ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Χωρίς ταξί σήμερα η Αθήνα

Οι αυτοκινητιστές αντιδρούν σε άρθρο του πολυνομοσχεδίου

Μπλακ άουτ σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

Μπλακ άουτ σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέαΜπαράζ κινητοποιήσεων ξεκινά σήμερα κατά των νέων μέτρων

Από Τετάρτη έρχονται τα τέλη κυκλοφορίας - Δείτε πως θα τα προμηθευτείτε!


Μην περιμένετε ειδοποιητήριο. Από την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου ξεκινά η καταβολή των τελών κυκλοφορίας, που από φέτος θα αναρτώνται στο Διαδίκτυο.

Γιάννενα: Συγκίνηση για τους τραγικούς γονείς που δώρισαν τα όργανα του αδικοχαμένου τους παιδιού!


Συγκίνηση εξακολουθεί να προκαλεί στο νοσοκομείο του Ρίου το παράδειγμα ανθρωπιάς των γονιών του μικρού αγοριού από τα Γιάννενα που πέθανε βαριά τραυματισμένο σε τροχαίο στην περιοχή Μπάφρας των Ιωαννίνων.

Ήττα-σοκ για τον ΠΑΟ από τον Ίκαρο

Οι «πράσινοι» είναι μακριά από τον καλό εαυτό τους

Πήραν όλοι το αυτοκίνητο και έγινε το έλα να δεις!


- Εβδομάδα συνεχόμενων απεργιών ξεκίνησε στα ΜΜΜ
- Χωρίς μετρό, ηλεκτρικό και τραμ σήμερα
- Μπλοκαρισμένοι όλοι οι κεντρικοί άξονες της πρωτεύουσας
- Ακινητοποιημένα τα αυτοκίνητα στον περιφερειακό Υμηττού προς το κέντρο
- Αύριο δεν κυκλοφορεί ΤΙΠΟΤΑ από τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
- Δείτε φωτογραφίες από το οδοιπορικό του NewsIt στους δρόμους της Αθήνας
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σύλληψη για ναρκωτικά στον Πύργο


 Συνελήφθη στον Πύργο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας ηλικίας 32 ετών, σε βάρος των οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας: Συνεχίζουμε και εντείνουμε τον αγώνα

afisa
Δελτίο Τύπου
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας σε έκτακτη συνεδρίασή του το Σάββατο 3-11-2012, αποφάσισε κατά πλειοψηφία τη δυναμική συμμετοχή του Συλλόγου
στην ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ Τρίτη και Τετάρτη 6 & 7 Νοεμβρίου 2012, με τις παρακάτω μορφές και δράσεις:

Ως "ανασφάλιστοι" αντιμετωπίζονται από τα δημόσια νοσοκομεία οι στρατιωτικοί!




Ως ανασφάλιστοι αντιμετωπίζονται από τα δημόσια νοσοκομεία οι στρατιωτικοί!

Η καταγγελία προέρχεται από τους στρατιωτικούς οι οποίοι εκπροσωπούνται από την Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Πελοποννήσου και τον πρόεδρό της λοχαγό Ι.Τσιώλη.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν σε ημερίδα με θέμα

Ηλεία: Οι δημοσιογράφοι του νομού απεργούν - Το ilialive.gr συμμετέχει στην κινητοποίηση της 5ης Νοεμβρίου


apergia1Μετά την καταψήφιση από τη Βουλή της τροπολογίας με την οποία η κυβέρνηση επιχείρησε να εντάξει τους Κλάδους Υγείας του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ στον ΕΟΠΥΥ, η ΠΟΕΣΥ, σε συντονισμό
με όλες τις Ενώσεις Συντακτών, αποφάσισε να δοθεί συνέχεια στις κινητοποιήσεις του κλάδου από τις 6 π.μ. της Δευτέρας 5 Νοεμβρίου, έως τις 6 π.μ. της Τρίτης 6 Νοεμβρίου 2012, στο πλαίσιο των επαναλαμβανόμενων 24ωρων απεργιών.

Ξεχάστε τα ΜΜΜ για μια... εβδομάδα! - Απεργίες κάθε μέρα, δείτε το πρόγραμμα


Σήμερα το Μετρό, ο ΗΣΑΠ και το Τραμ, αύριο όλοι, την Τετάρτη λεωφορεία, τρόλεϊ προαστιακός. Όσοι κινούνται καθημερινά με τις αστικές συγκοινωνίες θα "γονατίσουν" τις επόμενες μέρες!

Ηλεία: Ένας συνελήφθη και ένας αναζητείται για τη ληστεία στο Σερμπάνι Βάρδας


listeia11Άμεσα προχώρησε στην εξιχνίαση της υπόθεσης ληστείας του ταχυδρομικού διανομέα το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής στο Σερμπάνι Βάρδας.

Ζέστη, νοτιάδες και βροχές – Αναλυτική πρόγνωση για όλη την εβδομάδα

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά προβλέπονται σήμερα. Η θερμοκρασία παραμένει σε υψηλά επίπεδα και θα φτάσει ακόμη και τους 27 βαθμούς!

Αναλυτική πρόγνωση

Σαν σήμερα

Τα γεγονότα της 5ης Νοεμβρίου