Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

ΣΕ LIVE STREAMING ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (19:30, NS2)

Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για τη σημερινή αναμέτρηση της Super League 
 
 
 
 
 
 
Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός (19:30, NS2), θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.

ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 17:15 μ.μ NS

PAOKOFI
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (17:15 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση ΠΑΟΚ-ΟΦΗ  θα υπάρχει Live Streaming από τα links που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού...:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ -ΒΕΡΟΙΑ 17:15 μ.μ NS

AtromitosVeria
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (17:15 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ -ΒΕΡΟΙΑ  θα υπάρχει Live Streaming από τα links που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού...::

Eμφανίζονται σταυροί μέσα στην Αγιά Σοφιά!



Απίστευτο φαινόμενο στο ναό της Κωνσταντινούπολης... Ένα απίστευτο φαινόμενο λαμβάνει χώρα στην Αγία Σοφία. Πάνω από τους ασβεστωμένους τοίχους εμφανίζονται...

Κυλλήνη ΤΩΡΑ: Εντοπίστηκε η νάρκη στην είσοδο του λιμανιού (Αποκλειστικές εικόνες)


narki12
narki2
narki3Σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε η νάρκη στα όρια της εισόδου του λιμανιού. Σπεύδουν στο σημείο όλα τα μέσα...
narki_1.narki1Νεότερη ενημέρωση 12:42

Η νάρκη... έφερε χάος στο Κατάκολο! (VIDEO)



Η νάρκη... έφερε χάος στο Κατάκολο! (VIDEO)Σκηνικό ταλαιπωρίας στήθηκε το πρωί στο λιμάνι του Κατακόλου, μια και λόγω του κλειστού -λόγω... νάρκης- λιμανιού της Κυλλήνης, τα πλοία έδεσαν στο Κατάκολο.

Παραλίγο... ολοκαύτωμα 46χρονος στην Αμαλιάδα!




Παραλίγο... ολοκαύτωμα 46χρονος στην Αμαλιάδα!Ολοκαύτωμα κινδύνευσε να γίνει το μεσημέρι της Παρασκευής ένας 46χρονος στην Αμαλιάδα, όταν επεχείρησε να ανάψει το τζάκι του σπιτιού του και αντί να πάρουν φωτιά τα ξύλα, πήρε φωτιά ο ίδιος!

Κυλλήνη ΤΩΡΑ: Πληροφορίες πως εντοπίστηκε η νάρκη (Αποκλειστικές εικόνες)

narki1234
narki2
narki3
narki_1.narki1Σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε η νάρκη στα όρια της εισόδου του λιμανιού. Σπεύδουν στο σημείο όλα τα μέσα.
Περισσότερα σε λίγο...

Η ζωή στη νέα Ελλάδα σε 25 φωτογραφίες του Reuters


25 φωτογραφίες, 25 στιγμές από την Ελλάδα όπως τις παρουσιάζει το πρακτορείο Reuters σε φωτογραφικό του αφιέρωμα για τη χώρα μας. "Η ζωή στη νέα Ελλάδα" είναι ο τίτλος του.

20χρόνια φυλακή στο κτήνος της Κοζάνης που βίαζε και αποπλανούσε ανήλικα


Σύμφωνα με το Star-Fm.gr, o 26χρονος οδηγήθηκε στο Σωφρονιστικό Κατάστημα του ΦελλίουΓρεβενών.

Ηλεία: Aφαντη για δεύτερη μέρα η νάρκη στην Κυλλήνη - Το λιμάνι της Πάτρας εξυπηρετεί τα δρομολόγια για Ζάκυνθο & Κεφαλονιά




Ηλεία: Aφαντη για δεύτερη μέρα η νάρκη στην Κυλλήνη - Το λιμάνι της Πάτρας εξυπηρετεί τα δρομολόγια για Ζάκυνθο & ΚεφαλονιάΗλεία: Aφαντη για δεύτερη μέρα η νάρκη στην Κυλλήνη - Το λιμάνι της Πάτρας εξυπηρετεί τα δρομολόγια για Ζάκυνθο & ΚεφαλονιάΑπό το λιμάνι της Πάτρας θα εξυπηρετηθούν σήμερα και μέχρι νεωτέρας τα δρομολόγια των πλοίων προς Ζάκυνθο και Κεφαλονιά καθώς η χθεσινή (8/2) δεύτερη μέρα των αναζητήσεων για τη νάρκη στο λιμάνι της Κυλλήνης κατέστη άκαρπη. Όσοι σκοπεύουν να ταξιδέψουν στα δύο νησιά του Ιονίου θα πρέπει πρώτα να επικοινωνούν, για πληροφορίες και οδηγίες, με τα Λιμεναρχεία Κατακόλου (26210 41206) και Ζακύνθου (26950 28118).

Ξανά στην Ηλεία η παπαδιά κι ο εραστής!


Ξανά στην Ηλεία η παπαδιά κι ο εραστής! Στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας βρίσκονται από την Παρασκευή ο 41χρονος Νίκος Παναγόπουλος και η 43χρονη Θεοδώρα Αυγεροπούλου, δράστες της δολοφονίας του 52χρονου ιερέα Αθανάσιου Αυγερόπουλου από τη Φωκίδα, τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Ηλεία.

Ηλειακός Λεχαινών: Ο Γαλάνης στην τεχνική ηγεσία - Η μεγάλη επιστροφή

galanis-2
Με τον Αλέξη Γαλάνη στο «τιμόνι» της τεχνικής ηγεσίας θα πορευτεί από τούδε και στο εξής ο Ηλειακός, καθώς ο έμπειρος τεχνικός τα βρήκε με τους ιθύνοντες της ομάδας των Λεχαινών
και είπε τελικά το «ναι», αφού ήταν θέληση και των δυο πλευρών να γίνει αυτή η συνεργασία.

Πύργος: Νέα σύλληψη για χρέη στο Δημόσιο


sillipsi_large.JPGΣυνελήφθη, το πρωί της Παρασκευής, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 53χρονος ημεδαπός για οφειλές προς το Δημόσιο.

ΒΙΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ

15Γιορτάζουμε σήμερα 9 Φεβρουαρίου, ημέρα μνήμης του Αγίου Νικηφόρου.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ..ΝΙΚΗΦΟΡΕ

Nikiforos Stefanopoulos
Σήμερα γιορτάζουν 2 συχωριανοί μας Νιχωρίτες
Να ευχηθούμε χρόνια πολλά και πάντα υγεία στους

Αμαλιάδα: Με εγκαύματα 44χρονος που προσπάθησε να ανάψει το τζάκι


tzakiΕυτυχώς με πολύ ελαφρά εγκαύματα «τη γλίτωσε» ένας 44χρονος, που τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να ανάψει το τζάκι του στην Αμαλιάδα.

Μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου καταθέτει ο δήμαρχος Ανδραβίδας - Κυλλήνης για τη νάρκη - Κάνει λόγο για παρωδία


ArvanitisΕντολή να κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου έδωσε ο δήμαρχος Ανδραβίδας - Κυλλήνης Δημήτρης Αρβανίτης, για να διερευνηθούν οι όποιες αστικές
ή ποινικές ευθύνες έχουν αρμόδιοι ή οποιοιδήποτε άλλοι για το περιστατικό με τη νάρκη, αλλά και γενικότερα για την ύπαρξη πολλών τέτοιων αντικειμένων στη θαλάσσια περιοχή «ευθύνης» του στην Ηλεία.

Ηλεία: Συνεχίζεται η κακοκαιρία σήμερα Σάββατο - Ύφεση θα παρουσιάσει ο καιρός ανήμερα της εορτής του Πολιούχου Πύργου Αγ.Χαραλάμπους


Συνεχίζεται η κακοκαιρία στην περιοχή μας, μάλιστα το πρωί της Παρασκευής 8 Φεβρουαρίου 2013, είχαμε και χιονοεκπλήξεις, με χιονοπτώσεις
σε χαμηλά υψόμετρα, περίπου πάνω από τα 650 μέτρα κυρίως στα ημιορεινά της Αρχ.Ολυμπίας, ωστόσο οι χιονοστρώσεις ξεκινούσαν αρκετά ψηλά πάνω από τα 900 μέτρα, όπως άλλωστε περιμέναμε.

Τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο


Συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο σε όλη τη χώρα, ενώ αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές. Διαβάστε την πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 9ης Φεβρουαρίου

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...