ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΤΩΝ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΩΝ ΗΛΕΙΑΣ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙ {{Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ }}

Αγαπητοί συχωριανοί .φίλοι και φίλες του συλλόγου μας ,μόνιμοι κάτοικοι Αθηνών.
Άλλος ένας χρόνος πέρασε διατηρώντας για δεύτερη συνεχή χρονιά την ενεργή δράση του συλλόγου Νεοχωριτών Μυρτουντίων Ηλείας .
Ο σύλλογος μας , που αξίζει να σημειωθεί και να υπάρχει η υπενθύμιση ότι για 27 ολόκληρα χρόνια ήταν ανενεργός αλλά χάρη στην αγάπη ορισμένων ανθρώπων για το χωριό μας και την συμπαράσταση αρκετών μελών ο σύλλογος επαναλειτουργεί και διατηρεί στην μνήμη μας ότι κάπου στην Αθήνα κάποιοι Νιχωρίτες δεν ξεχνούν το χωριό μας το
 {{ΝΕΟΧΩΡΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ}}.
Βάση λοιπόν του πρακτικού που τηρείται στο

Ρόδος: Ακρωτηριασμός τσιγγάνου που εισέβαλε με φορτηγό σε σούπερ μάρκετ!


Οι δράστες είχαν οργανώσει το χτύπημα βήμα-βήμα, αλλά μια ατυχία την ώρα της εισβολής, έφερε πόνο, αίμα και...

Καρδίτσα:Τον βρήκαν νεκρό, δεμένο με σχοινί κάτω από μία βάρκα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει για την ώρα τον θάνατο του άντρα - Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, χωρίς να μπορούν να αποκλείσουν και εκείνο της εγκληματικής ενέργειας...

Από 12 Ιανουαρίου όλα δωρεάν για όποιον δεν δίνει αποδείξεις


Σε ισχύ τίθεται από τις 12 Ιανουαρίου η αγορανομική διάταξη, η οποία δίνει το δικαίωμα στους καταναλωτές να μην πληρώνουν το κόστος των προϊόντων και των υπηρεσιών εάν δεν πάρουν πρώτα απόδειξη λιανικής. 

Όλες οι αργίες του 2013! - Πολλά τα τριήμερα!


Ένας καλός φίλος έβαλε κάτω όλες τις αργίες του 2013 και συνειδητοποίησε ότι τα τριήμερα δεν είναι και λίγα!
Σε αντίθεση με άλλες χρονιές που ακόμα και τα Χριστούγεννα έπεφταν σαββατοκύριακο, το 2013 προμηνύεται μια καλή χρονιά για... τους έλληνες σε αυτό τον τομέα...

Κλειστά και σήμερα τα εμπορικά καταστήματα

Επανέρχεται από την Πέμπτη το κανονικό ωράριο λειτουργίας
 


Κλειστά θα

2012: Flashback των γεγονότων στην Ηλεία



2012: Flashback των γεγονότων στην ΗλείαΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Ακόμη και την τελευταία μέρα του χρόνου. «Ρήμαξαν» στις κλοπές αγρότη από τα Σαβάλια.
Έργα ανάπλασης στους δήμους. Άνοιξε το πρόγραμμα με 35,5 εκ. ευρώ από την περιφέρεια.

Ώλενα Πύργου: Δύο τραυματίες σε εκτροπή αυτοκινήτου


asthenoforo3Δύο άτομα ηλικίας 29 και 21 ετών τραυματίστηκαν σε τροχαίο που συνέβη στην περιοχή της Ώλενας στο δρόμο προς Μαγούλα – Καράτουλα, στο δήμο Πύργου.

Οι τυχεροί αριθμοί του πρωτοχρονιάτικου λαχείου


Ο αριθμός 93916 της 9ης σειράς είναι ο υπερτυχερός της κλήρωσης της 31ης Δεκεμβρίου 2012 του Πρωτοχρονιάτικου κρατικού λαχείου, καθώς κερδίζει τα 4.000.000 ευρώ του πρώτου
laxeioλαχνού (καθαρό κέρδος χωρίς φόρους 3.400.015 ευρώ). 

Ηλεία: 15χρονη κατήγγειλε ότι βιάστηκε σε χωριό του νομού


Έναν 37χρονο και έναν 23χρονο κατήγγειλε μια 15χρονη σε χωριό της Ηλείας ως τους δράστες του βιασμού της. Σύμφωνα με πληροφορίες το νεαρό κορίτσι στο αστυνομικό
viasmosτμήμα της περιοχής πως ο 23χρονος την πήρε από το σπίτι της λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου και την οδήγησε στο καφενείο του χωριού που ανήκει στον 37χρονο και συγκεκριμένα σε χώρο αποθήκης.

Βαρθολομιό: Φωτιά σε σούπερ μάρκετ στο κέντρο της πόλης


var2.JPGΦωτιά ξέσπασε μετά τις τρεις το μεσημέρι σε κατάστημα super market στην περιοχή του Βαρθολομιού, κινητοποιώντας τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεχαινών.

Ηλεία: Ο καιρός για τους αγρότες


 
kairosgagrotesΧωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, στην εκτέλεση των υπαίθριων γεωργικών εργασιών στην Ηλεία, θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες.

Καλός και σήμερα ο καιρός - Πρόγνωση για όλη την εβδομάδα

Βελτιωμένος σήμερα ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Τους 16 βαθμούς θα φτάσει η θερμοκρασία.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 2ας Ιανουαρίου