ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (21:30)

Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για τη σημερινή αναμέτρηση της Euroleague 




 


Κάχα Λαμποράλ - Ολυμπιακός (21:30, NS3), θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.

Τι αλλάζει από 1.1.2013 στα εισιτήρια όλων των αστικών συγκοινωνιών


- Ηλεκτρονικό εισιτήριο και εκπτώσεις για κατόχους καρτών απεριόριστων διαδρομών
- Διαβάστε όλες τις αλλαγές στα μέσα μαζικής μεταφοράς από την... αυγή του 2013
- Προβλέπεται δεσμίδα των 10+1 εισιτηρίων δηλαδή στα 10 εισιτήρια το ένα δώρο
- Όποιος πληρώνει εντός δέκα ημερών το πρόστιμο επειδή δεν είχε εισιτήριο θα έχει έκπτωση 50%

Κίνηση ανθρωπιάς από τους αστυνομικούς της Ανδραβίδας


Κίνηση ανθρωπιάς από τους αστυνομικούς της ΑνδραβίδαςΜια μοναδική και αξιέπαινη πρωτοβουλία έλαβαν για τις ημέρες των Χριστουγέννων οι αστυνομικοί και το πολιτικό προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας, συγκεντρώνοντας χρήματα από το υστέρημά τους και αγοράζοντας τρόφιμα, τα οποία προσέφεραν χθες το πρωί σε 10 άπορες οικογένειες της περιοχής.

Αμαλιάδα: Ο πελάτης έπαιζε . . . "φρουτάκια' σε καφέ – μπαρ


froutakia.JPGΣτα χέρια των αστυνομικών του τμήματος Ασφάλειας Αμαλιάδος έπεσαν δύο άτομα για διεξαγωγή παράνομων παίγνιων, σε καφέ - μπαρ της πόλης.

Ηλεία: "Χριστουγεννιάτικη" ληστεία με καλάσνικοφ σε βενζινάδικο στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου


listia_venzinadikoΤο ίδιο βενζινάδικο που «χτυπήσει» ληστές το βράδυ της 6ης Αυγούστου 2011, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης – δεύτερης ημέρας των Χριστουγέννων. Δύο ληστές εισέβαλαν λίγο μετά
listia2τις δέκα το βράδυ στο πρατήριο υγρών καυσίμων Motor Oils που βρίσκεται στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου, στο τμήμα ανάμεσα τα Σαβάλια και τη Γαστούνη.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΦΑΝΕ ΣΤΕΦΑΝΙΑ

4628663_e679cdcc20_m.gifΣήμερα γιορτάζει ο Στέφανος και η Στεφανία .
Να ευχηθούμε στους

Αγριεύει ο καιρός ξανά σε όλη τη χώρα


Τοπικές βροχές στη Θράκη το ανατολικό Αιγαίο τα Δωδεκάνησα τις Κυκλάδες την Κρήτη και κυρίως στη δυτική Ελλάδα όπου στα βορειοδυτικά θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί άνεμοι μέχρι 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία σε πτώση στα δυτικά και βόρεια.

Σαν σήμερα

Σαν σήμεραΤα σημαντικότερα γεγονότα της 27ης Δεκεμβρίου

Ο βίος του Αγίου Στεφάνου



Ο Άγιος Στέφανος ο Πρωτομάρτυρας και Αρχιδιάκονος

Ήταν ένας από τους πιο διακεκριμένους μεταξύ των επτά διακόνων, που εξέλεξαν οι πρώτοι χριστιανοί για να επιστατούν στις κοινές τράπεζες των αδελφών, ώστε να μη γίνονται λάθη και τους χειροτόνησαν οι Άγιοι Απόστολοι.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ..ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ