Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκεμβρίου 19, 2012

Δε γλιτώνουμε το χαράτσι! Να εισπράττεται κανονικά μέσω της ΔΕΗ διέταξε ο Άρειος Πάγος

Εικόνα
- Δεκτή από το Ανώτατο Δικαστήριο η προσφυγή της κυβέρνησης για το ειδικό τέλος - Το Δημόσιο είχε ζητήσει να αναιρεθεί η απόφαση του Πρωτοδικείου που έκρινε παράνομη την είσπραξη του τέλους μέσω της  ΔΕΗ - Γιάννης Στουρνάρας: Σε έξι μήνες το χαράτσι θα ενσωματωθεί στον ενιαίο φόρο ακινήτων - 1 δισ. ευρώ θα ήταν η "τρύπα" στα έσοδα αν "πάγωνε" το χαράτσι - Η κυβέρνηση είχε απειλήσει με τη λήψη ισοδύναμων μέτρων

Η Original καλεί στα Σπάτα την "ομάδα Νικολαΐδη"

Εικόνα
  Η συνάντηση των μελών της Original που κάνουν κατάληψη στα Σπάτα με τους Γιώργο Κιντή και Σταύρο Αδαμίδη ολοκληρώθηκε χωρίς να προκύψει κάτι αξιόλογο για το μέλλον της ΑΕΚ . Πλέον ο σύνδεσμος καλεί όλους τους μετόχους της "ομάδας Νικολαϊδη " να δώσουν το "παρών" σε μία συνάντηση

Την Παρασκευή η απόφαση για το χαράτσι - Η ΔΕΗ όμως συνεχίζει να δέχεται τις πληρωμές

Εικόνα
Ο συνήγορος του Δημοσίου τόνισε ακόμα ότι κάθε καθυστέρηση στην πληρωμή του χαρατσίου  οδηγεί σε αδιέξοδο, κάτι που είναι θανάσιμο για το Δημόσιο.

Πύργος: «Γολγοθάς» για άνεργο ανδρόγυνο που ζει σε λυόμενο με εννέα παιδιά

Εικόνα
Μέσα σε ένα παγωμένο λυόμενο και κάτω από δύσκολες συνθήκες προσπαθεί να στεγάσει τα εννιά της παιδιά μια άνεργη μητέρα από τον Πύργο, η οποία μαζί με τον επίσης άνεργο σύζυγό της, προσπαθούν να αντεπεξέλθουν σε εκατοντάδες οικονομικά προβλήματα.

Λεχαινά: Τσάντες με τρόφιμα θα μοιράσει η ΕΠΟΠ

Εικόνα
Η Ένωση Πολιτών για την Οικολογία και το Περιβάλλον (ΕΠΟΠ) με την ευκαιρία των γιορτών παίρνει την πρωτοβουλία και μοιράζει τσάντες που θα περιέχουν τρόφιμα για τους άπορους συμπολίτες μας.

Ισχυρή χαλαζόπτωση στον Πύργο! (Bίντεο + φωτό)

Εικόνα
Ισχυρή χαλαζόπτωση σημείωθηκε περίπου στη μια το μεσημέρι της Τρίτης στην πόλη του Πύργου. Η χαλαζόπτωση διάρκεσε μόλις λίγα λεπτά αλλά ήταν ιδιαίτερα έντονη ενώ και ο όγκος του χαλαζιού ήταν αρκετά μεγάλος.

Καραμπόλα με νταλίκα και δύο ΙΧ στην Ε.Ο. Πύργου - Κυπαρισσίας

Εικόνα
Λίγο έλλειψε να συμβούν τα χειρότερα σε καραμπόλα τριών οχημάτων που συνέβη λίγο μετά τις εφτά το απόγευμα της Τρίτης στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας στο τμήμα ανάμεσα στο Αγρίδι και το Ανεμοχώρι.

Ηλεία: Κλέβουν τα σακιά με τις ελιές μέσα από τα λιοστάσια

Εικόνα
Διαστάσεις λαμβάνει το φαινόμενο των κλεφτών που δρουν σε λιοστάσια στην Ηλεία.

Διήμερο ταλαιπωρίας για την Αθήνα - Χωρίς ΜΜΜ και συγκεντρώσεις σε όλο το κέντρο

Εικόνα
- Τετάρτη και Πέμπτη οι γιατροί της Αθήνας θα απέχουν από τα καθήκοντά τους - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΗΜΕΡΟ - Ματαιώσεις πτήσεων και τροποποιήσεις δρομολογίων στα αεροδρόμια και τον Προαστιακό - Τρίωρη στάση εργασίας την Τετάρτη των υπαλλήλων στον ιδιωτικό τομέα

Ηλεία: Βροχές και την Τετάρτη - Βελτίωση με αρκετό κρύο Πέμπτη και Παρασκευή

Εικόνα
Αρκετά ισχυρά φαινόμενα δίνει η ατμοσφαιρική διαταραχή που μας επηρεάζει από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 18/12.

Βροχές, χιόνια και νέα πτώση της θερμοκρασίας

Εικόνα
Βροχές, χιόνια στα ορεινά και νέα πτώση της θερμοκρασίας από αύριο. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού .

Σαν σήμερα

Εικόνα
Τα σημαντικότερα γεγονότα της 19ης Δεκεμβρίου