ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΤΗΕ BEST ...TO ΜΕΓΑΛΟ SITE ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΝΙΧΩΡΙΤΙΣΣΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΣΤΡΙΓΑ .

Η Ηλεία μέσω του ilialive .gr έδειξε την συμπαράσταση της στην μεγάλη προσπάθεια που θα κάνει η έφηβη  14χρονη Βασιλική Στριγά  αφού αύριο Παρασκευή 9/11/12 θα ριχτεί στην μάχη των μεταλλίων του πανελληνίου πρωταθλήματος TAE KWON DO .
Εκτός όμως από το μεγάλο site ilialive.gr , συμπαράσταση έρχεται και από την γειτονική Πάτρα, η οποία και αυτή με την σειρά της και μέσω του γνωστού μεγάλου site

"Θα είναι τα τελευταία μέτρα"! Γιατί λένε ψέμματα; Δείτε τι έρχεται το 2014, για τους στρατιωτικούς


Η επιμονή της κυβέρνησης και του ίδιου του πρωθυπουργού να επαναλαμβάνουν ότι αυτά θα είναι τα τελευταία μέτρα, έχουν δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι “όλα τα κακά και άσχημα” τελειώνουν το 2013. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμμα!

TO ΜΕΓΑΛΟ SITE ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ilialive.gr ..ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΝΙΧΩΡΙΤΙΣΣΑΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ....

Για μετάλλιο στο Tae Kwon Do η Βασιλική Στριγά

striga.JPGΤη δική της μάχη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Tae Kwon Do δίνει μια Ηλεία αθλήτρια την Παρασκευή στην Αθήνα. Πρόκειται για την Βασιλική Στριγά, από το Νεοχώρι Κυλλήνης,
που θα αγωνιστεί στην κατηγορία Παγκορασίδων.

Ψυχή από ατσάλι



Μια φωτογραφία κάνει το γύρο στα κοινωνικά δίκτυα: ένα παιδάκι που τρέχει στο στίβο πάνω σε τεχνητά μέλη και πάνω της αναγράφεται «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες» ή «Η δικαιολογία σου δεν έχει ισχύ».

Ο Ταξιάρχης του Μανταμάδου


ΓΥΡΩ στο 10ο με 11ο αιώνα, όταν το Βυζαντινό κράτος μεσουρανούσε, οι Σαρακηνοί πειρατές βρίσκονταν κι αυτοί στις δόξες τους. Λυμαίνονταν τα νησιά του Αιγαίου, λήστευαν, έκαιγαν κι αιχμαλώτιζαν ανθρώπους, πού τους προόριζαν για τα σκλαβοπάζαρα της Ανατολής.

Σύγκρουση χωρίς όρια στη Βουλή


Σύγκρουση χωρίς όρια στη ΒουλήΣαμαράς: Σήμερα ψηφίζουμε αν θα μείνουμε στο ευρώ ή θα καταλήξουμε στη δραχμή - Τσίπρας: Μέχρι το Φεβρουάριο θα αναγκαστείτε να φέρετε νέα μέτρα

Σχολείο δίνει πίσω δωρεά ιδιοκτήτριας οίκου ανοχής


Σχολείο δίνει πίσω δωρεά ιδιοκτήτριας οίκου ανοχήςΔόθηκε εντολή να επιστραφεί το φωτοτυπικό μηχάνημα

Κασιδιάρης σε Γεωργιάδη: «Άντε πούλα καμία εγκυκλοπαίδεια»VIDEO

Άγρια κόντρα ξέσπασε στη Βουλή των Ελλήνων ανάμεσα στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, και στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνη Γεωργιάδη για τον μισθό των βουλευτών.

Πύργος: Ηρωίνη κρυμμένη στο σουτιέν . . .


narko_opla.JPGΕκεί που πίστευε ότι ένας άντρας δεν θα ψάξει, είχε κρύψει για ασφάλεια την ηρωίνη που κουβαλούσε μια 28χρονη από τον Πύργο.

Δέμα με σφαίρες και προορισμό την Ηλεία εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου


sfairesΈνα δέμα με 250 σφαίρες που είχε σταλεί μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών από τα Χανιά με προορισμό περιοχή της Ηλείας,

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ ..Χρόνια πολλά Μιχάλη, Άγγελε, Αγγελική, Σταμάτη, Σταματία, Ταξιάρχη και Ταξιαρχία!!!

ΕικόναΌπως σε κάθε γιορτή ευχόμαστε και λέμε τα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ έτσι και σήμερα δεν θα παραλείψουμε να δώσουμε τις ευχές μας σε όλους όσους γιορτάζουν και ειδικότερα στους συγχωριανούς μας ΝΕΟΧΩΡΙΤΕΣ ..
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεια και δύναμη στους  

Οι Αρχάγγελοι Μιχαήλ και Γαβριήλ


Χρόνια πολλά σε όσους ονομάζονται Αγγελος,Μιχαήλ και Γαβριήλ.Λίγα λόγια για τους αρχάγγελους Μιχαήλ και Γαβριήλ.

Η Εκκλησία μας σήμερα 8 Νοεμβρίου γιορτάζει

Εγκρίθηκε το πολυνομοσχέδιο με τα νέα οδυνηρά μέτρα με 153 ψήφους


- Σαμαράς: Τα μέτρα απαραίτητα για να παραμείνει η χώρα στο ευρώ
- Ε. Βενιζέλος: Ο κ. Τσίπρας επενδύει στο θάνατο της χώρας"
- Αλέξης Τσίπρας: "Παίζετε τα ρέστα σας για να παραμείνετε στην εξουσία"
- Χάος νωρίτερα με την προσθήκη Στουρνάρα για υπαλλήλους της Βουλής
- ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Ο Βενιζέλος διέγραψε τον Κουτσούκο


KoutsoukosΑμέσως μετά το τέλος της ονομαστικής ψηφοφορίας για τα νέα μέτρα στη Βουλή, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε μεταξύ άλλων τη διαγραφή του βουλευτή Ηλείας Γιάννη Κουτσούκου.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού – Έρχονται βροχές και χιόνια!

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού – Έρχονται βροχές και χιόνια!

Αλλάζει ο καιρός από αργά το απόγευμα της Τετάρτης και από τα βόρεια, με την ΕΜΥ να βγάζει έκτακτο δελτίο. Η επιδείνωση του καιρού θα είναι πρόσκαιρη.
Τα κύρια χαρακτηριστικά θα είναι:

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 8ης Νοεμβρίου