Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Νοεμβρίου 9, 2012

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ...ΧΑΣΑΜΕ (ΤΗΝ ΜΑΧΗ ,ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΟΝ...ΠΟΛΕΜΟ)

Εικόνα
Η πρώτη προσπάθεια της έφηβης Βασιλικής Στριγά δυστυχώς ήταν άκαρπη ... Δεν τα κατάφερε να ανέβει το βάθρο των μεταλλίων αφού έχασε στον δεύτερο γύρο από την Μακεδονίτισσα αντίπαλό της στην επίδειξη τεχνικής TULL..

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ....

Εικόνα
Ίσως γίναμε κουραστικοί ,αλλά κάποια τέτοια γεγονότα μας δίνουν θάρρος και βοηθάνε πολύ στο να ξεφεύγουμε λίγο από την δύσκολη καθημερινότητα μας ... Βοηθάνε εμάς και τα παιδιά μας και τα ωθούν στον αθλητισμό και στην καλύτερη ποιότητα  ζωής. Βοηθάνε στην ανάδειξη  πολιτιστικής και αθλητικής,  των τόπων που ζουν και μεγαλώνουν, αλλά και κυρίως τον τόπο καταγωγής τους ...

Πυροβολισμοί πριν από λίγο μεταξύ ΔΙΑΣ και κακοποιών στο Ίλιον - Ένας τραυματίας

Εικόνα
- Τους έκαναν σήμα για έλεγχο και εκείνοι τους πυροβόλησαν - Τραυματίσθηκε ένας από τους κακοποιούς - Πιθανότατα είναι δραπέτης των φυλακών Μαλανδρίνου - Ο άλλος διέφυγε με τα πόδια και αναζητείται ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Φερέιρα: Μετά το 3-0 το ματς ήταν ισορροπημένο!

Εικόνα
  Φαίνεται πως τα τρία τέρματα που δέχθηκε ο Παναθηναϊκός κόντρα στη... μισή Λάτσιο και η νέα αποκαρδιωτική του εμφάνιση δεν έγιναν αντιληπτά από τον Πορτογάλο τεχνικό του "τριφυλλιού".

“Φάντασμα” στη Ρώμη ο Παναθηναϊκός, εύκολη...λεία για Λάτσιο (VIDEO)

Εικόνα
Έλλειψη ψυχολογίας και επιθετικής φιλοσοφίας. Μία ακόμα κακή βραδιά του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη είχα σαν αποτέλεσμα ο...

Μπλόκο στο επίδομα θέρμανσης – Ούτε υπογραφή δεν έχει μπει στην απόφαση

Εικόνα
Παρά τις εξαγγελίες και ενώ ο χειμώνας μπήκε για τα καλά στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, εκεί όπου υπάρχει δηλαδή και η μεγαλύτερη ανάγκη, ούτε η υπογραφή δεν έχει μπει στην υπουργική απόφαση για το επίδομα θέρμανσης.

Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ...

Εικόνα
 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΆΖΟΝΤΕΣ .. ΑΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΜΑΣ ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ: Ο ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ   Βίος Αγίου Νεκταρίου Πενταπόλεως

Έπαιξε σαν...πρωταθλητής Ευρώπης– Πέρασε από το Μιλάνο ο Ολυμπιακός!

Εικόνα
Κυριαρχώντας σε όλους τους τομείς και έχοντας 13 στα 26 τρίποντα (50% ευστοχία), οι Πειραιώτες πήραν την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στην φετινή Ευρωλίγκα, επικρατώντας της Αρμάνι Μιλάνο με 84-71 και μπήκαν πάλι σε τροχιά πρόκρισης στο "top 16". Ηγέτης ο Σπανούλης, έκπληξη η απόδοση του Μαυροειδή.

Από Διευθυντές ...κλητήρες! Πόσα θα παίρνουν πια οι Διευθυντές γιατροί του ΕΣΥ;

Εικόνα
Κατακόρυφη πτώση στις αποδοχές τους θα δουν μετά την ψήφιση των μέτρων στη βουλή, οι Διευθυντές γιατροί των δημοσίων νοσοκομείων. Τι κι αν έχουν εικοσαετίες στην ...πλάτη τους. Αυτό δε φαίνεται να έχει καμία σημασία, καθώς οι μισθοί τους κατρακυλούν στα ...Τάρταρα. 

Τι λέει το ΥΕΘΑ για τα ποσοστά μειώσεων. Δείτε τον πίνακα με τα ποσοστά που παρουσιάζουν

Εικόνα
Έως και 16,63% εκτιμούν τη μείωση στις αποδοχές των στρατιωτικών πηγές του ΥΕΘΑ.

Γ.Ν. Πύργου: Καταγγελίες για σοβαρές ελλείψεις από τους εργαζομένους

Εικόνα
Την ελλιπή στελέχωση κλινικών και τμημάτων του Νοσοκομείου Πύργου καταγγέλλει μέσω ανώνυμης επιστολής της, ομάδα εργαζομένων του «Ανδρέας Παπανδρέου».

Πύργος: Ληστεία μετά ξύλου για ένα κουτί γλυκά και 300 ευρώ

Εικόνα
Άγρια ξυλοκόπησε μια ομάδα σκηνιτών ΡΟΜΑ στις αποθήκες του ΑΣΟ, έναν 76χρονο που πήγε να τους ζητήσει το λόγο για κλοπή που είχαν διαπράξει λίγα λεπτά νωρίτερα στο αυτοκίνητό του χθες το απόγευμα στα φανάρια Φιλοθέης στον Πύργο σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr.

Αμαλιάδα: Έκοψαν την αναπηρική σύνταξη xωρίς να του λένε το "γιατί" . . .

Εικόνα
Όχι μόνο του καθυστερούν την καταβολή της σύνταξης, αλλά δεν του δίνουν καν σαφείς απαντήσεις για το που τελικά βρίσκεται ο «φάκελος» του που περιλαμβάνει όλα εκείνα τα στοιχεία που αποδεικνύεται η αναπηρία του.

Νέα απεργία σήμερα σε Μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και τραμ

Εικόνα
Ακόμα και τώρα που πέρασαν τα μέτρα κάποιοι κλάδοι εργαζομένων έχουν αποφασίσει να συνεχίσουν να ταλαιπωρούν τους έλληνες πολίτες.

Ηλεία: Κλοπές και "κλοπάρες" στο νομό

Εικόνα
Κοσμήματα, μετρητά, μετασχηματιστές μέχρι και ολοκαίνουργια ελαστικά κλέβουν στην Ηλεία. Τα περιστατικά των τελευταίων ημερών δείχνουν την ύπαρξη ομάδων που δρουν στην περιοχή και καλό είναι οι πολίτες να είναι πιο προσεκτικοί και να μην φτάνουν να ξεχνούν τις πόρτες των σπιτιών ξεκλείδωτες…

Ισχυροί βοριάδες και μικρή άνοδος θερμοκρασίας σήμερα

Εικόνα
Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 8 μποφόρ στο Αιγαίο με βαθμιαία εξασθένηση. Πιο αναλυτικά

Σαν σήμερα

Εικόνα
Τα σημαντικότερα γεγονότα της 9ης Νοεμβρίου