ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΕ LIVE STREAMING ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ(20:00 on TV)



Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για την σημερινή αναμέτρηση 
 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ,(20:00 on tv) θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού...

Δρόμος - εφιάλτης για μικρά παιδιά μεταξύ Αγίας Άννας - Γουμέρου.!

Δρόμος - εφιάλτης για μικρά παιδιά μεταξύ Αγίας Άννας - Γουμέρου.! Μεταξύ Αγίας Άννας και Γουμέρου που διαρκώς ολισθαίνει και θυμίζει λίμνη!!

Ο Φάμπρι αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό!


Ο Φάμπρι είναι ο εκλεκτός του Γιάννη Αλαφούζου για να αντικαταστήσει τον Χουάν Ραμόν Ρότσα στον πάγκο του Παναθηναϊκού και η πρόσληψη του θα ανακοινωθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου εντός της ημέρας. Βοηθός του ο Κινγκ.

Παραμένει περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης στη Δυτική Ελλάδα ο Ηλείος Γιώργος Παναγιωτόπουλος


Με απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος διορίζονται και τοποθετούνται οι εκπαιδευτικοί σε θέσεις Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης,
giorgos_panagiotopoulosύστερα από αίτησή τους και ανάμεσά τους είναι και ο μέχρι πρότινος στη Δυτική Ελλάδα και Ηλείος Γιώργος Παναγιωτόπουλος.

Συγκεκριμένα τοποθετούνται, ως εξής:

Τι πρέπει να κάνει ο ενοικιαστής για να μην πληρώσει το χαράτσι της ΔΕΗ


Ως γνωστόν το τέλος ακινήτου, το γνωστό χαράτσι μέσω της ΔΕΗ πρέπει να πληρωθεί από τον ιδιοκτήτη. Ωστόσο ο... λογαριασμός πάει στον ενοικιαστή και έτσι το υπουργείο με εγκύκλιό ξεκαθαρίζει τι πρέπει να κάνει ο πολίτης ώστε να μην πληρώσει.

Νέο ειδικό μισθολόγιο εντός του 2013 στις ΕΔ ,σίγουρα χωρίς μισθολογικές προαγωγές


Οι διαβεβαιώσεις πηγών του ΓΕΕΘΑ ότι “δεν θα υπάρξουν άλλες περικοπές για τους στρατιωτικούς εντός του 2013”, δεν είναι δυστυχώς αρκετές για να πείσουν ότι η “επίθεση” που δέχονται οι Ένοπλες Δυνάμεις θα σταματήσει εδώ ή ότι έστω θα διακοπεί προσωρινά.

Η στιγμή του ισχυρού σεισμού των 5,9 ρίχτερ στην Λήμνο! - VIDEO







Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στην Αττική σε απόσταση 247 χιλιόμετρα από την Αθήνα
- Το επίκεντρο είναι στον θαλάσσιο χώρο νότια της Λήμνου μεταξύ Λήμνου και Αη Στράτη
- Το εστιακό του βάθος είναι 29 χιλιόμετρα
- Ο σεισμός είχε μεγάλη διάρκεια, λένε στο Newsit από το Α.Τ. της Μύρινας
- Τι λέει στο Newsit o Δήμαρχος Λήμνου
- Γεράσιμος Παπαδόπουλος στο Newsit: "Δε ξέρουμε αν ήταν ο κύριος σεισμός εαν δεν περάσει ένα 24ωρο"

Αυτές είναι οι τελικές ρυθμίσεις για τις αποδείξεις που πρέπει να συλλέγουμε - Πόσο θα πληρώσουν όσοι δε συγκεντρώσουν το απαιτούμενο ποσό


- Οριστικά στο 22% το πρόστιμο για όσους συγκεντρώσουν λιγότερες αποδείξεις
- Θα ισχύουν και οι αποδείξεις από δίδακτρα και φροντιστήρια
- Για πρώτη φορά θα ισχύσουν και οι αποδείξεις από άλλες χώρες της ΕΕ
- Αναλυτικά το οριστικό καθεστώς για τη συλλογή αποδείξεων

Αγρότες - κροίσοι από τη Ζαχάρω και τη Θήβα, εξέδωσαν εικονικά τιμολόγια 5 εκατ. ευρώ και έλαβαν πλαστά τιμολόγια 900.000 ευρώ


Το άνοιγμα 6.000 λογαριασμών σε Τράπεζες, που αφορούν έρευνες για φοροδιαφυγή, διαφθορά, παράνομο πλουτισμό και
plastaξέπλυμα μαύρου χρήματος, έχει ζητήσει το ΣΔΟΕ στο πλαίσιο των ελέγχων που πραγματοποιεί για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και της παραοικονομίας.

Γιαννιτσοχώρι: Νεκρός 65χρονος μετά απο διαπληκτισμό με συγγενείς του - Τσακώθηκαν για μια ελιά (Νεότερη ενημέρωση 16.45) (photos & video)


egklima10Σύμφωνα με πληροφορίες στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας κατέληξε ένας άντρας απο την περιοχή του Γιαννιτσοχωρίου. Με βάση τις ίδιες πηγές προηγήθηκε επεισόδιο με την αδερφή του.

Πηνεία: Αυτοκτόνησε 52χρονη σε χωριό της περιοχής - Μητέρα τεσσάρων παιδιών

autoktonia2aaΜια γυναίκα περίπου 52 ετών βρέθηκε πριν από λίγη ώρα απαγχονισμένη στην περιοχή Λάττα στην Πηνεία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ilialive.gr .

Ηλεία: Στην "κατάψυξη" τις πρωινές ώρες το επόμενο 48ωρο - Αλλάζει ο καιρός από το βράδυ της Πέμπτης


Ευνοϊκές συνθήκες για, κατά τόπους, ισχυρό παγετό ακτινοβολίας (-4oC με -5oC), περιμένουμε τις νυχτερινές και πρωινές ώρες το επόμενο 48ωρο.

Τσουχτερό κρύο και παγετός την Τετάρτη - Από το μεσημέρι θα "μαλακώσει" ο καιρός


Μπορεί το χιόνι να σταμάτησε να πέφτει από το απόγευμα, όμως οι επόμενες ώρες θα είναι οι πιο δύσκολες για τις περιοχές που χτύπησε ο χιονιάς αφού θα υπάρχει παγετός και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες! Δείτε την αναλυτική πρόγνωση από τον μετεωρολόγο κ. Τάσο Αρνιακό.

Αναλυτικά...

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 9ης Ιανουαρίου