Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Νοεμβρίου 15, 2012

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΑΡΣΕΪΓ (19:00NS2)

Εικόνα
Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για την σημερινή αναμέτρηση του      NextGen Series   Ολυμπιακός - Μαρσέιγ (19:00, NS2), θ α υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.

ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΞ ...ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΒΑΛΛΙΑΝΟΣ ...ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ

Εικόνα
Σωκράτης Βαλλιάνος ...airSOCRATES Εκτός από την συμμετοχή και επιτυχία της Νιχωρίτισσας Βασιλικής Στριγά στους συγκεκριμένους  και προαναφερόμενους αγώνες  TAEKWON DO   υπήρξε κι άλλη συμμετοχή όχι με Ηλεία καταγωγή αυτή την φορά αλλά από την γειτώνισσα μας ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ . Ο λόγος γίνεται για τον μόλις 11χρονο Σωκράτη Βαλλιάνο ...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2000-2001

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ.......  +57kg Κορασίδων 1998-1999 -35kg Παμπαίδων 2000-2001 1ος ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΓΣ ΑΜΙΛΛΑ ΙΛΙΟΥ 2ος ΓΑΡΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΓΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ 3ος ΣΑΡΡΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ Α.Σ. ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ 3ος ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Α.Σ. ΖΕΑΣ -40kg Παμπαίδων 2000-2001 1ος ΝΙΑΝΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΠΑΝΩΜΗΣ 2ος ΜΟΡΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Α.Σ. ΝΕΑΠ. ΜΑΚΕΔ. ΔΥΝ 3ος ΚΟΥΤΟΥΝΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΑΣ CHON JI 3ος ΜΑΓΚΑΤΟΒ ΜΕΤΜ Α.Σ. ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ -45kg Παμπαίδων 2000-2001 1ος ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ ΦΩΤΗΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Δ. ΜΙΚΡΑΣ 2ος Χ”ΙΟΡΔΑΝΟΓΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΑΣΤΕΡΑΣ Δ. ΜΙΚΡΑΣ 3ος ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ Α.Σ. ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ 3ος ΚΑΜΤΣΟΓΛΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗ ΜΑΚ. ΔΥΝΑΜΗ -52kg Παμπαίδων 2000-2001 1ος ΓΚΟΡΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΕΑΠΟΛ. ΜΑΚ. ΔΥΝ. 2ος ΤΕΡΣΕΝΙΔΗΣ ΑΝΤΥΠΑΣ ΓΣ CHON JI 3ος ΜΠΟΥΖΟΥΤΖΙΔΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ Α.Σ. ΑΤΛΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 3ος ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝ.-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΑΠ. -59kg

Θα καταργηθούν και αυτά με ένα άρθρο;

Εικόνα
Γράφει η Σοφία Βούλτεψη Υποθέτω ότι όλοι συμφωνούμε πως δεν χρεοκοπήσαμε τυχαία.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Εικόνα
ΕΛΜΕ ΗΛΕΙΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΖΑΪΜΗ   39 27100      ΠΥΡΓΟΣ elme . ilei @ gmail . com http://elmeilei.wordpress.com/ Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Ηλείας συμπαραστέκεται στον αγώνα των εργαζομένων στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας και στους Δήμους και στηρίζει τις αποφάσεις τους για κινητοποιήσεις.

Τελικός στο ΟΑΚΑ!

Εικόνα
Τη νίκη που θα τον ανεβάσει βαθμολογικά και ψυχολογικά ψάχνει απόψε (21:45, ΕΤ1) στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την Ρεάλ Μαδρίτης ο Παναθηναϊκός, σε ένα παιχνίδι – τελικός για την συνέχεια των «πράσινων» στην Ευρωλίγκα.

Η...φιλική παραίτηση Φερέιρα και η τρίτη θητεία του Ρότσα

Εικόνα
Ο Ζεσουαλντο Φερέιρα μετά από 2 χρόνια αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα να αναλαμβάνει για τρίτη φορά τις τύχες της ομάδας.

Φιλική νίκη επί της Ιρλανδίας για την Εθνική μας

Εικόνα
Με σκόρερ τον Χολέμπας

Σοκ στις Παπαδάτες Αγρινίου: Τους σκότωσε για μια καμινάδα ! (photos & video)

Εικόνα
Σοκ έχει προκαλέσει την μικρή κοινωνία στις Παπαδάτες του δήμου Αγρινίου η είδηση της διπλής δολοφονίας ενός ζευγαριού από στενό συγγενή του για ασήμαντη αφορμή.

Ηλεία: Η Ανθρώπινη Αλληλεγγύη δίπλα σε αυτούς που οι άλλοι ξέχασαν

Εικόνα
Δίπλα στους απόμαχους της ζωής, στους ανθρώπους που οι συγγενείς τους άφησαν ή που έμειναν ολομόναχοι στον κόσμο, τους φιλοξενούμενους του Γηροκομείου Πύργου ο Άγιος Χαράλαμπος, επισκέφθηκαν χθες το πρωί τα μέλη και οι εθελοντές της Ανθρώπινης Αλληλεγγύης.

Αμαλιάδα: Νέο περιστατικό εξαπάτησης ηλικιωμένης

Εικόνα
Δυστυχώς η δράση των επιτήδειων ες βάρος ηλικιωμένων ατόμων στην Ηλεία συνεχίζεται.

Ηλεία: Σκληραίνουν τη στάση τους οι εργαζόμενοι της Περιφερειακής Ενότητας

Εικόνα
Δυναμικά συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, μπροστά στο φάσμα των απολύσεων στο δημόσιο τομέα. Πλέον θα προσπαθήσουν να αποτρέψουν την αποστολή στοιχείων για την απόλυση υπαλλήλων, κάτι που αποφασίστηκε στη διάρκεια της χθεσινής του έκτακτης γενικής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο, στο Διοικητήριο.

Ο χειμώνας έφτασε! Πέφτει η θερμοκρασία

Εικόνα
Ακόμη και στα αστικά κέντρα θα κάνει κρύο με αποτέλεσμα να χρειαστεί να ανάψουν τα καλοριφέρ. Ωστόσο ο κόσμος δεν έχει λεφτά για πετρέλαιο θέρμανσης. Τι προβλέπει για το Νewsit ο μετεωρολόγος Κώστας Λαγουβάρδος.

Σαν σήμερα

Εικόνα
Τα σημαντικότερα γεγονότα της 15ης Νοεμβρίου