Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Ιδιωτικοποιούν τις ιαματικές πηγές - Οργισμένος ο δήμαρχος Ανδραβίδας - Κυλλήνης


LoutraΠρος ιδιωτικοποίηση και οι ιαματικές πηγές στην Ηλεία. Στα χέρια ιδιωτών, χωρίς δικαίωμα παρέμβασης από τις τοπικές κοινωνίες, κινδυνεύουν να περιέλθουν οι ιαματικές πηγές
σε Καϊάφα, Λουτρά Κυλλήνης και Κουνουπέλι, εφόσον οι δήμοι δεν καταθέσουν εντός εξαμήνου σχετικό φάκελο πλήρους μελέτης.

«Σε έξι μήνες δεν προλαβαίνει ούτε σχέδιο να κάνει ο μηχανικός, όχι πλήρη φάκελο», σχολίασε στο IONION FM, ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, Δημήτρης Αρβανίτης, ο οποίος εμφανίστηκε οργισμένος από τις παρασκηνιακές και προσχηματικές μεθοδεύσεις, κατάσχεσης της περιουσίας των δημοτών, αντίθετα με ότι ισχύει σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Ρωσία, όπου οι ιαματικές πηγές έχουν παραχωρηθεί στους δήμους.

Σε περίπτωση μη εμπρόθεσμης ανταπόκρισης των δήμων οι πηγές θα διατεθούν μέσω ΤΑΙΠΕΔ, σε ιδιώτες. Ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, επεσήμανε ότι δεν είχε προηγηθεί καμία ενημέρωση, κατήγγειλε τον προγραμματισμό των υπουργείων πίσω από κλειστές κουρτίνες και σημείωσε ότι κάθε τόσο προκύπτει κι ένα νέο θέμα με λουκέτο υπηρεσιών, ή ξεπούλημα της τοπικής περιουσίας.

Ακούστε περισσότερα ΕΔΩ
ionionfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...