Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 17, 2012

Θα αποζημιωθούν πλήρως τα στελέχη των ΕΔ που μετατίθενται.

Εικόνα
Τη «μειωμένη ρευστότητα των Μονάδων», επικαλείται ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Ελευσινιώτης, ως «εμπόδιο» για τη χορήγηση προκαταβολής εξόδων μετάθεσης των στρατιωτικών.

«Μπούκαραν» σε σουβλατζίδικο και άρπαξαν τον γύρο μαζί με την σούβλα!

Εικόνα
Αυτό θα πει πείνα...

Φθινοπωρινή Δευτέρα... με καταιγίδες και συννεφιά

Εικόνα
Με σύννεφα και καταιγίδες θα ξεκινήσει η εβδομάδα και όπως φαίνεται φθινοπώριασε για τα καλά... Δείτε την αναλυτική πρόγνωση για τη Δευτέρα

Ο Πλατανιάς "φρέναρε" τον Ατρόμητο ...Έσπασαν το...ρόδι - Ήρθε ο Χάρις, ισόπαλοι ΑΕΚ και Άρης

Εικόνα
Οι Κρητικοί απέδειξαν και κόντρα στο φορμαρισμένο Ατρόμητο ότι ήρθαν για να μείνουν στη Σούπερ Λίγκα. Έμειναν για τρίτο ματς αήττητοι και πανηγύρισαν μαζί με τον κόσμο τους το 0-0 που απέσπασαν από τους Περιστεριώτες.

Όπου "φύγει - φύγει" στο δημόσιο υπό τον φόβο των αλλαγών στις συντάξεις - Πώς η κυβέρνηση θα δείξει την έξοδο σε 40.000 δημοσίους υπαλλήλους

Εικόνα
- Όλο το σχέδιο της κυβέρνησης για πρόωρη συνταξιοδότηση αντί για απολύσεις - Ποιες κατηγορίες δημοσίων υπαλλήλων αφορά το σχέδιο - "Κύμα φυγής" στο δημόσιο για να μην συνταξιοδοτηθούν στα 67 - "Κουρεύεται" κατά πολύ το εφαπαξ - Οι Γερμανοί απαιτούν να "φακελώσουν" τις καταθέσεις μας

Μπλακ-άουτ στα νοσοκομεία από Δευτέρα

Εικόνα
Σε επίσχεση εργασίας προχωρούν οι γιατροί όλων των νοσοκομείων και των κέντρων υγείας της χώρας, σύμφωνα με απόφαση της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ).

Κι εμείς; Τους κόβουμε τα επιδόματα...

Εικόνα
Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά δώδεκα ήταν συνολικά τα μετάλλια που χάρισαν στην πατρίδα μας, οι Έλληνες αθλητές της Παραολυμπιάδας.

Η ΖΩΉ Της....,Αγίας Σοφίας,Πίστης,Ελπίδας και Αγάπης(17 Σεπτεμβρίου)

Εικόνα
Η Αγία μάρτυς Σοφία καταγόταν από μεγάλη πόλη της Ιταλίας. Ήταν γυναίκα σεμνή και ευσεβής. Έμεινε χήρα πολύ νωρίς. Έτσι αναγκάστηκε να

Μειωμένες οι αποδόσεις της βιομηχανικής τομάτας στην Ηλεία

Εικόνα
«Με την πρώτη σταγόνα της βροχής σκοτώθηκε το καλοκαίρι» και μαζί του οι καλοκαιρινές καλλιέργειες. Μεταξύ αυτών και μια από τις πιο δυναμικές, αυτή της βιομηχανικής τομάτας.

Κατολισθήσεις λόγω κακοκαιρίας στον οδικό άξονα Θολού - Φιγαλείας

Εικόνα
Προβλήματα δημιουργήθηκαν απο την κακοκαιρία στο ορεινό οδικό δύκτιο της Φιγαλείας.

Τρόφιμα και ρουχισμός στο Ε. Κ Πύργου

Εικόνα
Πληθαίνουν οι φορείς που συγκεντρώνουν ρουχισμό, τρόφιμα, παιχνίδια, σχολικά είδη κλπ προκειμένου να τα διαθέσουν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν άμεση ανάγκη.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΟΦΙΑ -ΑΓΑΠΗ -ΠΙΣΤΗ -ΕΛΠΙΔΑ

Εικόνα
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ  ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΟΡΤΑΖΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΧΩΡΙΑΝΕΣ ΜΑΣ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Εικόνα

Σαν σήμερα

Εικόνα
Τα γεγονότα της 17ης Σεπτεμβρίου