Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Αυγούστου 12, 2012

ΣΕ LIVE STREAMING ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ Λ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (21:00 Nova)

Εικόνα
Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για την σημερινή φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας     Σπόρτινγκ Λ. - Ολυμπιακός (21:00, Nova) , θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.

Μάντσεστερ Σίτι VS Τσέλσι LIVE STREAMING!

Εικόνα
ΔΕΙΤΕ ΤΟ SUPER CUP ΑΓΓΛΙΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ Ώρα Έναρξης: 15:30 Δείτε τα Links. …

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Διάλυση των Ενόπλων Δυνάμεών μας απαιτούν οι Τροϊκανοί!

Εικόνα
Τον «αφοπλισμό» της χώρας απαιτούν οι τροϊκανοί οι οποίοι την ίδια στιγμή εξυπηρετούν και προστατεύουν τα οικονομικά συμφέροντα εταιρειών εξοπλισμών των χωρών τους, οι οποίες επιβίωσαν χάρη στα δισεκατομμύρια των Ελλήνων φορολογουμένων, πουλώντας εξοπλισμούς που σε πολλές περιπτώσεις ήταν τουλάχιστον ελαττωματικοί.

Την Παναγια η Ντεφαρ στο Αγιο Ορος ο Ηλιάδης εκτος τα θρησκευτικά από τα σχολεία μας

Εικόνα
Αίσθηση και συγκίνηση προκάλεσε η νικήτρια των 5.000 μέτρων των Ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου Μεσερέτ Ντεφάρ, όταν μετά τον τερματισμό της έβγαλε μια εικόνα της Βρεφοκρατούσας Παναγίας και άρχισε να την ασπάζεται με λυγμούς.

Λεχαινά: Η Φιλαρμονική Λεχαινών γιορτάζει τα 80 χρόνια της στο 1ο Φεστιβάλ Τέχνης & Πολιτισμού

Εικόνα
Δελτίο Τύπου Το 1ο Φεστιβάλ Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης έχει την εξαιρετική τιμή να παρουσιάζει την Φιλαρμονική Λεχαινών ΟΡΦΕΑΣ που γιορτάζει φέτος τα 80 της Χρόνια και ξεκινά το Μουσικό της Ταξίδι με τον

Σεισμός αισθητός στην Ηλεία - 4,4R με επίκεντρο τη Ζάκυνθο (Νεότερη ενημέρωση 01:08)

Εικόνα
Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,6 R έγινε αισθητή στις 00:54 στην ευρύτερη περιοχής της Ηλείας.

Πύργος: Τύχη – βουνό για οδηγό μετά από πρόσκρουση σε κολώνα ηλεκτροφωτισμο

Εικόνα
Ένα ισχυρό σοκ ήταν το μόνο σοβαρό που υπέστη μια γυναίκα οδηγός σε τροχαίο που συνέβη αργά το απόγευμα του Σαββάτου στην Ε.Ο. Πύργου – Τριπόλεως στο ύψος της περιοχής Κολιρέϊκες Παράγκες.

Στρέφι: Ένας τραυματίας σε εκτροπή αυτοκινήτου στη γέφυρα του Ενιππέα

Εικόνα
Ένας άντρας έχει τραυματιστεί σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ilialive.gr σε τροχαίο που συνέβη στην γέφυρα του ποταμού Ενιππέα στο Στρέφι, επί της Ε.Ο. Πύργου – Τριπόλεως.

Μαγούλα Ηλείας: Αιματηρή επίθεση με 17 χτυπήματα σε 19χρονο – Για οπαδική βεντέτα κάνουν λόγο οι συγγενείς

Εικόνα
Συνολικά 17 χτυπήματα από αιχμηρά αντικείμενα δέχθηκε στην πλάτη τα χέρια και το κεφάλι από τέσσερα άγνωστα άτομα, ένας 19χρονος από την Αθήνα που παραθερίζει τις τελευταίες ημέρες στο χωριό Μαγούλα του δήμου Πύργου.

Σαν σήμερα

Εικόνα
Τα γεγονότα της 12ης Αυγούστου