ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

ΣΕ LIVE STREAMING ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ Λ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (21:00 Nova)

Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για την σημερινή φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας  
 
Σπόρτινγκ Λ. - Ολυμπιακός (21:00, Nova), θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.

Μάντσεστερ Σίτι VS Τσέλσι LIVE STREAMING!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ SUPER CUP ΑΓΓΛΙΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ
Ώρα Έναρξης: 15:30
Δείτε τα Links.

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Διάλυση των Ενόπλων Δυνάμεών μας απαιτούν οι Τροϊκανοί!

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Διάλυση των Ενόπλων Δυνάμεών μας απαιτούν οι Τροϊκανοί!

Τον «αφοπλισμό» της χώρας απαιτούν οι τροϊκανοί οι οποίοι την ίδια στιγμή εξυπηρετούν και προστατεύουν τα οικονομικά συμφέροντα εταιρειών εξοπλισμών των χωρών τους, οι οποίες επιβίωσαν χάρη στα δισεκατομμύρια των Ελλήνων φορολογουμένων, πουλώντας εξοπλισμούς που σε πολλές περιπτώσεις ήταν τουλάχιστον ελαττωματικοί.

Την Παναγια η Ντεφαρ στο Αγιο Ορος ο Ηλιάδης εκτος τα θρησκευτικά από τα σχολεία μας




Αίσθηση και συγκίνηση προκάλεσε η νικήτρια των 5.000 μέτρων των Ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου Μεσερέτ Ντεφάρ, όταν μετά τον τερματισμό της έβγαλε μια εικόνα της Βρεφοκρατούσας Παναγίας και άρχισε να την ασπάζεται με λυγμούς.

Λεχαινά: Η Φιλαρμονική Λεχαινών γιορτάζει τα 80 χρόνια της στο 1ο Φεστιβάλ Τέχνης & Πολιτισμού

afisa
Δελτίο Τύπου
Το 1ο Φεστιβάλ Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης έχει την εξαιρετική τιμή να παρουσιάζει την Φιλαρμονική Λεχαινών ΟΡΦΕΑΣ που γιορτάζει φέτος τα 80 της Χρόνια
και ξεκινά το Μουσικό της Ταξίδι με τον

Σεισμός αισθητός στην Ηλεία - 4,4R με επίκεντρο τη Ζάκυνθο (Νεότερη ενημέρωση 01:08)

seismos12Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,6 R έγινε αισθητή στις 00:54 στην ευρύτερη περιοχής της Ηλείας.

Πύργος: Τύχη – βουνό για οδηγό μετά από πρόσκρουση σε κολώνα ηλεκτροφωτισμο


trox_kol3

Ένα ισχυρό σοκ ήταν το μόνο σοβαρό που υπέστη μια γυναίκα οδηγός σε τροχαίο που συνέβη αργά το απόγευμα του Σαββάτου στην Ε.Ο. Πύργου – Τριπόλεως στο ύψος της περιοχής Κολιρέϊκες Παράγκες.

Στρέφι: Ένας τραυματίας σε εκτροπή αυτοκινήτου στη γέφυρα του Ενιππέα


troxaio_str2Ένας άντρας έχει τραυματιστεί σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ilialive.gr σε τροχαίο που συνέβη στην γέφυρα του ποταμού Ενιππέα στο Στρέφι, επί της Ε.Ο. Πύργου –
troxaio_str5troxaio_str3troxaio_str4Τριπόλεως.

Μαγούλα Ηλείας: Αιματηρή επίθεση με 17 χτυπήματα σε 19χρονο – Για οπαδική βεντέτα κάνουν λόγο οι συγγενείς


maixairoma1aΣυνολικά 17 χτυπήματα από αιχμηρά αντικείμενα δέχθηκε στην πλάτη τα χέρια και το κεφάλι από τέσσερα άγνωστα άτομα, ένας 19χρονος από την Αθήνα που παραθερίζει τις
aimaτελευταίες ημέρες στο χωριό Μαγούλα του δήμου Πύργου.

Σαν σήμερα


Σαν σήμεραΤα γεγονότα της 12ης Αυγούστου