ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

ΒΕΡΟΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (21:30, NS1)


Όπως Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για την σημερινή αναμέτρηση της Super League 
Βέροια - Ολυμπιακός (21:30, NS1), θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.

Σχέδιο για νέα ρύθμιση όλων των «κόκκινων δανείων»

Σχέδιο για νέα ρύθμιση όλων των «κόκκινων δανείων» Της Ειρήνης Σακελλάρη
Σύμφωνα με τις επιταγές και του Mνημονίου οι αρμόδιες αρχές θα προχωρήσουν άμεσα σε βελτίωση του θεσμικού πλαισίου για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά ενώ οι ρυθμίσεις θα πρέπει να αφορούν τα πάσης φύσεως δάνεια, άρα και τα επιχειρηματικά.

ΟΦΗ-SKODA Ξάνθη(7.15 μ.μ.NS).


Πατήστε τα παρακάτω Link, για να δείτε σε Live streaming την αναμέτρηση ΟΦΗ-SKODA Ξάνθη (Κυριακή 26/8, 26 Αυγούστου, στις 7.15 μ.μ.).

Κέρκυρα-Ατρόμητος (19:15 ΝS)



Παρακολουθείστε μέσα από τα παρακάτω link σε live streaming, το παιχνίδι 
Κέρκυρα-Ατρόμητος (19:15), για την 1η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

ΠΑΟΚ-Πανθρακικός (19:15 NS)

Δείτε μέσα από τα παρακάτω link σε live streaming, το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Πανθρακικός (19:15), για την 1η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.Προσοχή:

Κυλλήνη: Τέσσερις τραυματίες σε τροχαίο στη διασταύρωση Στρουσίου


trox_strousΤέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε τροχαίο που συνέβη λίγο μετά τη 1:30 στην οδό Ανδραβίδας - Κυλλήνης στο ύψος της διασταύρωσης Στρουσίου.

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑΣ ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠ/ΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ {{Η ΓΛΑΡΕΝΤΖΑ}}

 Με μεγάλη επιτυχία ο εκπολιτιστικός σύλλογος της γειτόνισσας Κυλλήνης
{{Η ΓΛΑΡΕΝΤΖΑ}} έκλεισε τις καλοκαιρινές του  εκδηλώσεις .
Η μεγάλη επιτυχία τους οφείλεται στην αξιέπαινη προσπάθεια της πρόεδρου του συλλόγου Κας Δήμητρας Φιτσάλου και των υπολοίπων βέβαια μελών του συλλόγου που δεν γνωρίζουμε ποιά είναι αλλά υποσχόμαστε όταν γίνουν γνωστά να τα επισημάνουμε με διόρθωση στην ανάρτηση .
Την Πέμπτη 23/8/12 παραμονή του Πολιούχου Αγ.Διονυσίου έγινε

Ηλεία: Ληστεία μετά ξύλου με λεία τα μεροκάματα


allodaponΘύμα ληστείας με δράστες ομοεθνείς του έπεσε ένας υπήκοος Μπαγκλαντές 32 ετών που διαμένει στο Τραγανό.

Πυρκαγιά σε καταυλισμό Ρομά στα Λαστέικα! (φωτο και βίντεο)




Πυρκαγιά σε καταυλισμό Ρομά στα Λαστέικα! (φωτο και βίντεο)
Πυρκαγιά σε καταυλισμό Ρομά στα Λαστέικα! (φωτο και βίντεο)Αρκετά μεγάλες διαστάσεις, λόγω των ισχυρών ανέμων, πήρε χθες το μεσημέρι η πυρκαγιά που ξέσπασε στον καταυλισμό των ΡΟΜΑ στον σταθμό του ΟΣΕ στην περιοχή των Λαστεΐκων.

Κυλλήνη: «Είμαστε η μόνη περιοχή χωρίς αστυνομικό τμήμα» ...




Κυλλήνη: «Είμαστε η μόνη περιοχή χωρίς αστυνομικό τμήμα» ...
Κυλλήνη: «Είμαστε η μόνη περιοχή χωρίς αστυνομικό τμήμα» ...Δεν έχουν φύγει ακόμα από το μυαλό των κατοίκων της Κυλλήνης οι στιγμές που έζησαν το απόγευμα της Τρίτης, όταν μια ολόκληρη ομάδα «επαγγελματιών» κακοποιών παραλίγο να? «τινάξει στον αέρα» ολόκληρο το χωριό, στήνοντας ενέδρα στο φορτηγό της χρηματαποστολής των ΕΛΤΑ Ζακύνθου.

Ρύθμιση - σκούπα για όλα τα τραπεζικά δάνεια


Ρύθμιση - σκούπα για όλα τα τραπεζικά δάνειαΕπιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής έως και 99 χρόνια χωρίς αύξηση επιτοκίου

Φρίκη στη Νέα Μανολάδα:"Σφήνωσαν" στο αυτοκίνητο τους 30χρονο Αιγύπτιο και τον έσερναν στο δρόμο!

Φρίκη στη Νέα Μανολάδα:\"Σφήνωσαν\" στο αυτοκίνητο τους 30χρονο Αιγύπτιο και τον έσερναν στο δρόμο!

Εικόνες φρίκης εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή της Νέας Μανολάδας όταν ένας 30χρονος από την Αίγυπτο κακοποιήθηκε και βασανίστηκε από δύο κατοίκους της περιοχής.