Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Νοεμβρίου 14, 2012

Αντιφασιστικός Νοέμβρης 2012 « Ψωμί, παιδεία, ελευθερία» Παρασκευή 16/11/2012 8.00 μ.μ

Εικόνα
Αντιφασιστικός Νοέμβρης 2012. « Ψωμί, παιδεία, ελευθερία»                 Η ΕΛΜΕ Ηλείας σε συνεργασία με τις Κινηματογραφικές Βραδιές συνεχίζουν τις αντιφασιστικές παρεμβάσεις και τον Νοέμβριο.

Πύργος: Εκλεψαν πορτοφόλι αλλά... δεν το χάρηκαν!

Εικόνα
Το πορτοφόλι μέσα από την τσάντα μιας γυναίκας, στο κέντρο του Πύργου, φέρεται να έκλεψαν χθες το πρωί δύο άτομα. Σύμφωνα με πηγές, η γυναίκα, ενώ περπατούσε στη συμβολή των οδών Μανωλοπούλου και Πατρών, αντιλήφθηκε πως δύο γυναίκες την έχουν πλησιάσει και της έχουν αρπάξει το πορτοφόλι μέσα από την τσάντα της.

Γαστούνη: Με «στόχο»... τα καπάκια των υπονόμων!

Εικόνα
Ανοιχτές... «παγίδες» έχει γεμίσει τις τελευταίες μέρες ο δήμος Πηνειού, αφού από το βράδυ του Σαββάτου έχουν αρχίσει να «εξαφανίζονται» οι... σχάρες των υπονόμων!

Υποχρεωτική στράτευση γυναικών στα 18 ζήτησε η Χρυσή Αυγή..Η Χ.Α θεωρεί διάκριση κατά των γυναικών την μη στράτευσή τους

Εικόνα
ΟΜΩΣ ΘΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ - ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΣ...ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

Αρβανίτης: Ζήτησε πλήρη διαφάνεια στη λειτουργία του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων

Εικόνα
Δελτίο Τύπου Πλήρη διαφάνεια στη λειτουργία του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων ζήτησε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας - Κυλλήνης κ. Δημήτριος Αρβανίτης κατά τη χθεσινή σύσκεψη την οποία είχε με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού.

Αίτηση πτώχευσης από τη NEOSET

Εικόνα
Η εταιρεία επίπλων NEOSET φέρεται να έχει ήδη καταθέσει την υπαγωγή της στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Δικαίου. Η οικονομική κρίση έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στην αγορά επίπλου, με τη NEOSET να διαδέχεται την ένταξη στο άρθρο 99 της επίσης γνωστής εταιρίας επίπλων SATO.

Πύργος: Διέρρηξαν το σπίτι Β. Αθανασόπουλου την ώρα της κηδείας του

Εικόνα
Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν τους ανθρώπους που προέβησαν σε μια τέτοια πράξη.

ΓΙΑ 4 ΗΜΕΡΕΣ ..ΛΙΓΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εικόνα
Για λίγες μόνο ημέρες δεν θα είμαστε αρκετά ενεργοί στις αναρτήσεις για αναβαθμηστικούς και προσωπικούς λόγους. Ζητάμε την κατανόησή σας ευχαριστούμε