ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΣΕ LIVE STREAMING ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (19:00)

Μας το ζητήσατε και εμείς δεν συνηθίζουμε να χαλαμε χατήρια ...
Η ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩN ΣΤΗΝ TV  ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ LAP TOP ...
Φίλε Παύλο για σένα και για όλους τους εργαζομενους και τους... μη έχοντας TV
 
Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για τη σημερινή αναμέτρηση της Α1 Μπάσκετ 
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (19:00, ET1), θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.

Έστειλαν φάκελο με σφαίρα στον Στουρνάρα


Ένας φάκελος με σφαίρα 9 χιλιοστών έφτασε, στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Στην εντατική δωδεκάχρονος που έπεσε στο κενό

Κρίσιμα τα επόμενα δύο 24ωρα

Στη δίκη για τα «τρομοδέματα» οι δύο από τους «Πυρήνες»

Οδηγούνται αύριο στον Κορυδαλλό

Στη ΓΑΔΑ θα διανυκτερεύσουν οι δύο κατηγορούμενοι για συμμετοχή στην οργάνωση "Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς", που συνελήφθησαν μετά τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης, ενώ αύριο το πρωί θα οδηγηθούν στις φυλακές Κορυδαλλού.

Είναι πράγματι Ατρόμητος!

Οι Περιστεριώτες άλωσαν το Καραϊσκάκη και έβαλαν τέλος στο αήττητο του Ολυμπιακού

Μια ματσάρα με απ' όλα!

«Χορταστική» ισοπαλία 2-2 για Άρη και ΠΑΟΚ

Άναψαν τις μηχανές στα τρακτέρ οι αγρότες της νότιας Ηλείας - 6 Φεβρουαρίου το πρώτο μπλόκο


agrotes_giann2.JPGΠραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στην περιοχή του Γιαννιτσοχωρίου η σύσκεψη – συγκέντρωση αγροτών από την περιοχή της νότιας Ηλείας.

Πάτρα: Ντελίβερι... χασίς από νεαρό Αλβανό


DELIVERASΣυνελήφθη προχθες βράδυ στην Πάτρα από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών ένας 23χρονος Αλβανός για διακίνηση ναρκωτικών.

Ηλεία: Εβδομάδα κινητοποιήσεων – Αγρότες, σπουδαστές, έμποροι σε θέση μάχης


kinitop.JPGΗ κάθε μια για τους δικούς τις λόγους, μεγάλες κοινωνικές ομάδες ξεκινούν κινητοποιήσεις στην Ηλεία αυτή την εβδομάδα. Το χορό ανοίγουν σήμερα οι αγρότες και οι σπουδαστές
των ΤΕΙ και ακολουθούν οι έμποροι.

"Σύρραξη" στην Πάτρα με τους εκπροσώπους του νομού να δηλώνουν : Ξεχάστε το ! Τα ΤΕΙ θα μείνουν στην Ηλεία

kaplan.JPGΧωρίς απάντηση από τον πρόεδρο του ΑΤΕΙ Πατρών Σωκράτη Καπλάνη, για το ποια ήταν η δική του εισήγηση σε σχέση με τα Τμήματα του ΤΕΙ στην Ηλεία, αλλά και για το αν θα διεκδικήσει
την παραμονή τους, ως οφείλει,  υποστηρίζοντας το αίτημα των Ηλείων στον κ. Αρβανιτόπουλο, έληξε η χθεσινή συνάντηση της πολυπληθούς αντιπροσωπείας αιρετών εκπροσώπων φορέων και σπουδαστών από το νομό με την διοίκηση του ΤΕΙ.

Σπουδαστές Α.Τ.Ε.Ι. Πύργου: «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ» (+VIDEO ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΏΝ)



Σπουδαστές Α.Τ.Ε.Ι. Πύργου: «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ» (+VIDEO ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΏΝ)





Σπουδαστές Α.Τ.Ε.Ι. Πύργου: «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ» (+VIDEO ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΏΝ)Άρθρο της Μαρίας Τσίρου (σπουδάστριας τμήματος Πληροφορικής και Μ.Μ.Ε. Πύργου)
Λέξεις-κλειδιά: 1. Όνειρα, 2. Ακαδημαϊκό, 3.Αγώνας - κινητοποιήσεις. Η πόλη του Πύργου, Ηλείας φιλοξενεί δύο τμήματα Τ.Ε.Ι.- Παραρτήματα του Α.Τ.Ε.Ι Πατρών (Τμήμα Πληροφορικής και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Τμήμα Μουσιολογίας, Μουσιογραφίας και Σχεδιασμού Εκθέσεων). Το σχέδιο <Αθηνά> προβλέπει τη μετονομασία των δύο τμημάτων και τη μετακίνηση του τμήματος Πληροφορικής και Μ.Μ.Ε.. Η είδηση μετονομασίας, συγχώνευσης και μετακίνησης, έφερε απορίες τόσο στους φοιτητές, όσο και στους κατοικους του Πύργου.

Ηλεία: Περιορισμένη ορατότητα στην ατμόσφαιρα λόγω έντονης μεταφοράς σκόνης από την Αφρική


Μεταφορά αφρικανικής σκόνης παρατηρείται από το πρωί της Κυριακής 3/2. Σταδιακά από το μεσημέρι το φαινόμενο έχει ενταθεί, με αποτέλεσμα η ορατότητα
στην ατμόσφαιρα να έχει περιοριστεί σημαντικά.

Συννεφιά και ζέστη τη Δευτέρα


Μπορεί να εξασθενούν οι ισχυροί άνεμοι ωστόσο αναμένεται μικρή πτώση της θερμοκρασίας... Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Αναλυτική πρόγνωση

Σαν σήμερα

Σαν σήμεραΤα γεγονότα της 4ης Φεβρουαρίου