ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Ένα πρόσφατο θαύμα του Αρχιστράτηγου Μιχαήλ






Πριν έναν περίπου χρόνο, επισκεφτήκαμε, στην Παιδιατρική Κλινική του Τζάννειου Νοσοκομείου Πειραιά, την κόρη του κουμπάρου μας, η οποία είχε χτυπήσει το πόδι της και νοσηλευόταν. Εκεί είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε ένα κοριτσάκι τεσσάρων χρόνων, το οποίο χρωστούσε τη ζωή του στον ίδιο τον Ταξιάρχη. Πραγματικά ήταν απίστευτο το γεγονός που έζησαν οι γονείς τού μικρού κοριτσιού, οι οποίοι ευλαβούταν πολύ τον Ταξιάρχη. Σας γράφω, λοιπόν, το περιστατικό, όπως ακριβώς το άκουσα:

Δεν "κάηκε" στο τέλος – Πήρε το… θρίλερ ο Παναθηναϊκός


 Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι ο Παναθηναϊκός κατάφερε και πήρε τη νίκη κόντρα στην φορμαρισμένη Ζαλγκίρις (67-66) στο ΟΑΚΑ και να ξεκινήσει νικηφόρα στο top-16. Καπόνο (16 π.), Μπράμος (15 π.) και Λάσμε (14 π.) οι κορυφαίοι για την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη. Άστοχος στην τελευταία επίθεση ο Λαβρίνοβιτς

ΘΗΤΕΙΑ: "Η αύξηση δεν έχει παγώσει. Εκκρεμεί". Αποκαλυπτική δήλωση στο Onalert




“Το θέμα της αύξησης της στρατιωτικής θητείας δεν έχει “παγώσει”. Εκκρεμεί”.

Χωρίς μετρό, ηλεκτρικό την Πρωτοχρονιά – Τροποποιήσεις δρομολογίων την παραμονή


Ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν οι συρμοί του μετρό και του ηλεκτρικού την πρώτη ημέρα του 2013.

Από Πρωτοχρονιά η δεσμίδα των 11 εισιτηρίων


Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς αρχίζει η διάθεση δεσμίδας των 11 εισιτηρίων, στα οποία το ένα θα δίνεται δωρεάν.

Πορτοφολάδες "χτύπησαν" στην Αμαλιάδα


portofolasΔύο περιπτώσεις κλοπής πορτοφολιών καταγράφηκαν στην περιοχή της Αμαλιάδας τις προηγούμενες ημέρες.

Ηλεία: Διαρρήξεις σε Γαστούνη – Λαστέικα


diarriktesΔύο περιπτώσεις διαρρήξεων καταγράφηκαν στο αστυνομικό δελτίο.

Αρβανίτης: 200 νέες αρμοδιότητες η χαριστική βολή στον " Καλλικράτη"


Arvanitis1Δύσκολη χαρακτήρισε την έλευση του 2013, ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης Δημήτρης Αρβανίτης, αναφερόμενος στις νέες αρμοδιότητες, 200 περίπου, που αναλαμβάνουν οι δήμοι.

"Έφυγε" πρόωρα ο Φάνης Κολλιόπουλος πρώην προπονητής της ΑΕ Λεχαινών


koliopoulos1.JPGΧτυπημένος από την επάρατη νόσο, με την οποία έδινε τη δική του… μάχη για αρκετούς μήνες, προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή, «έφυγε» σήμερα ο 37χρονος Πατρινός
Φάνης Κολλιόπουλος.

Δεν δίνουν παράταση για τα τέλη – Τη Δευτέρα λήγει η προθεσμία

Δεν υπάρχει απόφαση για παράταση των τελών κυκλοφορίας σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σήμερα το πρωί ο γενικός γραμματέας πληροφοριακών συστημάτων το υπουργείου Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης.

Ηλεία: Προβλήματα στην εκτέλεση των γεωργικών εργασιών λόγω βροχών το Σάββατο


Προβλήματα θα δημιουργήσει το Σάββατο, στην εκτέλεση των υπαίθριων γεωργικών εργασιών στην Ηλεία, η μεταβολή του καιρού, που περιμένουμε
από το βράδυ της Παρασκευής στην χώρας μας.

Τι καιρό θα κάνει την Πρωτοχρονιά

Από το Σάββατο προβλέπονται βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά. Καλύτερος ο καιρός την Πρωτοχρονιά με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 29ης Δεκεμβρίου