ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Πόσες ακόμη επιχειρήσεις θα κλείσουν οι «λεφτά υπάρχουν»;


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη


Πρόκειται για τους ίδιους ακριβώς ανθρώπους: Αυτούς που εμπόδισαν κάθε μεταρρύθμιση στη χώρα, που δεν έχουν λάβει μέρος σε καμιά παραγωγική διαδικασία, που συστηματικά σαμποτάρουν κάθε απόπειρα ανάπτυξης.

Θρήνος από το 15χρονο κορίτσι που αυτοκτόνησε στην Κηφισιά - Είχε αφήσει σημείωμα


Όλα έγιναν λίγο μετά τις 16.30 το απόγευμα. Η αστυνομία δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από ένα σπίτι στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 23 στην Κηφισιά.

Σε Κατσουράνη και Νίνη καταλήγει ο Σάντος

Ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται πως έχει καταλήξει στην χρησιμοποίηση του Κατσουράνη σε ρόλο στόπερ, επιλογή που φέρνει τον Νίνη στην βασική ενδεκάδα. Παραμένει το δίδυμο Γκέκα-Σαμαρά στην επίθεση. Παρουσία κόσμου, Σαρρή και Πιλάβιου η τελευταία προπόνηση πριν το κρίσιμο ματς με την Σλοβακία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

«Να μας γίνει βίωμα το πρώτο ημίχρονο»


Πεδουλάκης: Ήμασταν απαράδεκτοι

Μετά τους Έλληνες και οι Ισπανοί εγκαταλείπουν τη χώρα τους για μία καλύτερη τύχη


Περισσότεροι Ισπανοί εκπατρίζονται φέτος εν μέσω οικονομικής κρίσης συγκριτικά με πέρυσι, αναφέρει με σημερινή ανακοίνωσή της η ισπανική στατιστική υπηρεσία INE.

Εξετάζεται η περίπτωση να επιστρέφονται τα σχολικά βιβλία


Κ. Αρβανιτόπουλος: Μελετάμε έναν τρόπο ώστε να μην πετάμε τα βιβλία στο τέλος του χρόνου

Επιτακτική ανάγκη οι συνεχείς έλεγχοι και τα παρατηρητήρια τιμών


andreasmarinos
Δελτίο Τύπου
Του Ανδρέα Μαρίνου - Βουλευτή Ηλείας
Είναι γνωστή η θέση μου όσον αφορά τα μισθολογικά θέματα
για τα οποία έχω μιλήσει και αγωνίζομαι καθημερινά ως βουλευτής.

Λεχαινά: Το οικόπεδο για το ΚΕΠΕΠ περιμένει ακόμα τα... συμβόλαια!

Λεχαινά: Το οικόπεδο για το ΚΕΠΕΠ περιμένει ακόμα τα... συμβόλαια!Το κτηριακό αποτελεί -πέραν των άλλων- ένα από τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΚΕΠΕΠ Λεχαινών. Και θα μπορούσε ίσως, να είχε ήδη δρομολογηθεί επί της ουσίας η επίλυσή του, αν και εφόσον ο δήμος Ανδραβίδας- Κυλλήνης εκινείτο με γρήγορους ρυθμούς για την αξιοποίηση του οικοπέδου που... περιμένει ακόμη στα Λεχαινά για να φιλοξενήσει τις εγκαταστάσεις του θεραπευτηρίου...

Ανδραβίδα: Δύο μήνες σπασμένος αγωγός ομβρίων υδάτων


Ανδραβίδα: Δύο μήνες σπασμένος αγωγός ομβρίων υδάτωνΜε τις σκούπες στο χέρι βρίσκονται καθημερινά κάτοικοι μιας από τις πολυσύχναστες γειτονιές της πόλης της Ανδραβίδας πίσω από τον Ιερό Ναό των Αγίων Ταξιαρχών.

Πύργος: Στο ΚΤΕΛ πιάστηκαν οι δράστες ληστείας στη Μεσσηνία - Όλο το χρονικό

Πύργος: Στο ΚΤΕΛ πιάστηκαν οι δράστες ληστείας στη Μεσσηνία - Όλο το χρονικό


Τρία άτομα που είχαν διαπράξει ληστεία τα ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή των Γαργαλιάνων, συνέλαβαν τρεις ώρες αργότερα στην περιοχή του Πύργου οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου.

Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας: "Συνεχίζουμε και εντείνουμε τον αγώνα μας"


afisaΤο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας σε συνεδρίασή του στις 12-10-2012, στα πλαίσια και των αντίστοιχων αποφάσεων της Ομοσπονδίας μας
(ΟΕΣΠ & ΝΔΕ) και της Συνομοσπονδίας (ΕΣΕΕ), αποφάσισε την δυναμική συμμετοχή του Συλλόγου στην ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΝΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012, με τις παρακάτω μορφές και δράσεις:

Ηλεία: Απεργούν την Τετάρτη 17/10 οι δημοσιογράφοι


dimosiogrf1.JPGΗ Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου - Ηπείρου - Νήσων, στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας της ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ
που έχει εξαγγελθεί για την Τετάρτη 17/10/2012, ενώνει την φωνή της με τις υπόλοιπες Ενώσεις Συντακτών της χώρας και την ΠΟΕΣΥ και κηρύσσει 24ωρη απεργία, από τις 06.00 π.μ. της Τετάρτης, 17 Οκτωβρίου έως τις 06.00 π.μ. της Πέμπτης, 18 Οκτωβρίου 2012.

Πύργος: Χωρίς καφέ και με απεργιακή διάθεση την Πέμπτη


kafe_kleistaΜε ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου καταστηματαρχών υγειονομικού ενδιαφέροντος ο «Διόνυσος», θα παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα
τους την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου στο πλαίσιο της συμμετοχής των επαγγελματιών στην πανελλαδική απεργία που έχει προκηρυχθεί.

Κατάκολο: Παρολίγο τραγωδία το βράδυ στο βουνό


katakolo1.JPGΛίγο έλειψε να τραυματιστεί σοβαρά μια νεαρή κοπέλα, τα ξημερώματα της Δευτέρας στο βουνό του Κατακόλου.

Σας τρελαίνει ο καιρός; Φταίει το καλοκαίρι του Αη Δημήτρη


Το πρωί έχει δροσιά, το μεσημέρι ζέστη και το βράδυ πάλι κρύο. Οι ντουλάπες αναστενάζουν από τα βάλε - βγάλε των καλοκαρινών ρούχων. Μήπως ο καιρός τρελάθηκε; Τι λέει στο Newsit o μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 16ης Οκτωβρίου