ότι:

Στάση εργασίας την Πέμπτη στα λεωφορεία της Αθήνας


Από τις 11.00 ως τις 17.00, για την γενική συνέλευση των εργαζομένων

Μεγάλη νίκη του Πλατανιά επί του Άρη


Επιβλήθηκε με 2-0 των «κιτρίνων« στα «Περιβόλια»

Χάνεται το επίδομα γάμου και το 10% των μισθών


eurosΑπό τον Απρίλιο χάνεται οριστικά το επίδομα γάμου, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι που αμείβονται με την εθνική συλλογική σύμβαση και είναι παντρεμένοι
θα δουν τον μισθό τους να μειώνεται κατά 10%.

Μυστηριώδης τραυματισμός 50χρονου στην Ανδραβίδα...



Μυστηριώδης τραυματισμός 50χρονου στην Ανδραβίδα...Ένα περίεργο περιστατικό ερευνά από το βράδυ της Κυριακής το Αστυνομικό Τμήμα Ανδραβίδας, όταν 50χρονος, κάτοικος Αγίου Παντελεήμονα Αθηνών, βρέθηκε χτυπημένος στο πρόσωπο και πεσμένος στην άκρη του δρόμου, στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ανδραβίδας-Στρούσι.

Παραιτείται ο Πάπας Βενέδικτος


pope-urbiΕγκαταλείπει τα καθήκοντά του ο Πάπας Βενέδικτος, όπως μεταδίδει το ιταλικό πρακτορείο ANSA.

Ξεκίνησαν τα "ραβασάκια" για όσους χρωστούν στην εφορία - Στο δεύτερο ειδοποιητήριο θα ξεκινούν οι κατασχέσεις - Τι αποφάσισαν στο ΥΠΟΙΚ


- Το κράτος περιμένει να εισπράξει από τα ληξιπρόθεσμα έως 1,4 δισεκατομμύρια ευρώ μέχρι τέλος του 2013
- Το δεύτερο ειδοποιητήριο θα είναι σε έντονο ύφος και θα προειδοποιεί για κατασχέσεις
- Η κατάσχεση μισθών θα αφορά το ποσό που είναι πάνω από τα 1.000 ευρώ
- Ανοιχτό το ενδεχόμενο όμως κατασχέσεων μισθών και συντάξεων άνω των 600 ευρώ - Το αποκλείει ο Θεοχάρης

Στην Τατιάνα η παπαδιά! (VIDEO)



Στην Τατιάνα η παπαδιά! (VIDEO)Η ιστορία της παπαδιάς έγινε ξανά αντικείμενο συζήτησης στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μίλα», με «φιλοξενούμενη» μέσα από τη φυλακή την ίδια την παπαδιά.

Ηλεία: Στα μπλόκα οι αγρότες - έκλεισαν οι δρόμοι (Νεότερη ενημέρωση 11-2-13 15:03)


marathiaΞεκίνησε χθες η κινητοποίηση των αγροτών, σε πανελλαδική κλίμακα και στην Ηλεία. Νέκρωσε για μία ώρα η Ε.Ο Πατρών - Πύργου.

Βάρδα: Πήγε για εξέταση ρουτίνας και βγήκε με... μωρό!



Βάρδα: Πήγε για εξέταση ρουτίνας και βγήκε με... μωρό!Δεν πίστευαν στα μάτια τους γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Βάρδας, όταν μία εξέταση ρουτίνας σε 20χρονη οικονομική μετανάστρια νωρίς το πρωί της Δευτέρας εξελίχθηκε σε...

Μακρίσια: Πέρασαν "ακρίδες" από την περιοχή - "Ρήμαξαν" αγροικίες


diarriktesΤρεις περιπτώσεις κλοπών καταγράφηκαν στην περιοχή των Μακρισίων τις τελευταίες ημέρες. Οι δράστες είχαν συγκεκριμένα γούστα και η λεία είχε κοινά χαρακτηριστικά και στις τρεις.

Βάρδα: Οι κλέφτες είχαν στήσει ενέδρα . . . και είχαν σχέδιο με μαχαίρι, πιρούνι και πριόνι


Listis.JPGΣοκάρουν οι λεπτομέρειες από την περίπτωση της ληστείας στη Βάρδα το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, αφού οι ληστές χρησιμοποίησαν παράδοξα μέσα και σχέδιο
για να αποσπάσουν χρήματα και αντικείμενα αξίας.

Ηλεία: Νέα επιδείνωση του καιρού από αύριο Τρίτη


1213_ph1 Η βελτίωση της χθεσινής ημέρας  δεν θα κρατήσει πολύ, καθώς κατά την διάρκεια της Τρίτης 12/2 περιμένουμε
νέα επιδείνωση, αρχικά, με θυελλώδεις νοτιοανατολικούς ανέμους, που στο Ιόνιο το βράδυ πιθανόν να φτάσουν πολύ θυελλώδεις 9 μποφόρ. Βροχές από το βράδυ.

Χαλάει πάλι ο καιρός από την Τρίτη


Στα ίδια επίπεδα η θερμοκρασία... Συννεφιά και τοπικές καταιγίδες τα βασικά χαρακτηριστικά του καιρού για την Τρίτη. Δείτε την αναλυτική πρόγνωση.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 12ης Φεβρουαρίου