Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 3, 2013

ΑΡΗΣ -ΠΑΟΚ 19:30 NOVASPORTS 1

Εικόνα
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (19:30 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση ΑΡΗΣ -ΠΑΟΚ   ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ NOVASPORTS 1 θα υπάρχει Live Streaming από τα links που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού... :

ΣΕ LIVE STREAMING ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (17:15, NS1)

Εικόνα
  Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για τη σημερινή αναμέτρηση της Super League   Ολυμπιακός - Ατρόμητος (17:15, NS1), θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.

ΒΕΡΟΙΑ -ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 17:15 NOVASPORTS 3

Εικόνα
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (17:15 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση ΒΕΡΟΙΑ -ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ που θα ματαδωθεία και από την τηλεόραση του NOVASPORTS 3 θα υπάρχει Live Streaming από τα links που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού...

OΦΗ-ΚΕΡΚΥΡΑ 15:00 NOVASPORTS 1

Εικόνα
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή ( 15:00 μ.μ . ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση OΦΗ- ΚΕΡΚΥΡΑ   θα υπάρχει Live Streaming από τα links που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού... :

Του γύρισε Μπουμ-ερανγκ

Εικόνα
Μοιραίος και πάλι ο Μπουμσόνγκ για τον ΠΑΟ - Ισοπαλία 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολης

Συνέλαβαν δύο Μπαγκλαντέζους - Κατασχεθήκαν 300 πακέτα λαθραία τσιγάρα

Εικόνα
Συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής, στη Νέα Μανολάδα Ηλείας, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Μπαγκλαντές, ηλικίας 24 και 23 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή λαθραίων τσιγάρων.

Αμαλιάδα: Κρούσμα εγκεφαλίτιδας σε 15χρονη αθίγγανη

Εικόνα
Με παρέμβαση της αστυνομίας, εξαιτίας της αρχικής άρνησης των συγγενών, μεταφέρθηκε προχθές το απόγευμα σε Νοσοκομείο της Πάτρας περιστατικό ύποπτο για μηνιγγίτιδα, όπου τελικά αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για εγκεφαλίτιδα.

Κατάκολο: Ζευγάρι Βούλγαρων με το ενός έτους αγοράκι τους βρήκαν καταφύγιο στον οικίσκο αντλιοστασίου!

Εικόνα
Άφησαν την χώρα τους για να βρουν ένα καλύτερο μέλλον ωστόσο ο κρίση που χτύπησε την χώρα μας τους έβγαλε στον δρόμο. Στην αναζήτηση στέγης χωρίς χρήματα και με εκ περιτροπής μεροκάματα σε αγροτικές καλλιέργειες ένα ζευγάρι Βούλγαρων με το ενός έτους αγοράκι τους  βρήκε καταφύγιο στον οικίσκο του αντλιοστασίου του ΓΟΕΒ Πηνειού- Αλφειού στο Καβούρι.

Ηλεία: Ούτε άνοιξη... στους 19oC το θερμόμετρο το πρωί της Κυριακής

Εικόνα
Πρωινό προχωρημένης άνοιξης θυμίζει το πρωινό της Κυριακής 3ης Φεβρουαρίου, λόγω των θυελλωδών νοτιάδων.

Γαστούνη: Αιματηρή ληστεία σε βάρος ιδιοκτήτη πρακτορείου ΟΠΑΠ - Τον τραυμάτισαν με το κοντάκι του όπλου

Εικόνα
Θύμα ληστών έπεσε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ilialive.gr ένας ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ στην περιοχή της Γαστούνης, λίγο πριν από τις έντεκα το βράδυ του Σαββάτου. Οι δύο δράστες του επιτέθηκαν με όπλο πιθανότατα καραμπίνα και τον χτύπησαν προκειμένου να του αποσπάσουν τα χρήματα που είχε μαζί του και αποτελούσαν τις εισπράξεις της ημέρας από το πρακτορείο.

Τραγωδία στο Επιτάλιο: Ολονύχτιες έρευνες για τον εντοπισμό τροχαίου – Νεκρός ένας 47χρονος σοβαρά ένας 30χρονος (photos & video)

Εικόνα
Σε τραγωδία κατέληξαν οι ολονύχτιες έρευνες για τον εντοπισμό τροχαίου ατυχήματος τα ξημερώματα της Κυριακής στο Επιτάλιο, στην περιοχή της πρώην λίμνης Αγουλινίτσας.

Ζέστη και μποφόρ την Κυριακή

Εικόνα
Σε υψηλά για την εποχή επίπεδα θα κυμανθεί η θερμοκρασία, το Σαββατοκύριακο, ενώ θα σημειωθούν λιγες βροχές στα δυτικά και τα Δωδεκάνησα. Διαβάστε την πρόγνωση του καιρού. Η αναλυτική πρόγνωση για την Κυριακή

Σαν σήμερα

Εικόνα
Τα γεγονότα της 3ης Φεβρουαρίου