ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

1ο Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης


Δελτίο Τύπου


Αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκι με Διονύση Σαββόπουλο

Νέα ταλαιπωρία για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ – Απο την τσέπη τους πληρώνουν τα φάρμακα σε 14 περιοχές της χώρας

- Οι φαρμακοποιοί σταματούν σταδιακά την πίστωση προς τους ασφαλισμένους
- Ο οργανισμός τους οφείλει 117 εκατ. ευρώ για τον Μάιο και 145 εκ. ευρώ για τον Ιούνιο
- Αρση πίστωσης από όλους τους φαρμακοποιούς αναμένεται απο την 1η Σεπτεμβρίου
- Ποια η αντίδραση του υπουργείου Υγείας

10.000 συνταξιούχοι-μαϊμούδες – Παρέμβαση εισαγγελέα


- Όργιο απάτης στο ΙΚΑ με ρεκορ 7.500 εικονικών συντάξεων
- 1.014 υποθέσεις έστειλε στον Άρειο Πάγο ο διοικητής του ΟΓΑ
- Κόπηκαν 5.000 συντάξεις σε αλλοδαπούς

H πληρωμή των δόσεων στην εφορία – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε


eforiaΑπό σήμερα, τουλάχιστον έτσι έχει ανακοινωθεί, μέσω TAXISNET οι πολίτες θα μπορούν να να ενημερώνονται για το ύψος των δόσεων του φόρου που προκύπτει από τα εκκαθαριστικά
τους σημειώματα. Όσοι πάλι επιθυμούν να ενημερωθούν για το ύψος των δόσεών τους και δεν έχουν αποκτήσει κωδικό στο ηλεκτρονικό σύστημα θα μπορούν να ενημερώνονται με τον ΑΦΜ τους.

Σοκ στη Λαμία: Τον έφαγαν τα ποντίκια


 Τραγικός θάνατος 50χρονου στη Λαμία
Ο 50χρονος βρέθηκε, νωρίς το μεσημέρι, μέσα σε μονοκατοικία στη Ροδίτσα της Λαμίας από γείτονα, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία.

Ανήλικοι πετούσαν πέτρες σε διερχόμενα οχήματα στην εθνική

Ένα επικίνδυνο παιχνίδι είχαν βρει τρεις ανήλικοι για να περνούν την ώρα τους, με επακόλουθο να καταλήξουν στα χέρια της αστυνομίας.

ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΥ ΜΙΡΑΛΑΣ ΣΤΗΝ ΕΒΕΡΤΟΝ!

 
Τη συμφωνία του Ολυμπιακού με την Έβερτον για τη μεταγραφή του Κέβιν Μιραλάς αποκαλύπτει βρετανική ιστοσελίδα.

Ηλεία: 59χρονος χτύπησε την 40χρονη έγκυο γυναίκα του


via1Συγκλονίζει η είδηση της επίθεσης 59χρονου σε περιοχή της νότιας Ηλείας σε βάρος της 40χρονης εγκύου γυναίκας του. Σύμφωνα με πληροφορίες το ακραίο αυτό περιστατικό
ενδοοικογενειακής βίας συνέβη την περασμένη Δευτέρα, όχι στο χώρο της οικογένειας αλλά σε σπίτι τρίτου ατόμου που βρισκόταν εκείνη την ώρα η άτυχη γυναίκα.

«Αλωνίζουν» στην Ηλεία οι διαρρήκτες!


 Ποιοι θα τους σταματήσουν επιτέλους;
Οι πολίτες δεν ξέρουν πια πώς να προφυλαχτούν!
Πατήστε εδώ για το βίντεο
Αποθρασύνθηκαν οι διαρρήκτες. Δεν διστάζουν πια μέρα μεσημέρι να «ανοίγουν» σπίτια. Ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο, λίγο μετά το μεσημέρι, διέρρηξαν σπίτι απέναντι από τη ΣΕΤΤΗΛ, ενώ
προηγουμένως επιχείρησαν να μπουν στην οικία που βρίσκεται λίγα μέτρα πιο πίσω, σε παρακείμενο οικόπεδο, χωρίς να τα καταφέρουν. Καρέ - καρέ περιγράφει τη διάρρηξη στην κάμερα του IliaPress το ένα από τα θύματα.

Σαν σήμερα


Σαν σήμεραΤα σημαντικότερα γεγονότα της 17ης Αυγούστου

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ...ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΜΑΣ ΧΛΩΡΟ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΙΛΙ