Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 25, 2012

Ποιος απεργεί;

Εικόνα
Αύριο, 26/09/2012 ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΟΙ :

ΝΕΑΡΟΣ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ

Εικόνα
Έρευνα στο σπίτι του στα Ψαχνά Εύβοιας H Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνέλαβε 27χρονο ημεδαπό για κακόβουλη βλασφημία και καθύβριση θρησκευμάτων, μέσω του Facebook

Παναθηναϊκός σε κρίση, Ατρόμητος σε...πτήση – Στο -9 οι “πράσινοι”

Εικόνα
Για τέταρτο συνεχόμενο ματς (τρίτο στο πρωτάθλημα) ο “άρρωστος” Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να νικήσει καθώς έμεινε στο 1-1 με τον καλύτερο Ατρόμητο, στη Λιβαδειά, και βλέπει να απομακρύνεται από πολύ νωρίς. Αντέδρασε με την διαιτησία του Σπάθα ο Αλαφούζος.

78η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας: Η λάμψη των περήφανων αλόγων . . . (photos & video)

Εικόνα
Ξεκίνησε το Σάββατο και ολοκληρώθηκε προχθες η 78η Ιππική Έκθεση της Ανδραβίδας, όπου οι αριθμοί υποδηλώνουν τη συνεχιζόμενη επιτυχία του θεσμού.

Ευρωπαϊκές ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομίας στο Κάστρο Χλεμούτσι

Εικόνα
Η 6η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο φετινό εορτασμό των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς  (Ε.Η.Π.Κ.) από τις 28 έως 30 Σεπτεμβρίου 2012, με γενικό τίτλο

Συνάντηση Αστυνομικό συνδικαλιστών με Κοντογιάννη - Ζητούνται λύσεις στα προβλήματα

Εικόνα
Υπόμνημα με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας αλλά και προτάσεις για τη λύση τους κατέθεσαν ο πρόεδρος και η γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας Ηλίας Παναγούλης και Γεωργία Τσουμπελή, στον βουλευτή Ηλείας Γιώργο Κοντογιάννη.

Ηλεία: Οι δημοσιογράφοι του νομού απεργούν και βγαίνουν στους δρόμους

Εικόνα
Μετά τα όσα έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες στο χώρο της δημοσιογραφίας στην Ηλεία, που μετρά περισσότερα από 50 μέλη – αλλά πολύ λιγότεροι έχουν απομείνει ως εργαζόμενοι – η πανελλαδική απεργία στα ΜΜΕ σήμερα Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου, αποτελεί τη ευκαιρία για την πρώτη κινητοποίηση στο νομό.

Βάρδα: Μετέφερε ηρωίνη με το ΚΤΕΛ – Συνελήφθη ο 34χρονος δράστης

Εικόνα
Με το ΚΤΕΛ από την Αθήνα έφερνε στην Ηλεία ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους 16,5 γραμμαρίων ένας 34χρονος από τα Σαβάλια γνωστός για την εμπλοκή του σε παρόμοιες υποθέσεις στο παρελθόν.

Σπείρα ΡΟΜΑ: Έκλεβαν τα πάντα και παντού – Σχεδόν 50 περιπτώσεις κλοπών διαρρήξεων ληστειών

Εικόνα
Ο επίσημος απολογισμός των αστυνομικών στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου, φέρνει την ηλειακή κοινωνία, μπροστά σε μια από τις πιο ισχυρές σπείρες εγκληματιών ΡΟΜΑ με σχεδόν πενήντα περιπτώσεις μέσα στο καλοκαίρι.

Πύργος: Που πήγαν τα σκουπίδια τη νύχτα – Καταδιώξεις, προσαγωγές και παρασκήνιο (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)

Εικόνα
Οι κινήσεις της δημοτικής αρχής του Πύργου για την αποκομιδή των απορριμμάτων από την πόλη, κίνησε υποψίες ως προς το χώρο που θα κατέληγαν αυτά.

Σαν σήμερα

Εικόνα
Τα σημαντικότερα γεγονότα της 25ης Σεπτεμβρίου