ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

140.000 δικαιούνται επίδομα θέρμανσης αλλά δεν έκαναν δήλωση


PETRELAIOΕιδοποιητήρια σε 140.000 φορολογούμενους που είναι δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης, αλλά δεν έχουν αξιοποιήσει έως τώρα τη δυνατότητα αυτή αποστέλλει
η Γενική Γραμματεία Πηροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικων.

Απίστευτη τραγωδία σε τράπεζα - Υπάλληλος καταπλακώθηκε από κέρματα


euro_coinsΔεν υπάρχουν λόγια να για να περιγράψουν αυτό που συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης, 29 Ιανουαρίου 2013, στο κεντρικό υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στην Πανεπιστημίου.

Ηλεία: Τίτλοι τέλους για τα Λιμενικά Ταμεία Κυλλήνης και Κατακόλου!


Ηλεία: Τίτλοι τέλους για τα Λιμενικά Ταμεία Κυλλήνης και Κατακόλου! Τα πάνω κάτω φέρνει στη λειτουργία των Λιμενικών Ταμείων Κυλλήνης και Κατακόλου σχέδιο νόμου του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, σύμφωνα με το οποίο τα δύο Λιμενικά Ταμεία θα πρέπει είτε να συγχωνευτούν και να ιδρύσουν μία Ανώνυμη Εταιρεία, είτε να προσχωρήσουν σε Λιμενικό Δίκτυο, στην προκειμένη περίπτωση με το Δίκτυο Λιμένων Δυτικής Ελλάδας, που δημιουργείται με το ίδιο σχέδιο νόμου, με τη συμμετοχή της Πάτρας, της Κέρκυρας και της Ηγουμενίτσας!

Σε απεργιακό κλοιό η χώρα την Πέμπτη - Ποια μέσα μεταφοράς τραβούν "χειρόφρενο"


- Νέα ταλαιπωρία για τους πολίτες - Δεν θα κινηθούν λεωφορεία, τρόλεϊ, προαστιακός και ΟΣΕ
- Παναττική στάση εργασίας στο Δημόσιο από τις 12:00
- Νεκρώνει ο τομέας της Υγείας
- 24ωρη απεργία και στη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ
- Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια

Δεν εκτελούνται τα δρομολόγια απο Κυλλήνη για Ζάκυνθο και Κεφαλονιά


Δεμένα παραμένουν τα πλοία στο λιμάνι της Κυλλήνης, λόγω της

ΙΜΙΑ - Ηρωισμός και Προδοσία-(Ντοκιμαντέρ)που προβάλλεται για πρώτη φορά.


Φωτογραφία για ΙΜΙΑ - Ηρωισμός και Προδοσία-(Ντοκιμαντέρ)που προβάλλεται για πρώτη φορά.Συμπληρώνονται φέτος 17 χρόνια από τα δραματικά γεγονότα και την προδοσία των Ιμίων. Το ΕΛΛΑΣ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ παρουσιάζει ένα ντοκιμαντέρ - φόρο τιμής στους ήρωες πεσόντες, με αναφορές στη διαχρονική προδοσία της Ελλάδας και του λαού της από τους ίδιους, ανάξιους και γραικύλους πολιτικάντηδες.

Πύργος: Καβγάς με άγριο ξυλοδαρμό στα Χαλικιάτικα


diasΠολύ σοβαρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε σε γνωστό κατάστημα στον Πύργο στην περιοχή Χαλικιάτικα, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό στο κεφάλι με ρόπαλο ενός 23χρονου.

Αμαλιάδα: Μητέρα υπάλληλος του δήμου παραμένει σε διαθεσιμότητα επειδή λαμβάνει . . . διατροφή!


amaliadaΔύο από τους συνολικά δέκα υπαλλήλους του δήμου Ήλιδας εξαιρούνται από την διαθεσιμότητα, μετά και το αποτέλεσμα του ελέγχου των «φακέλων» του κάθε εργαζόμενου,
γεγονός που έχει προκαλέσει από χθες αναστάτωση στις τάξεις των εργαζομένων, μιας και υπήρχε η ελπίδα, ότι όλοι θα συνέχιζαν να εργάζονται κανονικά.

Συνάντηση Δημήτριου Αρβανίτη με αντιπροσωπεία του Σώματος των Προσκόπων



Δελτίο Τύπου




Αντιπροσωπεία των προσκόπων της Περιφερειακής Εφορείας Ηλείας δέχθηκε στο γραφεία του ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Δημήτριος Αρβανίτης.

Ηλεία: Ο καιρός για τους αγρότες


kairosgagrotesΚατάλληλος καιρός για την εκτέλεση των υπαίθριων γεωργικών εργασιών στην Ηλεία το επόμενο διήμερο (Πέμπτη-Παρασκευή). Ο ασθενής παγετός, που ίσως σημειωθεί τοπικά,
τις πρωινές ώρες δεν είναι ικανός να δημιουργήσει προβλήματα, το παραπάνω διήμερο.

Συννεφιά και βροχές την Πέμπτη


Τοπικές βροχές και άνεμοι που θα φτάσουν τα 7 μποφόρ τα βασικά χαρακτηριστικά του καιρού για την Πέμπτη. Δείτε την αναλυτική πρόγνωση.

Αναλυτική πρόγνωση

Σαν σήμερα

Σαν σήμεραΤα σημαντικότερα γεγονότα της 31ης Ιανουαρίου