ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Χτυπάει η καρδιά του…εξάστερου – "Πήρε" την Ρεάλ ο Παναθηναϊκός!

Στην καλύτερη του εμφάνιση στην φετινή Ευρωλίγκα το «τριφύλλι» νίκησε 79-68 την Ρεάλ στο ΟΑΚΑ και σε συνδυασμό με την νίκη της Ολίμπια επί της Καντού, έκανε πολύ σημαντικό βήμα για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση. Εξαιρετική παρουσία από τους Λασμέ, Μασιούλις, Μπράμος

Ινδικές . . . μαχαιριές στο Γεράκι Αμαλιάδας


Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ Ινδών σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Γεράκι Αμαλιάδας, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό ενός 26χρονου, που κατέληξε στο νοσοκομείο
αφού είχε δεχθεί μαχαιριές από ομοεθνείς του.

Πύργος: Τον λήστεψε για ένα δαχτυλίδι


daxtilidi1Θύμα ληστείας έπεσε ένας 18χρονος στον Πύργο από έναν 28χρονο στο πάρκο της οδού ΣΠΚ στο κέντρο της πόλης, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Τέλος στις δωρεάν μετακινήσεις στρατιωτών



Θύματα της κρίσης θα είναι και οι Έλληνες στρατιώτες καθώς έρχονται περικοπές και στις δωρεάν μετακινήσεις που είχαν οι στρατιώτες.

Ανοίγει και το ALTER ο Μαρινάκης

undefinedΣτην ΕΣΗΕΑ εμφανίστηκε νωρίτερα σήμερα ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΕ (ALTER CHANNEL) και παρόντος του εκπροσώπου των δημοσιογράφων Βασίλη Τζήμτσου, αλλά και συναδέλφων του, έδωσε 3 σημαντικές ειδήσεις:

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Αυτοπυρπολήθηκε 20χρονη άνεργη στα Μελίσσια


ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Αυτοπυρπολήθηκε 20χρονη άνεργη στα Μελίσσια


Φρικτό τρόπο επέλεξε η νεαρή κοπέλα για να δώσει τέλος στη ζωή της. Μετά τη φρίκη αποκαλύφθηκε η τραγωδία σε ένα σκοτεινό στενό των Μελισσίων. Η 20χρονη κοπέλα που αυτοπυρπολήθηκε ήταν άνεργη.

Ηλεία: Κλέβουν TV, δορυφορικούς δέκτες, ουίσκι και το Χαμόγελο του Παιδιού

Μετά τα χρυσαφικά και τα χρήματα οι κλέφτες στην Ηλεία, «παίρνουν ειδικότητα» σε τηλεοράσεις, βίντεο, δορυφορικούς δέκτες και άλλα συναφή είδη. Αρκετές περιπτώσεις
κλοπών τις τελευταίες ημέρες με πραγματικά ενδιαφέρουσα λεία…

Πύργος: Ένας τραυματίας σε τροχαίο στην οδό Ερμού (Σταυροπάζαρο)


troxaio15_3
troxaio15_1Ο αναβάτης μιας μοτσικλέτας τραυματίστηκε στην οδό Ερμού στον Πύργο, λίγο μετά τις δώδεκα το μεσημέρι της Πέμπτης.

ΚΕΠΕΠ Λεχαινών: Ο "Τυπάρας" προσέφερε 10.000 ευρώ για τα παιδιά

karagounis2Το Γιώργο Καραγκούνη τον γνωρίζουν όλοι στην Ελλάδα, πόσο μάλλον εδώ στην Ηλεία.

Βροχερή Παρασκευή με βροχές και καταιγίδες


Στα ανατολικά και νότια αναμένονται βροχές, καταιγίδες στα νότια.

Πιο αναλυτικά

Σαν σήμερα

Σαν σήμεραΤα σημαντικότερα γεγονότα της 16ης Νοεμβρίου