ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Ανακοίνωσε «Τόρο» και η Ρόμα

Ανακοίνωσε «Τόρο» και η ΡόμαΥπεγράφη συμβόλαιο μέχρι το 2015 με οψιόν επέκτασης για έναν ακόμα χρόνο

Οι 13 λόγοι που δεν πέφτουν οι τιμές στα αγαθά στην Ελλάδα


«H Ελλάδα συνεχίζει να παραμένει ακριβή σε βασικά αγαθά, παρά την ύφεση, την πτώση των εισοδημάτων και την ανεργία. Με βάση διάφορες έρευνες που διεξάγονται κατά καιρούς, οι τιμές πολλών προϊόντων και υπηρεσιών στην εγχώρια αγορά παρουσιάζουν μεγάλες αποκλίσεις σε σχέση με άλλες χώρες, ακόμα και όταν η σύγκριση γίνεται με κράτη που βρίσκονται υπό καθεστώς δημοσιονομικής προσαρμογής και λιτότητας».

Οι εργαζόμενοι στο ΜΕΤΡΟ δεν υποχωρούν! Και νέα 24ωρη απεργία την Πέμπτη - Λήγει αύριο το τελεσίγραφο και έρχονται απολύσεις


- Εργαζόμενοι στο NewsIt για το τελεσίγραφο: "Ας βγάλουν και τα τανκς, εμείς θα αντισταθούμε"
- Εάν από τη δικογραφία προκύψει αδίκημα τότε προβλέπονται ακόμα και απολύσεις
- Και νέα απόφαση του Πρωτοδικείου έκρινε την απεργία παράνομη και απαγόρευση τη συνέχισή του
- Είναι η όγδοη συνεχόμενη ημέρα που η πρωτεύουσα μένει χωρίς ΜΕΤΡΟ

Πνίγηκε...στα Χανιά! - Ο Πλατανιάς "πέταξε" εκτός Κυπέλλου τον Παναθηναϊκό


Η κατρακύλα του φετινού Παναθηναϊκού δεν έχει σταματημό. Οι “πράσινοι” ήταν για ακόμα μία φορά τραγικοί, ηττήθηκαν με 1-0 από τον Πλατανιά στα Χανιά και σε συνδυασμό με το 2-1 του πρώτου αγώνα αποκλείστηκαν από τα προημιτελικά του κυπέλλου. Ο Αναστασάκος στο 87΄ το “χρυσό” γκολ. Δικαιολογημένα παράπονα από το “τριφύλλι” για πέναλτι που δεν δόθηκε στον Μαυρία.

Ηλεία: Το χαλάζι έφερε το... τελειωτικό χτύπημα!



Ηλεία: Το χαλάζι έφερε το... τελειωτικό χτύπημα! Τη «χαριστική βολή» δέχθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας οι αγροτικές καλλιέργειες στην «καρδιά» της πεδινής Ηλείας, από τη σφοδρή χαλαζόπτωση που για περίπου μισή ώρα «μαστίγωνε» ότι έβρισκε στο πέρασμά της.

Λύκειο Λεχαινών: «Λουκέτο» εξαιτίας... των συνοδών!

Λύκειο Λεχαινών: «Λουκέτο» εξαιτίας... των συνοδών!
Υπό κατάληψη τελεί από το μεσημέρι της Τρίτης το Λύκειο Λεχαινών καθώς οι μαθητές της Γ Λυκείου δεν βρίσκουν καθηγητές να τους συνοδεύσουν στην πενθήμερη εκδρομή τους.

Προετοιμασία για τα . . . "κεράσματα" από την Αμαλιάδα!


kernameamal1.JPGΞεκίνησε χθες η προετοιμασία για τη διοργάνωση του Φεστιβάλ με κεντρικό τίτλο «ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ», που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γήπεδο Αμαλιάδας, στις 15, 16 & 17 Φεβρουαρίου
και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και της Κεντρικής Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας, με τη σημαντική συμβολή βέβαια του δήμου Ήλιδας και του ΕΒΕ Ν.  Ηλείας.

Εντός του 2013 ανοίγει το Αρχαιολογικό Μουσείο Πύργου


arxaiologikomouseiopyrgou.JPGΣτο στάδιο της ολοκλήρωσης βρίσκεται η διαδικασία προμήθειας των μουσειακών προθηκών και των άλλων μουσειακών κατασκευών για το Αρχαιολογικό Μουσείο Πύργου, οπότε
και το επόμενο διάστημα αναμένεται και η εγκατάσταση τους στους σύγχρονους χώρους της πρώην Δημοτικής Αγοράς του Πύργου.

Νέα Μανωλάδα: Σύλληψη 31χρονου αλλοδαπού για λαθραία τσιγάρα


tsigaraΣυνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης, στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας, ένας αλλοδαπός υπήκοος Μπαγκλαντές, ηλικίας 31 ετών
σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή λαθραίων τσιγάρων.

Ηλεία: Οι "κυνηγοί" του χαλκού ρήμαξαν τα αντλιοστάσια του Κάμπου


toeb2Στο στόχαστρο των «κυνηγών» του χαλκού μπήκαν ξανά τα αντλιοστάσια στην ευρύτερη περιοχή του Κάμπου της Ηλείας.

Ηλεία: Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα το διήμερο Πέμπτη και Παρασκευή


ektakta
Βαθύ βαρομετρικό χαμηλό στην Ιταλία, κινούμενο ανατολικά, θα επηρεάσει το επόμενο 48ωρο (Πέμπτη 24/1-Παρασκευή 25/1) την περιοχή μας, με κατά περιόδους πολύ ισχυρές βροχές 
και καταιγίδες. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής προγνωστικά στοιχεία, η Παρασκευή φαίνεται να είναι η πιο δύσκολη ημέρα, με πολύ ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Ο κίνδυνος για κατολισθητικά και πλημμυρικά φαινόμενα είναι μεγάλος, ιδίως σε παρόχθιες περιοχές ποταμών και χειμάρρων, που ήδη έχουν επιβαρυνθεί από τις πολλές βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών.

Αγριεύει ο καιρός από την Πέμπτη


Επιδείνωση του καιρού με βροχές, τοπικές καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Δείτε την αναλυτική πρόγνωση.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 24ης Ιανουαρίου

1837: Ψηφίζεται στην Ελλάδα ο πρώτος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας, που ρυθμίζει τα της κυκλοφορίας της εποχής (μετακινήσεις με άμαξες, έφιπποι κ.λ.π.).