ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ (21:00)


Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για την σημερινή αναμέτρηση της Euroleague  
 
 
 
 
Ολυμπιακός - Κάχα Λαμποράλ (21:00, NS2), θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.

Γάμοι και κηδείες με συμβολαιογράφο για να πιάσουν τα "φαντάσματα"

Πρόκειται για το νέο σύστημα του υπουργείου Εργασίας με ονομασία "ΑΡΙΑΔΝΗ" το οποίο θα εφαρμοστεία πό το 2013 με σκοπό να εξαλέιψει τους συνταξιούχους "φαντάσματα".

Γιατί θα ηχήσουν την Πέμπτη Σειρήνες Συναγερμού σε όλη τη χώρα


Οι Σειρήνες Συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, θα ηχήσουν σε όλη τη χώρα την Πέμπτη σήμερα το πρωί

ΕΛΜΕ ΗΛΕΙΑΣ ..ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ηλεία: Πουλάνε χρυσαφικά για να πληρώσουν φόρους και χαράτσια




Ηλεία: Πουλάνε χρυσαφικά για να πληρώσουν φόρους και χαράτσιαΜε ταχύτητες «εξπρές» αναπτύχθηκε τα τελευταία δύο χρόνια η αγορά χρυσού και άλλων πολύτιμων μετάλλων στην περιοχή της Ηλείας, με τα ενεχυροδανειστήρια να ξεφυτρώνουν το ένα μετά το άλλο σαν μανιτάρια.

Πύργος: Στον Εισαγγελέα ο δράστης του φονικού (video)


drastis1
drastis2Στον Εισαγγελέα Ηλείας συνοδεία αστυνομικών από την Αρχ. Ολυμπία και την Υ.Α. Πύργου, οδηγήθηκε ο φερόμενος ως δράστης του φονικού που συνέβη προχθες το πρωί
στην περιοχή των Άσπρων Σπιτιών.

Γενική 24ωρη απεργία στις 18 Οκτωβρίου


apergiaΤην κήρυξη 24ωρης γενικής απεργίας στις 18 τρέχοντος και την πραγματοποίηση συλλαλητηρίου στο Πεδίον του Άρεως, σε ένδειξη διαμαρτυρίας στην ακολουθούμενη
οικονομική πολιτική, αποφάσισαν οι ηγεσίες της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, όπως ανακοινώθηκε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Πύργος: Συνελήφθη πρώην αστυνομικός με δενδρύλλια χασίς


narkotikaΈνας 54χρονος πρώην αστυνομικός συνελήφθη από άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, το πρωί της Τρίτης στα Καλακέικα Ηλείας.

Κύπελλο Ηλείας: Χωρίς εκπλήξεις ολοκληρώθηκε η β' φάση


kipello10Χωρίς εκπλήξεις ολοκληρώθηκε η β' φάση του κυπέλλου Ηλείας, με όλα τα φαβορί να παίρνουν την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού. Αναλυτικά
τα σημερινά αποτελέσματα:

Αμαλιάδα: Μεγάλη κινητοποίηση για το νοσοκομείο από εργαζομένους - φορείς - κατοίκους (video)

nosokomeio1 nosokomeio3nosokomeio2
Στους δρόμους βγήκαν, εργαζόμενοι, φορείς και κάτοικοι της Αμαλιάδας για το θέμα που τίθεται σχετικά με τη διατήρηση του νοσοκομείου Αμαλιάδας.

Πύργος: Η κινέζα είχε τα πάντα . . . (σιδηρογροθιές, δρεπάνια . . . )


katasxeseis1.JPGΤα έχασαν οι δημοτικοί αστυνόμοι του Πύργου όταν σε έλεγχο που έκαναν σε νεαρή κινέζα μικροπωλητή, βρήκαν ανάμεσα στο εμπόρευμά της και είδη πέρα από αυτά που φαίνονται
katasxeseis2.JPGσυνηθισμένα. Η κινέζα αντικρίζοντας τους δημοτικούς αστυνόμους να πλησιάζουν για έλεγχο παράτησε το καρότσι με την πραμάτεια και άρχισε να τρέχει.

Αρχ. Ολυμπία: Ξεκινούν άμεσα οι ανασκαφές για το αρχαίο Γυμνάσιο


olympia
Δελτίο Τύπου
Ξεκινά άμεσα η ανασκαφική έρευνα για την αποκάλυψη του υπόλοιπου κτιρίου του Αρχαίου Γυμνασίου στην Αρχαία Ολυμπία. Πρόκειται για μνημείο πολύ μεγάλης
αρχαιολογικής και πολιτιστικής αξίας, που η αποκάλυψη του θα ολοκληρώσει το αρχαιολογικό τοπίο της Ιεράς Άλτεως. Συγκεκριμένα έχει ερευνηθεί μερικώς  η Ανατολική Στοά του σε μήκος 120 μ.

Εγκλημα στα Άσπρα Σπίτια - Νεκρός 42χρονος μετά από συμπλοκή - Τι ισχυρίστηκε ο δράστης που παραδόθηκε (photos & video HD)


egklima1«Γιατί Μαρίνη μου… γιατί». Η σπαρακτική φωνή του πατέρα λίγα μέτρα από το άψυχο κορμί του παιδιού του. Του 42χρονου λεβέντη του, του Μαρίνη Μακρή, που έπεσε νεκρός
egklima2egklima3egklima4egklima5egklima6egklima7egklima8από τις σφαίρες 56χρονου συγχωριανού του στην περιοχή των Άσπρων Σπιτιών το πρωί της Τρίτης, θύμα μιας διαμάχης που φέρεται να είχαν οι οικογένειες για κτηματικές διαφορές.

Βροχερός ο καιρός την Πέμπτη


Δείτε την αναλυτική πρόγνωση

Σαν σήμερα

Σαν σήμεραΤα σημαντικότερα γεγονότα της 11ης Οκτωβρίου