Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 15, 2012

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (19:30, NS2)

Εικόνα
Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για την σημερινή αναμέτρηση της Super League   ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός (19:30, NS2 ), θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.

Πανθρακικός-Παναθηναϊκός(17:15)NOVA

Εικόνα
  Για να δείτε το παιχνίδι πατήστε στα παρακάτω Λινκς,

Εκτός έδρας δοκιμασίες για τους “αιώνιους” πριν την... Ευρώπη

Εικόνα
Μετά το αγωνιστικό “διάλειμμα” που υπήρξε, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής, η Σούπερ Λίγκα... επιστρέφει. Με τρεις αναμετρήσεις ξεκινά το Σάββατο η 3η αγωνιστική. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δοκιμάζονται σε Γιάννενα και Κομοτηνή αντίστοιχα.

26/9/2012 ΝΕΚΡΩΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

Εικόνα
Την κήρυξη 24ωρης Γενικής Απεργίας την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012 και συγκέντρωση στις 11 το πρωί, στο Πεδίο του Άρεως, εξήγγειλαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Ο καιρός σήμερα

Εικόνα
Δείτε το δελτίο καιρού

Αναστολή της έκθεσης "εποχή των Ιπποτών" στο Κάστρο

Εικόνα
Προβληματισμό έχει προκαλέσει στους αρχαιολόγους της 6ης Εφ. Βυζαντινών Αρχαιοτήτων η αναστολή της λειτουργίας της έκθεσης «Η εποχή των Ιπποτών - Οι σταυροφόροι στο Μοριά»

Ερημώνει το Βαρθολομιό ο Καλλικράτης

Εικόνα
Την δυσαρέσκεια του για τις αρνητικές συνέπειες του Καλλικράτη στον πρώην δήμο Βαρθολομιού, εξέφρασε ο πρώην αντιδήμαρχος και νυν επιμελητηριακός σύμβουλος,

Τρόμος! Ενοικιαστές δολοφόνοι – Νέος τρόπος ληστείας μετά φόνου – Παγίδα το ενοικιαστήριο

Εικόνα
Δεν είναι απλοί κλέφτες. Είναι στυγνοί δολοφόνοι. Η μέθοδός τους απλή, όσο και δολοφονική. Αναζητούν αγγελίες ή ενοικιαστήρια διαμερισμάτων σε πολυκατοικίες.

Κατάκολο: Εικόνες από το λιμάνι την ώρα των εννέα μποφόρ

Εικόνα
Τα 85 χιλιόμετρα την ώρα έφτασαν οι άνεμοι στην περιοχή του Κατακόλου, σύμφωνα με τις

Κατάκολο: Ληστεία σε κοσμηματοπωλείο με καλάσνικοφ - Οι ληστές της Κυλλήνης πίσω από το χτύπημα; (photos & video) (Συνεχής ενημέρωση)

Εικόνα
Τρία άτομα με κουκούλες εισέβαλαν σε κοσμηματοπωλείο στο Κατάκολο, την ώρα που εκατοντάδες τουρίστες βρίσκοταν στην περιοχή και αφαίρεσαν άγνωστης αξίας κοσμήματα. Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών έχουν εξαπολύσει οι αρχές.

» Χρονική μετατόπιση 78ης Ιππικής Έκθεσης Ανδραβίδας λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Εικόνα
Την αναβολή της 78ης Ιππικής Έκθεσης Ανδραβίδας και όλων των εκδηλώσεων που την πλαισιώνουν αποφάσισαν οι διοργανωτές για την προστασία των αναβατών, των ίππων και του φιλοθεάμονος κοινού απ? ακραία καιρικά φαινόμενα για τα οποία προειδοποιεί η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Σαν σήμερα

Εικόνα
Τα σημαντικότερα γεγονότα της 15ης Σεπτεμβρίου