ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Θεραπεία για ημικρανίες στην Μοζαμβίκη

Ψυχοσωματικά προβλήματα: Πού πονάς πραγματικά; Πονάει το κεφάλι σας ? έχεται ημικρανίες ?
Τέλος το depon η ασπιρίνη και όλα τα συναφή ...
δείτε το βίντεο και θα σας περάσουν οι πόνοι ...!!!!

Σάντος: Δεν μας επηρεάζουν οι απουσίες - Θέλουμε τη νίκη


Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στο 2ο ματς της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας και τόνισε ότι παρά τις απουσίες η Ελλάδα οφείλει να ελέγξει το ρυθμό και να πάρει τη νίκη κόντρα στη Λιθουανία.

Εκδηλώσεις μνήμης για τη Μικρασιατική Καταστροφή

Εκδηλώσεις μνήμης για τη Μικρασιατική Καταστροφή
Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και με κέντρο αναφοράς στον Ελληνισμό της Μικράς Ασίας, 90 χρόνια μετά την Μικρασιατική Καταστροφή του 1922, κορυφώθηκαν χθες το πρωί στη Γλύφα οι εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για τη «χαμένη πατρίδα», που διοργάνωσαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο δήμος Πηνειού σε συνεργασία με τον Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του δήμου καθώς και την Τοπική Κοινότητα Λυγιάς.

Κυλλήνη: Χτύπησαν υπάλληλο καντίνας για...πέντε μπύρες!



Κυλλήνη: Χτύπησαν υπάλληλο καντίνας για...πέντε μπύρες! Με... μια γροθιά στο πρόσωπο «πετάχτηκε» από τον ύπνο του χθες τα ξημερώματα υπάλληλος καντίνας στην παραλία της Κυλλήνης.

Tην Τρίτη αγιασμός, την Τετάρτη... απεργία!


Με απεργιακές κινητοποιήσεις, στάσεις εργασίας και ένα συλλαλητήριο ανοίγουν οι εκπαιδευτικοί τη σχολική χρονιά

Ηλεία: Μπόρες στα ημιορεινά Τρίτη & Τετάρτη - Το πρώτο φθινοπωρινό χαμηλό φαίνεται από την Πέμπτη


Φαινόμενα καλοκαιρινού τύπου Τρίτη και Τετάρτη, δηλαδή θερμικής αστάθειας τοπικές μπόρες/καταιγίδες μετά το μεσημέρι, θα εκδηλωθούν στα ημιορεινά-ορεινά.
Να σημειώσουμε, φαινόμενα όπως της περασμένης Παρασκευής και αυτά που αναμένουμε το επόμενο 48ωρο δεν θεωρούνται πρωτοβρόχια.

Η θερμοκρασία σε φθίνουσα πορεία καθ όλη την διάρκεια της εβδομάδας.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει ο καιρός σταδιακά από την Πέμπτη. Όπως ήδη έχουμε γράψει σε προηγούμενες προγνώσεις, τα προγνωστικά στοιχεία ήθελαν αλλαγή του καιρού γύρο στις 15/9. Φαίνεται λοιπόν, με τα νεότερα στοιχεία να σταθεροποιείται κάπως η έλευση του πρώτου βαρομετρικού χαμηλού για την Πέμπτη 13/9 και κυρίως την Παρασκευή 14/9.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τον καιρό.

Πύργος: "Χτύπησαν" τσαντάκηδες στην πόλη

tsantakiasΑνήλικοι ήταν οι τσαντάκηδες και πιθανότατα ΡΟΜΑ αυτοί που άρπαξαν την τσάντα 74χρονης γυναίκας στον Πύργο ενώ περίμενε στη στάση του λεωφορείου.

Λυγιά Βαρθολομιού: Οι λαθρομετανάστες δεν πρόλαβαν να δουν τη θάλασσα . . .



lathro2Το δρόμο για την παραλία της Γλύφας αναζητούσε νωρίς το πρωί της Δευτέρας ομάδα Πακιστανών οικονομικών μεταναστών προκειμένου να επιβιβαστούν σε σκάφος και να

Ευχές του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης κ. Γ. Παναγιωτόπουλου



Η νέα σχολική χρονιά 2012-2013 αναμφισβήτητα ξεκινά στο μέσο μιας περιόδου η οποία χαρακτηρίζεται από έντονους προβληματισμούς για τις νέες προκλήσεις που όλοι καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε.

ΟΛΜΕ:ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΡΑΜΜΑ σε μαθητές-γονείς-εκπαιδευτικούς

ΟΛΜΕ

ΕΛΜΕ ΗΛΕΙΑΣ
                                                            ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΖΑΪΜΗ 39                                          
27100     ΠΥΡΓΟΣ
elme.ilei@gmail.com
http://elmeilei.wordpress.com/
Αγαπητοί και αγαπητές γονείς, μαθητές και συνάδελφοι εκπαιδευτικοί

Καλή σχολική χρονιά !

Το neohorikillinis.blogspot.com

 
 εύχεται σε όλους τους

Σαν σήμερα

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου