Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Πύργος: "Έφυγε" σε τροχαίο ο μπασκετμπολίστας Σωτήρης Τίτιρης σε εκτροπή στην οδό Αλφειού


troxaio1aaaaΜόλις δέκα μέρες μετά τα 30α γενέθλιά του και ο Σωτήρης Τίτιρης βύθισε στο πένθος, την οικογένεια, τους φίλους του, την τοπική κοινωνία του Πύργου. 
 
 
troxaio1111
troxaio3a
troxaio4atroxaio2a«Έφυγε» νωρίς, τραυματισμένος θανάσιμα σε τροχαίο που συνέβη λίγο μετά τις 6.30 απόγευμα της Παρασκευής, στην οδό Αλφειού στον Πύργο. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πως συνέβη το κακό σε μια ευθεία του κεντρικού αυτού δρόμου της πόλης, χωρίς να υπάρχει σύγκρουση με άλλο όχημα.

Ο Σωτήρης εργατικός και φιλότιμος εργαζόταν στο πρατήριο υγρών καυσίμων της Shell στην οδό Αλφειού. Μετά το τέλος της δουλειάς του, πήρε το αυτοκίνητό του για μια βόλτα ακολουθώντας πορεία προς την έξοδο της πόλης. Γρήγορα επέστρεφε και πάλι προς αυτή… Στο ύψος του ΓΟΕΒ, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο Σωτήρης έχασε τον έλεγχο του ασημί Audi A3.

Πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και με σφοδρότητα χτύπησε πάνω στη γωνία ενός μαντρότοιχου. Ήταν τέτοιο το χτύπημα που το αυτοκίνητο παραμορφώθηκε και μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών. Τι και αν το αυτοκίνητο είχε χτυπήσει δεξιά, ο Σωτήρης τινάχτηκε μέσα στην καμπίνα και τραυματίστηκε θανάσιμα έχοντας χτυπήσει στο κεφάλι.

Οι περίοικοι που αντιλήφθηκαν το ατύχημα, μάταια καλούσαν σε βοήθεια και ζητούσαν να έρθει όσο πιο γρήγορα γινόταν ασθενοφόρο.

Ο 30χρονος είχε «φύγει» και τίποτα δεν μπορούσε να τον φέρει πίσω. Παρόλα αυτά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου άμεσα και οι γιατροί περιορίστηκαν στον θλιβερό ρόλο να διαπιστώσουν το θάνατό του.

Ο Σωτήρης Τίτιρης ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην πόλη του Πύργου, καθώς είχε έντονη ενασχόληση με τον αθλητισμό και το μπάσκετ. Ήταν τα τελευταία χρόνια παίκτης του Πύργου 99 και της ομάδας του Ίφιτου Πύργου.
Γιάννης Σπυρούνης

Πρώτη ανάρτηση:18:48 01/02
Τελευταία ενημέρωση:21:48 01/02
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...