ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

65χρονος διαδηλωτής νεκρός από ανακοπή


- Ηταν ανεργος ναυτεργάτης 6 χρόνια χωρίς δουλειά
- Μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό λίγο μετά την λήξη του συλλαλητηρίου του ΠΑΜΕ
- Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν στην ζωή
- Τι δήλωσε στο Newsit ο γιατρός του Ευαγγελισμού Ηλίας Σιώρας

18 Οκτωβρίου 1981 - Σαν σήμερα το ΠΑΣΟΚ ανέβαινε στην εξουσία - VIDEO


Σαν σήμερα στις 18 Οκτωβρίου 1981 ο Ανδρέας Παπανδρέου ορκιζόταν πρωθυπουργός της Ελλάδας.

Θρησκευτικό Μνημόσυνο για τους πεσόντες στην Χαβαρόβρυση


Εκδήλωση Μνήμης για τους πεσόντες στην μάχη της Χαβαρόβρυσης (της 22ας  Οκτωβρίου  1947) θα τελεστεί την ερχόμενη Κυριακή για 12η συνεχή χρονιά από συγγενείς και φίλους των πεσόντων .
Το Θρησκευτικό  Μνημόσυνο θα λάβει χώρα την

Βίντεο Σοκ: Πολτοποιημένο πτώμα 56χρονου στην Ε.Ο. Πύργου - Κυπαρισσίας (στο ύψος του Επιταλίου)

Βίντεο Σοκ: Πολτοποιημένο πτώμα 56χρονου στην Ε.Ο. Πύργου - Κυπαρισσίας (στο ύψος του Επιταλίου) Το άψυχο σώμα ενός 56χρονου άντρα βρέθηκε από διερχόμενο οδηγό, λίγο πριν τις 04:30 π.μ. , στην Εθνική Oδό Πύργου - Κυπαρισσίας στη διασταύρωση του Επιταλίου. Πιθανότατα τραυματίστηκε θανάσιμα απο νταλίκα ή άλλο μεγάλο όχημα.

Βόλος: Ήταν 11 μέρες νεκρή μέσα στο σπίτι της


Η 80χρονη "έφυγε" μόνη και για 11 ολόκληρες ημέρες, κανείς δεν είχε πάει στο σπίτι της για να διαπιστώσει το θανατό της.

Ποιοι μισθωτοί σώζονται από την αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης


- Ποιοι μπορούν να συνταξιοδοτηθούν εντός του 2012
- Μέχρι τον Δεκέμβριο προλαβαίνουν οι μητέρες ανηλίκων
- Τι ισχύει για τα Βαρέα και Ανθυγιεινά
- Αναλυτικά όλα τα όρια ηλικίας που ισχύουν στο ΙΚΑ, πριν αλλάξουν

Ηλεία: Εγιναν τα εγκαίνια του πανηγυριού στο Στρέφι



Ηλεία: Εγιναν τα εγκαίνια του πανηγυριού στο ΣτρέφιΜε τον καθιερωμένο αγιασμό χοροστατούντος του αρχιμανδρίτη Κωνσταντίνου και  ιερέων από την ευρύτερη περιοχή και παρουσία εκπροσώπων φορέων και αρχών του νομού πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα το βράδυ τα εγκαίνια της 27ης εμποροπανήγυρης Στρεφίου.

Ανδραβίδα: Νέες εξιχνιάσεις για τη δεύτερη σπείρα ΡΟΜΑ διαρρηκτών


ergaleiaΤουλάχιστον έντεκα περιπτώσεις διακεκριμένων κλοπών από τη δεύτερη σπείρα ΡΟΜΑ, που είχαν εντοπίσει οι Αρχές πως δρα στον Κάμπο της Ηλείας, εξιχνιάστηκαν.

Ψωμί - καφές - κρέας: Τα ξεχνάμε την Πέμπτη!


Ψωμί - καφές - κρέας:  Τα ξεχνάμε την Πέμπτη!
Mεγάλη Πέμπτη θα θυμίζει η ερχόμενη Πέμπτη 18/10 στον Πύργο (όπως και σε όλη την Ελλάδα), καθώς σταδιακά όλα τα σωματεία εμπορικών καταστημάτων ανακοινώνουν ότι θα παραμείνουν κλειστά συμμετέχοντας στην πανελλαδική απεργία που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ.

Ηλεία: Στους δρόμους αύριο και οι αγρότες

Ηλεία: Στους δρόμους  αύριο και οι αγρότεςΑγωνιστικό μήνυμα συμμετοχής στις σημερινές κινητοποιήσεις  στέλνει η ΟΑΣΗ καλώντας τους αγρότες στη συγκέντρωση που θα γίνει στην πλατεία ΟΤΕ στον Πύργο  στις 10.30 το πρωί.

Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς την Πέμπτη - Ποιοι απεργούν


Προβλήματα στις μετακινήσεις των πολιτών κυρίως τις πρωινές ώρες από τις στάσεις εργασίας στα Μέσα Μεταφοράς ενώ 24ωρη απεργία έχουν κηρύξει για την Πέμπτη ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ

Νοτιάδες τέλος! - Τα 7 μποφόρ θα φτάσουν οι βορειάδες σε όλη την χώρα


Βορειαδάκι θα αρχίσει να φυσαει στο Αιγαίο και μάλιστα θα δυναμώσει και θα φτάσει τοπικά τα 7 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά:

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 18ης Οκτωβρίου