ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Αντιφασιστικός Νοέμβρης 2012 « Ψωμί, παιδεία, ελευθερία» Παρασκευή 16/11/2012 8.00 μ.μ

Αντιφασιστικός Νοέμβρης 2012.
« Ψωμί, παιδεία, ελευθερία»
               
Η ΕΛΜΕ Ηλείας σε συνεργασία με τις Κινηματογραφικές Βραδιές συνεχίζουν τις αντιφασιστικές παρεμβάσεις και τον Νοέμβριο.

Πύργος: Εκλεψαν πορτοφόλι αλλά... δεν το χάρηκαν!


Πύργος: Εκλεψαν πορτοφόλι αλλά... δεν το χάρηκαν!
Το πορτοφόλι μέσα από την τσάντα μιας γυναίκας, στο κέντρο του Πύργου, φέρεται να έκλεψαν χθες το πρωί δύο άτομα. Σύμφωνα με πηγές, η γυναίκα, ενώ περπατούσε στη συμβολή των οδών Μανωλοπούλου και Πατρών, αντιλήφθηκε πως δύο γυναίκες την έχουν πλησιάσει και της έχουν αρπάξει το πορτοφόλι μέσα από την τσάντα της.

Γαστούνη: Με «στόχο»... τα καπάκια των υπονόμων!


Γαστούνη: Με «στόχο»... τα καπάκια των υπονόμων! Ανοιχτές... «παγίδες» έχει γεμίσει τις τελευταίες μέρες ο δήμος Πηνειού, αφού από το βράδυ του Σαββάτου έχουν αρχίσει να «εξαφανίζονται» οι... σχάρες των υπονόμων!

Υποχρεωτική στράτευση γυναικών στα 18 ζήτησε η Χρυσή Αυγή..Η Χ.Α θεωρεί διάκριση κατά των γυναικών την μη στράτευσή τους


Φωτογραφία για Υποχρεωτική στράτευση γυναικών στα 18 ζήτησε η Χρυσή Αυγή..Η Χ.Α θεωρεί διάκριση κατά των γυναικών την μη στράτευσή τουςΟΜΩΣ ΘΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ - ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΣ...ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

Αρβανίτης: Ζήτησε πλήρη διαφάνεια στη λειτουργία του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων


murtountion1Δελτίο Τύπου
murtountion2Πλήρη διαφάνεια στη λειτουργία του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων ζήτησε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας - Κυλλήνης κ. Δημήτριος Αρβανίτης κατά τη χθεσινή σύσκεψη την οποία είχε με μέλη
του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού.

Αίτηση πτώχευσης από τη NEOSET

neosetΗ εταιρεία επίπλων NEOSET φέρεται να έχει ήδη καταθέσει την υπαγωγή της στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Δικαίου. Η οικονομική κρίση έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα
στην αγορά επίπλου, με τη NEOSET να διαδέχεται την ένταξη στο άρθρο 99 της επίσης γνωστής εταιρίας επίπλων SATO.

Πύργος: Διέρρηξαν το σπίτι Β. Αθανασόπουλου την ώρα της κηδείας του


kideia_kleftes.JPGΔεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν τους ανθρώπους που προέβησαν σε μια τέτοια πράξη.

ΓΙΑ 4 ΗΜΕΡΕΣ ..ΛΙΓΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κυκλοφόρησε αναβάθμιση για MacBookΓια λίγες μόνο ημέρες δεν θα είμαστε αρκετά ενεργοί στις αναρτήσεις για αναβαθμηστικούς και προσωπικούς λόγους.
Ζητάμε την κατανόησή σας
ευχαριστούμε