ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

"Ζούμε μέρες πτώσης Βυζαντίου". Δραματικές διαπιστώσεις στρατιωτικών! ΒΙΝΤΕΟ


Η συζήτηση για τις περικοπές στις Ένοπλες Δυνάμεις έχει πλέον “ανοίξει” και εξετάζεται πολύ ευρύτερα.

"Πνίγηκε" ξανά η Λέσβος - Πλημμύρισαν σπίτια και μαγαζιά


Δεύτερη νύχτα τρόμου έζησαν οι κάτοικοι της Λέσβου, όπου οι βροχοπτώσεις δεν άφησαν... τίποτα όρθιο!

Αυτός ήταν Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» δεν άφησαν περιθώρια στον Πανιώνιο

Φορο-σοκ 45% για εισοδήματα από 26.000 – Τιμωρούνται όσοι έχουν μεσαίο εισόδημα και παιδιά

- Αύξηση φόρων ως και 5.000 ευρώ για όσους έχουν 1-2 παιδιά
- Οριστικά τέλος στο αφορολόγητο και έκπτωση 1.950 ευρώ για όλους
- Οι νέες κλίμακες και ο φόρος που προκύπτει για όλους

Βίντεο από τον ανεμοστρόβιλο που χτύπησε το Κατάκολο: «Τα σήκωσε» όλα στο πέρασμά του!


Ο ανεμοστρόβιλος που το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης «σάρωσε» αρκετές περιοχές από το Κατάκολο μέχρι και τα Λαστέικα δεν άφησε τίποτα όρθιο στο πέρασμά του.

Ζευγάρι σκοτώθηκε με μηχανή


Ζευγάρι σκοτώθηκε με μηχανή
Το ζευγάρι, ένας 40χρονος και η 35χρονη σύζυγος του, πήγαινε εκδρομή με τη μηχανή από την Αθήνα προς τα Γιάννενα, μαζί με άλλα δυο φιλικά ζευγάρια που επίσης επέβαιναν σε μηχανές.

Δεν χάρηκε... τη νίκη του Πανηλειακού ο Κ.Ντάβαρης


 Δεν χάρηκε... τη νίκη του Πανηλειακού ο Κ.ΝτάβαρηςΣτην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας πέρασε τη σημερινή του μέρα από τις 3 το μεσημέρι ο Κώστας Ντάβαρης, διοικητικός επικεφαλής του Πανηλειακού.

Ηλεία: Ξεκινά η δωρεάν διανομή τροφίμων σε 18 φορείς με 5.000 μέλη

olympia1Στο προσεχές χρονικό διάστημα θα ξεκινήσει από την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας η  δωρεάν διανομή τροφίμων σε άπορους, στο πλαίσιο του προγράμματος που υλοποιεί το
Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για το έτος 2012. Το μόνο που απομένει είναι η σύσταση τριμελούς επιτροπής για την διανομή των τροφίμων στους δικαιούχους.

Πορτοφολάδες εν αφθονία στην Πάτρα

«Βουνό» οι καταγγελίες για μικροκλοπές

Αμαλιάδα: Σε ήρεμο κλίμα τα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής (photos)


IMG_5717.JPGΣε τίποτα δεν θύμιζε άλλες περιοχές της χώρας το κλίμα στα εγκαίνια της Χρυσής Αυγής στην Αμαλιάδα. Παρουσία τεσσάρων βουλευτών του κόμματος και περισσοτέρων από 500
υποστηρικτών υπό βροχή, έγινε ο αγιασμός στα γραφεία που βρίσκονται ακριβώς απέναντι από το Δημαρχείο της πόλης.

Αρχ. Ολυμπία: Η επιστροφή των κλοπιμαίων στο "σπίτι" τους (photos & video)


olympia1a.JPG«Σήμερα αποκαθίσταται η βαθιά ρωγμή που άφησε στον πολιτισμό η ιεροσυλία του περασμένου Φεβρουαρίου» δήλωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός ΠΑΙΘΠΑ αρμόδιος για θέματα
Πολιτισμού κ. Κώστας Τζαβάρας στη λιτή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Ιστορίας των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αρχαία Ολυμπία, με την ευκαιρία της απόδοσης στο κοινό συμπληρωμένης της έκθεσης με τα ανακτηθέντα κινητά μνημεία που είχαν κλαπεί από το Μουσείο στις αρχές του χρόνου.

Ηλεία: Χειμωνιάζει... θυελλώδεις άνεμοι, πτώση της θερμοκρασίας και πολλές βροχές


Επιδείνωση παρουσιάζει ο καιρός από νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής 2 Δεκεμβρίου στην Ηλεία. Τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες θα ενταθούν. Χειμώνας από αύριο Δευτέρα και...
ήρθε για να μείνει! Πάμε να δούμε τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού των επόμενων ημερών στην Ηλεία σε τίτλους:

Τσουχτερό κρύο και χιόνια στα ορεινά - Αλλάζει κι άλλο ο καιρός

Χιόνια θα πέσουν κυρίςω στη δυτική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν 7 - 8 μποφόρ και στο Ιόνιο τοπικά 9 μποφόρ. Δείτε τον καιρό όλης της εβδομάδας.

Σαν σήμερα

Τα γεγονότα της 3ης Δεκεμβρίου