Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Αυγούστου 27, 2012

Πανιώνιος-Άρης (20:30 NS)

Εικόνα
Πανιώνιος-Άρης Παρακολουθείστε μέσα από τα παρακάτω link σε LIVE STREAMING, το παιχνίδι Πανιώνιος - Άρης (20:30)NS, για την 1η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ

Θανατική ποινή στην Ελλάδα: Οι 4 γυναίκες που τους επιβλήθηκε η εσχάτη των ποινών

Εικόνα
Σαν σήμερα πριν απο 53 χρόνια εκτελέστηκε στην Ελλάδα η πρώτη γυναίκα για ποινικό αδίκημα. Η «μαύρη χήρα» ονομαζόταν Σταυρούλα Γκουρούση και ήταν η μία απο τις τέσσερις γυναίκες στις οποίες εφαρμόστηκε η θανατική ποινή στην Ελλάδα.

Τραπεζικός συναγερμός: Από το Σεπτέμβριο αναμένεται «έκρηξη» στα «κόκκινα δάνεια»

Εικόνα
Σε κατάσταση «κόκκινου συναγερμού» τελεί το πιστωτικό σύστημα υπό τη σίγουρη, όπως όλα δείχνουν, «έκρηξη» που θα σημειώσουν τα «κόκκινα δάνεια» από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο .

H Αυστραλία ζήτησε από τους μουσουλμάνους να εγκαταλείψουν τη χώρα

Εικόνα
Ο Αυστραλός πρωθυπουργός είπε στους μουσουλμάνους: “Αν δεν σας αρέσει να ζείτε εδώ, όπως ζούμε όλοι, μπορείτε να φύγετε, δεν σας φέραμε με το ζόρι…”.

Φροντιστήριο των φτωχών! Αγανακτισμένοι το "στήνουν" στον Πύργο

Εικόνα
Που είναι οι αγανακτισμένοι. Κάποιοι πυρήνες εξακολουθούν να υπάρχουν σ΄ όλη την Ελλάδα και όπως προκύπτει από το μήνυμα που μας έστειλαν από το Πύργο,κάνουν πολύ ουσιαστικά πράγμτα.Ή προσπαθούν να κάνουν. Φροντιστήριο των φτωχών ετοιμάζονται να λειτουργήσουν. Διαβάστε πως:

Ποδαρικό... με καρδιοχτύπι! – Χαμογέλασε ο Ολυμπιακός, διαμαρτύρεται η Βέροια

Εικόνα
Μετά από ένα παιχνίδι γεμάτο φάσεις ο Ολυμπιακός ξεπέρασε δύσκολα το εμπόδιο της μαχητικής Βέροιας (2-1) και μπήκε με το... δεξί στο νέο πρωτάθλημα. Ακυρώθηκε λανθασμένα τέρμα των γηπεδούχων στο 0-0 – Από ένα δοκάρι και οι δυο ομάδες.

Τραγωδία σε πάρτι φροντιστηρίου για Βάσεις: νεκρός ο καθηγητής

Εικόνα
Μεγάλο ιδιωτικό φροντιστήριο στα Χανιά διοργάνωσε πάρτι προκειμένου οι μαθητές του να αφήσουν για λίγο το άγχος για την ανακοίνωση των βάσεων 2012 και να ξεσκάσουν.

Τραγανό: Εξιχνιάστηκε η ληστεία σε βάρος Μπαγκλαντεζιανού

Εικόνα
Εξιχνιάστηκε, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας, ληστεία που συνέβη στις

Μανωλάδα Ηλείας: Ακρωτηριασμός για 37χρονο - Του έσκασε δυναμίτης στα χέρια - Γλεντούσε τη βάφτιση της ανιψιάς του

Εικόνα
Σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε λίγο μετά τις εννέα χθες το βράδυ, ένας 37χρονος από τη Μανωλάδα, στα χέρια του οποίου έσκασε αυτοσχέδιος δυναμίτης.

Πύργος: Έχτισαν τις πόρτες των αποθηκών του ΑΣΟ για τους ΡΟΜΑ

Εικόνα
Τρόπο για να απομακρυνθούν ή να μειωθούν οι σκηνίτες ΡΟΜΑ από την περιοχή του κόμβου Φιλοθέης βρήκαν οι τοπικοί φορείς. Οι ΡΟΜΑ τα τελευταία χρόνια είχαν βρει στέγη στις αποθήκες του ΑΣΟ,

Ανακοινώνονται οι βάσεις για ΑΕΙ – ΤΕΙ

Εικόνα
Λήγει σήμερα η αγωνία για τους υποψήφιους των φετινών πανελληνίων καθώς θα ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ όπως δήλωσε πριν από λίγες ημέρες ο υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος .

Στους 41 το θερμόμετρο και τη Δευτέρα - Πτώση της θερμοκρασίας απο Τρίτη

Εικόνα
Ο καύσωνας θα συνεχιστεί. Από το απόγευμα της Δευτέρας όμως, η θερμοκρασία θα αρχίσει να πέφτει αισθητά ενώ αναμένεται να σημειωθούν καταιγίδες στα βορειοανατολικά. Πιο αναλυτικά

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Εικόνα
Γεγονότα 479 π.Χ: Η Μάχη των Πλαταιών. Οι Έλληνες, με αρχηγό τον σπαρτιάτη Παυσανία, νικούν σε αποφασιστική μάχη τον περσικό στρατό του Μαρδόνιου.