ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ..2013 ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ (ΦΩΤΟ VIDEO)

Μπορεί η Ελλάδα να απέχει λίγες ώρες ακόμα από το νέο έτος όμως στη Νέα Ζηλανδία και στην Αυστραλία γιόρτασαν ήδη το 2013!
Η πρωτεύουσα της Νέας Ζηλανδίας, Όκλαντ, υποδέχτηκε το νέο έτος με πυροτεχνήματα από τον ουρανοξύστη δίπλα από το λιμάνι της πόλης.

Στην Αυστραλία το «αντίο» στο 2012 έδωσε η διάσημη τραγουδίστρια Kylie Minogue, σε μια εντυπωσιακή τελετή την οποία παρακολούθησαν περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άτομα. 

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ..ILIALIVE.gr

ΤΟ neohorikillinis.blogspot.com εύχεται στο φιλικό και πάντα πρώτο μεγάλο  
site πλήρης ενημέρωσης της ΗΛΕΙΑΣ 

Ανασκόπηση 2012! Το δίσεκτο έτος που στιγμάτισε την Ελλάδα


 Το 2012 σαν δίσεκτο έτος επιβεβαίωσε πλήρως τον τίτλο του και αποδείχθηκε μία από τις χειρότερες χρονιές της σύγχρονης Ελλάδας, με σκηνές πρωτόγνωρες. Η ζωή των Ελλήνων άλλαξε ριζικά και μαζί με αυτή άλλαξαν και όλα όσα ξέραμε, όπως ο πολιτικός κόσμος που δονείται συθέμελα. Το ΝewsIt σας παρουσιάζει τα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς που μας αφήνει!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΤΩΝ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΩΝ ΗΛΕΙΑΣ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙ {{Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ}}

                                     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί συχωριανοί μόνιμοι κάτοικοι Ν.Αττικής , φίλες και φίλοι.
Το Δ.Σ του συλλόγου Νεοχωριτών Μυρτουντίων Ηλείας εν Αθήναι {{Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ}}
την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012 πραγματοποίησε την τελευταία συνεδρίαση για το 2012 και αποφάσισε με την παρούσα πλειοψηφία 5/7 τα κάτωθι :

ΟΜΟΡΦΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ...ΤΩΡΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ

Σπάνια έγχρωμη φωτογραφία του Κώστα Μπαλάφα, από την χριστουγεννιάτικη Αθήνα του 1960.

Ένας νεκρός και σοβαρά προβλήματα σε όλη τη χώρα από την κακοκαιρία

Μεγάλες ζημιές από τις συνεχείς βροχοπτώσεις




Εκτεταμένα προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία που πλήττει όλη τη χώρα, με βροχές, καταιγίδες, χιόνια στα ορεινά και πτώση της θερμοκρασίας.

Συνεχίζονται οι έλεγχοι για παράνομο τζόγο - Συλλήψεις σε Γαστούνη - Αγρίνιο - Ναύπακτο


tzogosΟι Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, συνεχίζουν τους συστηματικούς ελέγχους σε καταστήματα για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου».

Μας κάνουν πλάκα; "Σήματα Τέλος" γράφει ανακοίνωση σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ (photos)


simata.JPGΑυτό και αν είναι απίστευτο αλλά άκρως... Ελληνικό!!! Τουλάχιστον αυτό διαπίστωσαν όσοι περνούσαν σήμερα απο το Υποκατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων στα Βραχνέικα.
simata2.JPGΗ χειρόγραφη ανακοίνωση που κάποιοι κόλλησαν στην πόρτα του υποκαταστήματος τα λέει... όλα!

Τσιγγάνοι καταγγέλλουν αιρετό του δήμου Πύργου για ρατσισμό


romaΡατσισμό στο δημοτικό συμβούλιο Πύργου, καταγγέλλει μέσω του IONION FM, ο πρόεδρος των Ελλήνων Τσιγγάνων, Γιάννης Χαλιλόπουλος.

Πρωτοχρονιάτικα έθιμα στην Ελλάδα

Πρώτη ημέρα ενός καινούργιού χρόνου η Πρωτοχρονιά, και όλη η Ελλάδα σπεύδει να τη γιορτάσει με το δικό της μοναδικό τρόπο. Πάρτε μια γεύση πως υποδέχονται την ξεχωριστή αυτή ημέρα διάφορα....

Από ώρα σε ώρα η απόφαση αν θα δοθεί παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας


- Μέσα στην ημέρα η απόφαση του υπουργείου Οικονομικών αν θα δοθεί παράταση
- Δε θα αφορά και όσους θέλουν να καταθέσουν τις πινακίδες τους είπε στον Σκάι ο Χάρης Θεοχάρης
- Χιλιάδες πολίτες δεν έχουν πληρώσει ακόμη τα τέλη κυκλοφορίας
- Θα αφαιρούνται οι πινακίδες και η άδεια κυκλοφορίας σε όσους δεν πληρώσουν

Hλεία: Με ηλιοφάνεια και ήπιες θερμοκρασίες ποδαρικό το 2013!


2013Στην μετεωρολογική ιστορία περνά το τελευταίο βαρομετρικό χαμηλό του 2012, το οποίο μπορεί να μην έδωσε κάτι αξιόλογο στην Ηλεία, ωστόσο κλείνει την χρονιά για την Ελλάδα
αρκετά

Θα πέσουν χιόνια και στην Πάρνηθα - Τι καιρό θα κάνει την Πρωτοχρονιά

Στα... λευκά θα ντυθεί ξανά η Πάρνηθα τη Δευτέρα, αφού η πρόγνωση του καιρού προβλέπει ασθενείς χιονοπτώσεις. Οι καταιγίδες κινούνται προς τα νότια. Ο νέος χρόνος θα μπει με...

Σαν σήμερα

Τα γεγονότα της 31ης Δεκεμβρίου

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ...ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ?