ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Ο Πανθρακικός νίκησε με 1-0 την ΑΕΚ

Έμεινε στην τελευταία θέση για ακόμη μια αγωνιστική η Ένωση

Εως 21 Δεκεμβρίου το δώρο Χριστουγέννων



Εως 21 Δεκεμβρίου το δώρο Χριστουγέννων

Μέχρι 21 Δεκεμβρίου θα πρέπει να καταβληθεί το δώρο Χριστουγέννων, σύμφωνα με την πάγια Υπουργική Απόφαση.

Όλες οι αλλαγές στη λειτουργία της αγοράς - Άρχισαν οι αντιδράσεις για τα ανοιχτά καταστήματα τις Κυριακές - Τι αλλάζει με τις εκπτώσεις

- Ποιό θα είναι το ωράριο
- Φέτος θα μείνουν ανοικτά τα καταστήματα και τις 2 τελευταίες Κυριακές του χρόνου
- Εκπτώσεις 4 φορές το χρόνο!
- Aυστηρότερες ποινές για νοθεία τροφίμων και καυσίμων
- Όλα όσα ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Ανάπτυξης και θα ισχύσουν από 01/01/2013

Ηλεία: Αρκετό κρύο τη νέα εβδομάδα - Νέα επιδείνωση από σήμερα Τρίτη


Στην μετεωρολογική ιστορία πέρασε ένα ακόμα βαρομετρικό χαμηλό, το χαμηλό του Σαββατοκύριακου, το οποίο έδωσε επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα με την ταχύτητα
των ανέμων να φτάνει τα 11 σχεδόν 12 μποφόρ στο Κατάκολο (119km/hr) και αξιόλογα ύψη βροχής στον Ηλειακό κάμπο, την Αρχαία Ολυμπία και την ορεινή Ανδρίτσαινα.

Γαστούνη: Η βροχή έκανε "Βενετία" την περιοχή

gastouni1.JPGgastouni3.JPGΟι μπόρες που έπληξαν την περιοχή του Κάμπου και κυρίως την περιοχή της Γαστούνης ήταν η αιτία να πλημμυρίσουν μεγάλες εκτάσεις με καλλιέργειες, ενώ ελάχιστα ήταν τα περιστατικά
που αφορούσαν σε σπίτια όπως αναφέραμε και χθες.

Βάρδα: Νυχτερινή "επίθεση" στα γραφεία της Χρυσής Αυγής


IMG_5743.JPG"Προειδοποιητικό" χαρακτηρίζεται το μήνυμα που θέλησαν να στείλουν άγνωστοι προς τα τοπικά στελέχη της Χρυσής Αυγής, με τη νυχτερινή επίθεση στα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου
στη Βάρδα Ηλείας.

Συνεργασία Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης ΤΟΕΒ Μυρτουντίων για την αντιπλημμυρική θωράκιση




Δελτίο Τύπου

Με άμεσες παρεμβάσεις και σε στενή συνεργασία μεταξύ τους, Δήμος Ανδραβίδας- Κυλλήνης και ΤΟΕΒ Μυρτουντίων κατάφεραν να απομακρύνουν τον κίνδυνο εκδήλωσης έντονων πλημμυρικών φαινομένων, παρά τις έντονες και συνεχείς βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών.

Ηλεία η ελληνική "πρωτεύουσα" των ανεμοστρόβιλων


anemostr.JPGΩς την ελληνική πρωτεύουσα των ανεμοστρόβιλων παρουσιάζει την Ηλεία σε ρεπορτάζ της η Real News στο ένθετο Real Planet της Κυριακής.

Χαλάει ξανά ο καιρός από τα δυτικά – Κρύο, βροχές και καταιγίδες


Αλλάζει ξανά ο καιρός. Χαμηλές θερμοκρασίες και παγετός, τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά. Πρόγνωση για όλη την εβδομάδα.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 11ης Δεκεμβρίου