ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Πανιώνιος-Άρης (20:30 NS)

Πανιώνιος-Άρης

Παρακολουθείστε μέσα από τα παρακάτω link σε LIVE STREAMING, το παιχνίδι Πανιώνιος-Άρης (20:30)NS, για την 1η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ

Θανατική ποινή στην Ελλάδα: Οι 4 γυναίκες που τους επιβλήθηκε η εσχάτη των ποινών



Θανατική ποινή στην Ελλάδα: Οι 4 γυναίκες που τους επιβλήθηκε η εσχάτη των ποινών


Σαν σήμερα πριν απο 53 χρόνια εκτελέστηκε στην Ελλάδα η πρώτη γυναίκα για ποινικό αδίκημα. Η «μαύρη χήρα» ονομαζόταν Σταυρούλα Γκουρούση και ήταν η μία απο τις τέσσερις γυναίκες στις οποίες εφαρμόστηκε η θανατική ποινή στην Ελλάδα.

Τραπεζικός συναγερμός: Από το Σεπτέμβριο αναμένεται «έκρηξη» στα «κόκκινα δάνεια»


Τραπεζικός συναγερμός: Από το Σεπτέμβριο αναμένεται «έκρηξη» στα «κόκκινα δάνεια»


Σε κατάσταση «κόκκινου συναγερμού» τελεί το πιστωτικό σύστημα υπό τη σίγουρη, όπως όλα δείχνουν, «έκρηξη» που θα σημειώσουν τα «κόκκινα δάνεια» από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

H Αυστραλία ζήτησε από τους μουσουλμάνους να εγκαταλείψουν τη χώρα


Ο Αυστραλός πρωθυπουργός είπε στους μουσουλμάνους: “Αν δεν σας αρέσει να ζείτε εδώ, όπως ζούμε όλοι, μπορείτε να φύγετε, δεν σας φέραμε με το ζόρι…”.

Φροντιστήριο των φτωχών! Αγανακτισμένοι το "στήνουν" στον Πύργο

Φροντιστήριο των φτωχών! Αγανακτισμένοι το `στήνουν` στον Πύργο
Που είναι οι αγανακτισμένοι. Κάποιοι πυρήνες εξακολουθούν να υπάρχουν σ΄ όλη την Ελλάδα και όπως προκύπτει από το μήνυμα που μας έστειλαν από το Πύργο,κάνουν πολύ ουσιαστικά πράγμτα.Ή προσπαθούν να κάνουν. Φροντιστήριο των φτωχών ετοιμάζονται να λειτουργήσουν. Διαβάστε πως:

Ποδαρικό... με καρδιοχτύπι! – Χαμογέλασε ο Ολυμπιακός, διαμαρτύρεται η Βέροια


Μετά από ένα παιχνίδι γεμάτο φάσεις ο Ολυμπιακός ξεπέρασε δύσκολα το εμπόδιο της μαχητικής Βέροιας (2-1) και μπήκε με το... δεξί στο νέο πρωτάθλημα. Ακυρώθηκε λανθασμένα τέρμα των γηπεδούχων στο 0-0 – Από ένα δοκάρι και οι δυο ομάδες.

Τραγωδία σε πάρτι φροντιστηρίου για Βάσεις: νεκρός ο καθηγητής


Μεγάλο ιδιωτικό φροντιστήριο στα Χανιά διοργάνωσε πάρτι προκειμένου οι μαθητές του να αφήσουν για λίγο το άγχος για την ανακοίνωση των βάσεων 2012 και να ξεσκάσουν.

Τραγανό: Εξιχνιάστηκε η ληστεία σε βάρος Μπαγκλαντεζιανού

Τραγανό: Εξιχνιάστηκε η ληστεία σε βάρος Μπαγκλαντεζιανού
Εξιχνιάστηκε, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας, ληστεία που συνέβη στις

Μανωλάδα Ηλείας: Ακρωτηριασμός για 37χρονο - Του έσκασε δυναμίτης στα χέρια - Γλεντούσε τη βάφτιση της ανιψιάς του


dimamiteΣε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε λίγο μετά τις εννέα χθες το βράδυ, ένας 37χρονος από τη Μανωλάδα, στα χέρια του οποίου έσκασε αυτοσχέδιος δυναμίτης.

Πύργος: Έχτισαν τις πόρτες των αποθηκών του ΑΣΟ για τους ΡΟΜΑ


aso1
aso2Τρόπο για να απομακρυνθούν ή να μειωθούν οι σκηνίτες ΡΟΜΑ από την περιοχή του κόμβου Φιλοθέης βρήκαν οι τοπικοί φορείς. Οι ΡΟΜΑ τα τελευταία χρόνια είχαν βρει στέγη στις
aso3αποθήκες του ΑΣΟ,

Ανακοινώνονται οι βάσεις για ΑΕΙ – ΤΕΙ


Ανακοινώνονται αύριο οι βάσεις για ΑΕΙ – ΤΕΙ

Λήγει σήμερα η αγωνία για τους υποψήφιους των φετινών πανελληνίων καθώς θα ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ όπως δήλωσε πριν από λίγες ημέρες ο υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος.

Στους 41 το θερμόμετρο και τη Δευτέρα - Πτώση της θερμοκρασίας απο Τρίτη


Ο καύσωνας θα συνεχιστεί. Από το απόγευμα της Δευτέρας όμως, η θερμοκρασία θα αρχίσει να πέφτει αισθητά ενώ αναμένεται να σημειωθούν καταιγίδες στα βορειοανατολικά.

Πιο αναλυτικά

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Γεγονότα

479 π.Χ: Η Μάχη των Πλαταιών. Οι Έλληνες, με αρχηγό τον σπαρτιάτη Παυσανία, νικούν σε αποφασιστική μάχη τον περσικό στρατό του Μαρδόνιου.