ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Διάρρηξη περιπτέρου στο κέντρο του Πύργου


Διάρρηξη περιπτέρου στο κέντρο του Πύργου Άγνωστοι, μέχρι στιγμής, δράστες διέρρηξαν περίπτερο στο κέντρο του Πύργου, στην συμβολή των οδών Μανωλοπούλου και Μιαούλη.

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης :Δηλώσεις ΠΣΕΑ



Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
Γραφείο Τυπου  





 

 

 

Ταχ. Δ/νση :

Τηλέφωνο:
Φαξ:

 Πολυτεχνείου 2,
Λεχαινά Τ.Κ. 27 053
2623.360.814
2623.0.29285











Δελτίο Τύπου



Στο Δημοτικό Κατάστημα της Βάρδας γίνονται δεκτές απ’ τους παραγωγούς οι σχετικές δηλώσεις για τη  ζημιάς την οποία υπέστησαν οι καλλιέργειες και η υλικοτεχνική υποδομή μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα και τον ανεμοστρόβιλο, που έπληξαν την ευρύτερη περιοχή της Παλιάς Μανωλάδας.

Πέθανε ο Νικόλαος Ντερτιλής


DertilisΤην τελευταία του πνοή άφησε τη Δευτέρα, στο νοσοκομείο "Ερυθρός Σταυρός", ο τελευταίος έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού, από τους πρωταίτιους του Απριλιανού πραξικοπήματος
του 1967, Νικόλαος Ντερτιλής.

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης η κηδεία της ηθοποιού

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης η κηδεία της ηθοποιούΦίλοι, συνεργάτες και απλοί θαυμαστές είπαν το "τελευταίο αντίο" στην Ειρήνη Κουμαριανού το μεσημέρι της Δευτέρας 28 Ιανουαρίου σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης.

Μένει στον Ολυμπιακό ο Τζιμπούρ

Στον Ολυμπιακό για άλλα τρία χρόνια παραμένει ο Ραφικ Τζιμπούρ, κάτι που έκανε γνωστό ο ίδιος με προσώπικη γραπτή του δήλωση στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ίμια 16 χρόνια μετά: Το χρονικό της κρίσης

Το NEWS 247 θυμάται την κρίση στα Ίμια και πραγματοποιεί μία σύντομη ανασκόπηση γύρω από το γνωστό "πόλεμο της σημαίας" που άφησε πίσω της τρεις Έλληνες αξιωματικούς νεκρούς

Κοπή πίτας εργαζομένων Δ. Ανδραβίδας- Κυλλήνης



Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
Γραφείο Τυπου  





 

 

 

Ταχ. Δ/νση :

Τηλέφωνο:
Φαξ:

 Πολυτεχνείου 2,
Λεχαινά Τ.Κ. 27 053
2623.360.814
2623.0.29285











Δελτίο Τύπου






Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν οι εργαζόμενοι του Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης με αφορμή την έλευση του νέου έτους.

Λεχαινά: Οι φίλοι του Γιώργη Παυλόπουλου τίμησαν τον ποιητή


kafe_ose2Ο κόσμος που γέμισε την αίθουσα του καφέ - ΟΣΕ στα Λεχαινά το βράδυ του Σαββάτου, παρακολούθησε με ιδιαίτερη συγκίνηση μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στη μνήμη
kafe_ose1του Ηλείου ποιητή Γιώργη Παυλόπουλου (1924 - 2008) οργανωμένη από την τοπική  Πολιτιστική Ομάδα Φράγμα.

Hλεία: «Γολγοθάς» για τον μαραθωνοδρόμο Τάσο Παπούλια από τα Λεχαινά

Hλεία: «Γολγοθάς» για τον μαραθωνοδρόμο Τάσο Παπούλια από τα Λεχαινά
Oι μηνιαίες αποδοχές του δεν ξεπερνούν τα 600 ευρώ, κι όμως καλείται να πληρώσει φόρο 2.000 ευρώ χωρίς να έχει άλλα εισοδήματα. Ο μαραθωνοδρόμος από τα Λεχαινά, Τάσος Παπούλιας με αναπηρία 80% θα αναγκαστεί να ανέβει έναν ακόμη Γολγοθά.

Επιχείρηση στα Σαγέϊκά από αστυνομικούς Αχαΐας και Ηλείας


sageika1Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού της σχεδιασμού για τη διαχείριση της εγκληματικότητας,  πραγματοποίησε σήμερα το πρωί,
sageika2sageika3sageika4μία ακόμα αστυνομική εξόρμηση με εξειδικευμένα συνεργεία ελέγχων, σε καταυλισμούς, στοχεύοντας ιδίως στην αντιμετώπιση της διακίνησης ναρκωτικών και της παράνομης οπλοκατοχής.

Ηλεία: Βελτιώθηκε ο καιρός - Δεν προβλέπονται βροχές τουλάχιστον έως το τέλος της νέας εβδομάδας


xorisvroxes
Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά:

Χαμηλές θερμοκρασίες και σποραδικές βροχές


Σποραδικές βροχές θα σημειωθούν, κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη, ενώ έρχεται παγετός στα βόρεια τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Δείτε την πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 29ης Ιανουαρίου