Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 23, 2012

Ολυμπιακός – Πανθρακικός 20:30 NOVASPOR1

Εικόνα
Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για την σημερινή αναμέτρηση της Super League  Ολυμπιακός - Πανθρακικός   (20:30, NS1) , θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.

ΟΦΗ-ΑΕΚ 18:15 μ.μ. ΝOVA SPOR

Εικόνα
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή ( 18:15 μ.μ . ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση   ΟΦΗ - ΑΕΚ θα υπάρχει Live Streaming από τα links:

ΑΡΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ 18:15 μ.μ.NOVA SPOR

Εικόνα
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή ( 18:15 μ.μ. ώρα Ελλάδος NOVA SPOR ) αναμέτρηση  ΑΡΗΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ θα υπάρχει Live Streaming από τα links:

ΘΡΑΚΗ:Απίστευτη πρόκληση "τούρκων"! "Υψωσαν" τουρκική σημαία στο ρολόϊ της Ξάνθης

Εικόνα
Το θράσος των φανατικών της Θράκης που θέλουν με το ζόρι να την κάνουν "τουρκική" έχει πλέον ξεφύγει από κάθε όριο ανοχής. Προκαλούν εκμεταλευόμενοι την ανοχή της Αθήνας η οποία όπως γράφουμε σε άρθρο του Onalert ...παρακολουθεί και ανησυχεί.

ΒΕΡΡΟΙΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ NOVA SPOR 5

Εικόνα
Βέροια - ΠΑΣ Γιάννενα [Ώρα Έναρξης 16:00] ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK

Η Άλωση της Τριπολιτσάς. Η πρώτη μεγάλη νική της Επανάστασης

Εικόνα
 Ήταν 23 Σεπτεμβρίου, ημέρα Παρασκευή.

Από το Βαρθολομιό στην Μίλαν!

Εικόνα
Από το Βαρθολομιό στην Μίλαν! Μια σπουδαία επιτυχία για τον 10χρονο Αντώνη Μανουσιάδη από το Βαρθολομιό που επελέγη στην ποδοσφαιρική ακαδημία της Μίλαν, μαζί με ένα ακόμα Ελληνόπουλο.

14 τόνοι μαζούτ «πότισαν» χωράφι στο Καπελέτο

Εικόνα
Συνέβη πριν λίγες ημέρες και ακούγεται πρωτοφανές περιστατικό δολιοφθοράς. Στην περιοχή του Καπελέτου στον Κάμπο της Ηλείας,

Πύργος: Επιτυχής επέμβαση για τον 23χρονο Χρήστο Φ. Δημόπουλο

Εικόνα
Με επιτυχία στέφθηκε η χειρουργική επέμβαση που πραγματοποιήθηκε προχθες το πρωί στον 23χρονο Χρήστο Φώτη Δημόπουλο στο νοσοκομείο Πύργου, από δύο διακεκριμένους γιατρούς, τον χειρουργό – ορθοπεδικό Παναγιώτη Κοροβέση και το νευροχειρουργό Χρήστο Δημάκη, μαζί με άλλους γιατρούς.

Γ. Ν. Πύργου: Χωρίς καρδιολόγο για δύο ημέρες - Ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας

Εικόνα
Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πύργου προσέφυγαν οι Γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου, προκειμένου να τον ενημερώσουν ότι στο νοσοκομείο δεν θα υπάρχει εφημερεύων καρδιολόγος για δύο ημέρες.

Πύργος: Ξάπλωσε στην εθνική οδό για να αυτοκτονήσει

Εικόνα
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι διερχόμενοι οδηγοί στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, στο ύψος της διασταύρωσης Φιλοθέης, όταν είδαν μπροστά τους στο ρεύμα προς Πύργο, ξαπλωμένο έναν άντρα.

Ηλεία: Σπείρα ΡΟΜΑ εγκληματιών ρήμαζε Πύργο και Κάμπο - Πάνω από 30 κλοπές και διαρρήξεις και μια ληστεία

Εικόνα
Σε περισσότερες από 30 περιπτώσεις κλοπών και μια ληστεία, φέρεται να εμπλέκεται μια ομάδα ΡΟΜΑ από τη Γαστούνη.

Στρατιωτικοί-αστυνομικοί αποφάσισαν να κατέβουν μαζί στο δρόμο!

Εικόνα
“Αγριεύουν” τα πράγματα στο χώρο των ΕΔ και των Σωμάτων Ασφαλείας. Στρατιωτικοί και αστυνομικοί συμφώνησαν σε νέα κινητοποίηση .

Σαν σήμερα

Εικόνα
Τα γεγονότα της 23ης Σεπτεμβρίου