Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

9-10 Μαρτίου 2013 "Open Championship" ΜΕ ...ΝΙΧΩΡΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ


Το Σάββατο 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 στο κλειστό γυμναστήριο {{Γ.ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ }}θα πραγματοποιηθεί το τουρνουά "Open Championship"πολεμικών τεχνών . και θα υπάρχει ΝΙΧΩΡΙΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ .Θα αγωνιστεί η έφηβη πλέον ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΡΙΓΑ στα πλαίσια της προετοιμασίας της για το νέο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΕΦΗΒΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ .

Νωρίτερα από κάθε άλλη φορά ξεκίνησε η προετοιμασία για το "Open Championship",  το τουρνουά που οργανώνει κάθε Μάρτιο ο εκπαιδευτής Δημήτρης Κατσιάρας...

Το free style πρωτάθλημα του semi & full contact fight θα διεξαχθεί 9-10 Μαρτίου 2013, στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο «Γ. Στεφανόπουλος», στο Περιστέρι Αττικής και θα περιλαμβάνει αγώνες Semi Contact, Light Contact, Kick Light, Full Contact, Low Kicks, K-1, Self Defense, Blade Sports και Musical Forms. Θα ολοκληρωθεί δε με Martial Arts Festival και επίδειξη πολλών σχολών.

«To Open Championship 2013 θα είναι το δέκατο στη σειρά και παρά τις αντιξοότητες λόγω οικονομικής κρίσης, θέλουμε να πετύχουμε ρεκόρ συμμετοχής. Να ξεπεράσουμε τους 1000 συμμετέχοντες», δήλωσε στο samurai24 ο Δημήτρης Κατσιάρας, ο οποίος μας υπενθύμισε ότι στην τελευταία διοργάνωση πήραν μέρος περί τα 900 άτομα.

Το samurai24 είναι χορηγός επικοινωνίας του Open Championship 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...