ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 18 ΟΚΤΩΒΡΗ

               ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
Όλοι την  Πέμπτη  18 Οκτωβρίου στη  Νομαρχία στις 10:30 π.μ
Με πορεία από τη Νομαρχία καταλήγουμε στην  Κεντρική Πλατεία Πύργου
afisa16
Προσυγκέντρωση  ΕΛΜΕ & ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΑΣΚΑΛΩΝ-ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ  στις 10:00π.μ στο 2ο Λύκειο Πύργου

ΣΑΛΠΙσμα πρόκρισης – Ελληνική...απόδραση με τον άνθρωπο των ειδικών αποστολών

Όπως στην Ουκρανία, όπως στο Ισραήλ, όπως στη Νότιο Αφρική ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης υπέγραψε ακόμα μία σημαντική νίκη της Εθνικής Ελλάδας, καθώς το δικό του γκολ ήταν αρκετό για την επικράτηση με 1-0 επί της Σλοβακίας. Κάκιστη η ομάδα του Σάντος, σώθηκε από τον Καρνέζη. Άτυχος ο Σιόβας που αποχώρησε με θλάση. 100αρης ο Κατσουράνης. Συγκλονιστικοί οι Έλληνες στις κερκίδες.

Βίντεο: Δείτε τα επεισόδια από το Ηλειακός Λεχαινών-Αστέρας Αμαλιάδας

Δείτε το βίντεο από το επτάλεπτο επεισόδιο που διαδραματίσθηκε τη Δευτέρα 1.10.2012 στο γήπεδο των Λεχαινών μεταξύ

Ηλεία: Εξαρθρώθηκε εξαμελής σπείρα διαρρηκτών από την Αστυνομία





Ηλεία: Εξαρθρώθηκε εξαμελής σπείρα διαρρηκτών από την Αστυνομία«Φρένο» στη δράση εξαμελούς σπείρας αθιγγάνων που το τελευταίο δίμηνο είχε ρημάξει στις κλοπές την ευρύτερη περιοχή της Ανδραβίδας, έβαλαν οι αστυνομικές αρχές του Νομού, έχοντας ήδη σχηματίσει δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διάπραξη διακεκριμένων κλοπών κατά συναυτουργία.

Δημιουργία Γραφείων Εξυπηρέτησης Πολιτών για φορολογικές υπηρεσίες



Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
Γραφείο Τυπου  





 

 

 

Ταχ. Δ/νση :

Τηλέφωνο:
Φαξ:

 Πολυτεχνείου 2,
Λεχαινά Τ.Κ. 27 053
2623.360.814
2623.0.29285










Δελτίο Τύπου


 
Δημιουργία Γραφείων Εξυπηρέτησης Πολιτών για φορολογικές υπηρεσίες

Νέα Μανωλάδα: Της ανήκει το περίπτερο και λειτουργεί με άλλον ιδιοκτήτη! (Βίντεο)

Νέα Μανωλάδα: Της ανήκει το περίπτερο και λειτουργεί με άλλον ιδιοκτήτη! (Βίντεο) Με τον πόνο της να την ξεπερνά και με τα μάτια της πλημμυρισμένα από δάκρυα η Αγγελική Νικολακοπούλου, μητέρα ενός 24χρονου αυτιστικού παιδιού από τη Νέα Μανωλάδα περιγράφει στην εφημερίδα Πατρίς το Γολγοθά που ανεβαίνει και τους καθημερινούς μικρούς θανάτους που βιώνει?

Παπούλιας σε Μέρκελ: Αν θέλετε άλλα μέτρα, βρείτε άλλο λαό


papouliasmerkelΣε αποκάλυψη λεπτομερειών από τη συνάντησή του με την καγκελάριο της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ, προέβη ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας.

Χωρίς γιατρούς σήμερα και αύριο – Απεργούν νοσοκομειακοί και ιδιώτες


nosokomeio_pirgou1aΣε 48ωρη απεργία προχωρούν οι νοσοκομειακοί γιατροί καθώς συμμετέχουν στην πανελλαδική απεργία των επιστημονικών φορέων που έχει προγραμματιστεί για σήμερα και στην αυριανή
πανελλαδική πανεργατική απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.

Τίποτα για την Ηλεία . . . – Ο νομός που έχει υποστεί τις μεγαλύτερες καταστροφές εγκαταλείπεται – Χάνεται η Ολυμπία Οδός;


olympiaodos1aa.JPGΤα νέα δημοσιεύματα του Αθηναϊκού Τύπου για την τύχη της Ολυμπίας Οδού και της πορείας της προς την Ηλεία βάζουν φωτιά σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο.

Έμποροι - επαγγελματίες και Εργατικά Κέντρα μαζί στην Πανηλειακή διαδήλωση για πρώτη φορά!

ergatikoapergiapanileiaki.JPGΌλοι μαζί, για πρώτη φορά, θα διαδηλώσουν ενάντια στα μέτρα λιτότητας εμπορικοί και επιχειρηματικοί φορείς της Ηλείας σε συνεργασία με τα Εργατικά Κέντρα Πύργου
και Αμαλιάδας, αύριο στις 11 το πρωί στην κεντρική πλατεία Πύργου. Μάλιστα, εκεί αναμένεται να καταλήξει και η πορεία των Πρωτοβάθμιων Σωματείων καθώς και αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ.

Πύργος: Ισόβια στον μητροκτόνο από την Κάστα Κατακόλου (video ντοκουμέντο)


egklima1aΣε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε χθες ο Θοδωρής Πετρόπουλος που στις 30 Οκτωβρίου 2011 δολοφόνησε εν ψυχρώ τη μητέρα του μέσα στο σπίτι τους στην Κάστα Κατακόλου.

Χαλάει ο καιρός την Τετάρτη - Αναλυτική πρόγνωση


Σποραδικές καταιγίδες αναμένονται στα βορειοδυτικά. Ισχυροί βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο. Περιορισμένη ορατότητα κατά τόπους τις πρωινές ώρες.
 

Πιο αναλυτικά

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 17ης Οκτωβρίου