ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Του το έδωσε στο... πιάτο! (video)


Η έννοια της βλακείας χάνει κάθε αξία, όταν βλέπει κανείς τον τρόπο με τον οποίο η Ραπίντ Βιέννης γνώρισε την ήττα από τη Βοϊβοντίνα με 2-1, με τον τερματοφύλακά της να προσφέρει το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων στο... πιάτο στο 4o λεπτό των καθυστερήσεων.

Δεν άντεξε ο Αστέρας – Ανοιχτή η πρόκριση στην ρεβάνς


Οι Αρκάδες δεν μπόρεσαν να υπερασπιστούν το γκολ του Ράγιος και μετά το τελικό 1-1 με την Μαρίτιμο θα πάνε με μειονέκτημα την ερχόμενη Πέμπτη στην Μαδέιρα για την ρεβάνς.

Δεν έρχεται...τούμπα η πρόκριση – Άνετη νίκη του ΠΑΟΚ στο Ισραήλ


Χωρίς να ιδρώσει ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 της Μπνέι Γιεχούντα στο “Ραμάτ Γκαν” και πρέπει να σκέφτεται ήδη την κλήρωση για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Γεωργιάδης και Αθανασιάδης τα γκολ του “δικεφάλου του βορρά”, ο οποίος κινδύνεψε μόνο στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου.

Λέει το «ναι» ο Περπέρογλου


Κατευθύνεται προς Πειραιά

«Ένα βήμα από τον Ολυμπιακό ο Χάιντσε»

Τα ιταλικά ΜΜΕ τελειώνουν τη μεταγραφή

Κατάκολο: Τραυματίστηκαν ελαφρά δύο τουρίστες/επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου «Norwegian Jade»

Κατάκολο: Τραυματίστηκαν ελαφρά δύο τουρίστες/επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου «Norwegian Jade»
Με ελαφρά τραύματα στο πρόσωπο και το σώμα αλλά αρκετά σοκαρισμένοι, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου «Ανδρέας Παπανδρέου», δύο τουρίστες από το κρουαζιερόπλοιο «Norwegian Jade» που είχε καταπλεύσει χθες το πρωί στο Κατάκολο.

Νεκρός αγρότης από τρακτέρ που αναποδογύρισε


Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι της οικογένειάς του

Κεραυνός σκότωσε 400 πρόβατα


Ευτυχώς γλίτωσε ο βοσκός

Έπιασαν τον “καραμπινάκια” - Είχε ρημάξει τράπεζες, σουπερ μάρκετ και δημόσιους οργανισμούς - ΦΩΤΟ


Ούτε μία, ούτε δύο. Συνολικά 75 ληστείες είχε κάνει τα τελευταία χρόνια ένας 42χρονος Ελληνας που συνελήφθη χθες στα Καμίνια.

Καραγκούνης: "Φεύγω από τον Παναθηναϊκό"


karaΤην απόφασή του να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό ανακοίνωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 ο Γιώργος Καραγκούνης.

Στα πρόθυρα κατάρρευσης το βρεφοκομείο Αθηνών


Στα πρόθυρα κατάρρευσης το βρεφοκομείο ΑθηνώνΓια μεγάλες ελλείψεις στο προσωπικό κάνει λόγο η Σοφία Σακοράφα

Τραγανό: Πέταξαν ημιθανή σκύλο δίπλα σε κάδο σκουπιδιών


skilaki1aΑκόμα μια καταγγελία αναγνωστών του ilialive.gr για απάνθρωπη συμπεριφορά σε ζώο στην Ηλεία, έρχεται να φανερώσει ακόμα περισσότερο το πρόβλημα που υπάρχει στο θέμα αυτό
στο νομό. Συμπεριφορές που προσβάλουν την κοινωνία μας.

Ζαχάρω: Οι απατεώνες με το τζιπ . . . έφυγαν με 3000 ευρώ


ilikiwmenoiΘύμα επιτήδειων έπεσε μια 79χρονη στην περιοχή της Ζαχάρως που κατάφεραν να την ξεγελάσουν και να της αποσπάσουν περίπου 3000 ευρώ.

Σοκ στο Χειμαδιό: 72χρονη έπεσε από στέγη και σκοτώθηκε (video)


xeimadio1Την τελευταία της πνοή άφησε στο νοσοκομείο του Πύργου λίγο μετά τη 1:30 μια 72χρονη από το Χειμαδιό, καθώς υπέκυψε στα τραύματά της μετά από πτώση που είχε από τη στέγη του σπιτιού της.

Ανδραβίδα: Τρεις οι δράστες της ληστείας στο "βενζινάδικο"


Τρεις υπήκοοι Μπαγκλαντές, εργάτες στην Μανωλάδα φέρονται και είναι οι δράστης της ληστείας που έγινε στις 23 Ιουλίου σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην επαρχιακή οδό

Σαν σήμερα


Σαν σήμεραΤα σημαντικότερα γεγονότα της 3ης Αυγούστου

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ...ΘΑ΄ρθει