ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

«Μαϊμού» συνταξιούχοι του ΟΓΑ στην Ηλεία


«Μαϊμού» συνταξιούχοι του ΟΓΑ στην Ηλεία Περιπτώσεις «μαϊμού» συνταξιούχων του ΟΓΑ διερευνά το Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας, μετά την σχετική εντολή που δόθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Ζαρντίμ: Ήρθαμε στην Αγγλία για να κερδίσουμε



Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού δεν έκρυψε ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα παλέψουν για τη νίκη κόντρα στην Άρσεναλ ενώ δεν θέλησε να αποκαλύψει τα πλάνα του για την ενδεκάδα.

Η...βόμβα της ΜΠΑΤΕ και ο σοκαριστικός τραυματισμός του Πουγιόλ(VIDEO)


Η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ που μέχρι φέτος δεν είχε νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ, επικράτησε με 3-1 της Μπάγερν Μονάχου και έχει το απόλυτο στον 6ο όμιλο. Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα συνέχισαν με νίκες αν και οι Καταλανοί δεν χάρηκαν αφού είδαν τον Πουγιόλ να αποχωρεί σοβαρά τραυματίας από το Ντα Λουζ. Σκόραραν Σαμαράς και Καπετάνος.

Ο Σαμαράς έσπασε την...κατάρα της Σέλτικ στο Τσάμπιονς Λιγκ(VIDEO)

Τοπικό Ποδόσφαιρο: Διπλό μετά . . . ξύλου στα Λεχαινά

lexaina

Τα θλιβερά επεισόδια, που έλαβαν χώρα στο γήπεδο των Λεχαινών μετά τη λήξη
της αναμέτρησης Ηλειακός- Αστέρας Αμαλιάδας, αμαύρωσαν την εικόνα του αγώνα και παράλληλα επισκίασαν την τεράστια κατά τα άλλα νίκη των φιλοξενούμενων με σκορ 1-2.

Παναγιωτόπουλος: Πρόταση για μείωση του φόρου πετρελαίου στα σχολεία

giorgos_panagiotopoulos
Δελτίο Τύπου
Πρόταση που αφορά την απαλλαγή  των σχολικών  μονάδων από την υποχρέωση της καταβολής του ειδικού φόρου  κατανάλωσης στο πετρέλαιο και τον συμψηφισμό

Οικολόγοι Πράσινοι Ηλείας: Πύργος - Αμαλιάδα: Μπλε κάδοι - Γίνεται ανακύκλωση ή τους έχουμε για ντεκόρ;


SKOUPIDIAΔελτίο Τύπου
Κι ενώ τα σκουπίδια στον Δήμο του Πύργου. ζέχνουν ακόμα, αισθανόμαστε την ανάγκη ως ενεργοί πολίτες να ρωτήσουμε κάποια πράγματα μετά από καταγγελίες πολιτών
και διαπιστώσεις μελών της Πολιτικής Κίνησης Ηλείας. Υπάρχουν πάμπολλες καταγγελίες ότι το περιεχόμενο των μπλε κάδων της ανακύκλωσης συλλέγεται από τα απορριμματοφόρα μαζί με τα υπόλοιπα σκουπίδια/απορρίμματα και ο κόσμος αγανακτεί και ρωτά γιατί να κάνει ανακύκλωση αφού στην πράξη ακυρώνεται...

Πύργος: 15χρονος σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου - Παραλίγο να πνιγεί στη Σπιάντζα


pnigmosΑναίσθητος στην άκρη της ακτής εντοπίστηκε χθες νωρίς το απόγευμα ένας 15χρονος που έκανε μπάνιο στην περιοχή Αγία Παρασκευή στη Σπιάντζα Πύργου. Ο νεαρός είχε καταπιεί

Σκάνδαλο στον Πύργο Ηλείας: Μάνα και κόρη αναστατώνουν την πόλη!


skandalΠέτρα,  ή για την ακρίβεια... πέτρες του σκανδάλου, είναι μια σέξι πενηντάρα και η 20χρονη κόρη της που έχουν αναστατώσει την πόλη με τις ερωτικές τους περιπέτειες.

Πότε επιτέλους θα δροσίσει; - Αναλυτική πρόγνωση του καιρού


Τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια. Πιθανοτητα για σποραδικές καταιγίδες στα βόρεια. Δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι μέχρι 6 μποφόρ στα πελάγη.Πτώση θερμοκρασίας στα δυτικά και βόρεια.

Αναλυτική πρόγνωση για την Τετάρτη

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 3ης Οκτωβρίου