ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Ματσάρα το ντέρμπι "αιωνίων" - Προκρίθηκε ο Ολυμπιακός...πάλεψε ο Παναθηναϊκός


Δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων που κρίθηκε στο τάι μπρέικ. Ο Ολυμπιακός νίκησε και στο ματς του κυπέλλου και προκρίθηκε στην επόμενη φάση όπου θα αντιετωπίσει τον Άρη.

Οι ατυχίες τον... ξύπνησαν – “Περίπατος” του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ


ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ και την απώλεια του Μάντζαρη έδειξε να συνέρχεται και να πηγαίνει με ανεβασμένη ψυχολογία στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Επικράτησε με το άνετο 82-71 της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ και έφτασε τις 3 νίκες στην Ευρωλίγκα. Αποβλήθηκαν Σάτο και Λο.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΡΥΦΩΝΑ

ΤΟ BLOG neohorikillinis .blog spot.com ΕΎΧΕΤΑΙ ΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΟΥΣ ΣΥΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ 
ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ

Βίος Αγ. Τρύφωνα


PDF Εκτύπωση
Ο Άγιος Τρύφωνας
Την πρώτη Φεβρουαρίου τιμά η Εκκλησία μας τη μνήμη του Αγίου Τρύφωνα, που έχει καθιερωθεί στην εθιμική λατρεία ως ο προστάτης των αμπελουργών.

Ηλεία: Δράστης δολοφονικής απόπειρας 46χρονου από τη Ροβιάτα ο 26χρονος που δολοφόνησε τον Φιλόπουλο



Ηλεία: Δράστης δολοφονικής απόπειρας 46χρονου από τη Ροβιάτα ο 26χρονος που δολοφόνησε τον Φιλόπουλο

Κατάθεση σε αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας έδωσε προχθές, δυόμιση χρόνια μετά την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του, ο 46χρονος Διονύσης Ντούρος από την Ροβιάτα, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε αναγνώρισε τον δράστη της απόπειρας σε βάρος του στο πρόσωπο του 26χρονου που κατηγορείται για την δολοφονία του οπαδού του Παναθηναϊκού Μιχάλη Φιλόπουλου στην Παιανία το 2007.

Κοινή επιχείρηση Ηλείων και Αχαιών αστυνομικών σε καταυλισμό ΡΟΜΑ


epixeirisiΗ Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού της σχεδιασμού για τη διαχείριση της εγκληματικότητας,  πραγματοποίησε το πρωί της
Παρασκευής, μία ακόμα αστυνομική εξόρμηση σε καταυλισμούς.

Ηλεία: Μεγάλη επιτυχία των Αρχών - Εξιχνιάστηκαν 81 διαρρήξεις από τη "συμμορία με τις μαξιλαροθήκες" - Μια σύλληψη στην Κρήτη - Επιβεβαίωση του ΗΛΕΙΑ Live !


maksilari.JPGΕπίσημες ανακοινώσεις στο θέμα της "συμμορίας με τις μαξιλαροθήκες" που είχαν στην κυριολεξία ρημάξει την Ηλεία με
μεγάλο αριθμό διαρρήξεων και κλοπών, έγιναν το μεσημέρι της Παρασκευής από τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας Ταξίαρχο Δημήτρη Αλεξόπουλο. Πλήρης επιβεβαίωση για το ρεπορτάζ του ilialive.gr (ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΔΩ) που γράψαμε πριν από μια εβδομάδα. Οι δράστες φέρονται να είχαν διαπράξει 83 διαρρήξεις με τη λεία τους να ξεπερνά σε χρήματα τις 40.000 ευρώ και δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε κοσμήματα.

Λουκέτο στα ΤΕΙ της Ηλείας – Μένει μόνο το Τμήμα Μουσειολογίας στον Πύργο - Όλο το σχέδιο "Αθηνά"


tei_kleisto1aΠαρουσιάστηκε το σχέδιο «Αθηνά» για την αναδιοργάνωση των ΑΕΙ και τον ΤΕΙ στην χώρα. Σύμφωνα με αυτό στην Ηλεία παραμένει μόνο ένα τμήμα αυτό της Μουσειολογίας
tei1tei2aπου εντάσσεται στον Τομέα Διοίκησης Τουριστικών και Πολιτιστικών Μονάδων.

Άνοδος της θερμοκρασίας και συννεφιά


Ανεβαίνει η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες, με χαρακτηριστικό του καιρού να είναι η υγρασία, ενώ θα σημειωθούν ομίχλες κατά τόπους στα ηπειρωτικά, κυρίως τις πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 1ης Φεβρουαρίου

1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ....ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ ΑΝΟΙΞΗ

  ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ