ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

MOTHERWELL-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 21:45 μ.μ.( OTE TV)

Motherwell


Panathinaikos

 
ΟΤΕ TV
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (21:45 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση

Εγκρίθηκε η ενιαία ενίσχυση για τους αγρότες


Θα αρχίζει να καταβάλλεται από τις 16 Οκτωβρίου

H ελληνική ψυχή στο Ολυμπιακό χωριό


Κάθε μπαλκόνι και μια ελληνική σημαία!

Κοινωνικό Παντοπωλείο από τους Ανεξάρτητους Έλληνες


Συγκέντρωσαν τρόφιμα για τους αναξιοπαθούντες

Ασφάλεια για… γέλια – Έχασαν τα κλειδιά του Γουέμπλεϊ!



Ευκαιρία δεν έχαναν οι Βρετανοί το 2004 να σχολιάσουν ειρωνικά την ασφάλεια των Ολυμπιακών της Αθήνας, ωστόσο εκείνοι φαίνεται πως... πέφτουν από τη μία γκάφα στην άλλη στους δικούς τους Αγώνες.

Ετοιμάζει αγωγή κατά του Τσάκα ο Αλαφούζος


Ο επικεφαλής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας δεν σκοπεύει να αφήσει αναπάντητα τα όσα είπε προ ημερών ο Βλάσης Τσάκας μέσω ανακοίνωσης και είναι έτοιμος να

Νέες προτάσεις για το "ψαλίδι" στο εφάπαξ - Περικοπή έως και 50% σε κάποιες περιπτώσεις - Θα κοπεί ακόμα και στα υγιή ταμεία


- Αναλυτικά οι τρεις προτάσεις για τις μειώσεις των εφάπαξ
- Κόψιμο έως και 50% στο εφάπαξ των υπαλλήλων της Βουλής και του υπουργείου Εσωτερικών
- Υπάλληλοι του ΟΓΑ φαίνεται πως δεν θα πάρουν κανενός είδος αποζημίωσης
- Όσοι δικαιούνται δύο εφάπαξ θα πρέπει να διαλέξουν ένα από τα δύο

“Μποτιλιάρισμα” και πάλι στο Taxis για τις δηλώσεις – Τελευταία μέρα αύριο


Το υπουργείο Οικονομικών ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να δώσει νέα παράταση για τις δηλώσεις που λήγει την Τρίτη 31 Ιουλίου.

Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας: Ακυρώθηκαν ακόμα δύο παραστάσεις

    floka
Δελτίο Τύπου
Μετά την ακύρωση της πρώτης εκδήλωσης του φετινού φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας με την

Ηλεία: "Λουκέτο" έβαλε και επίσημα χθες το Γηροκομείο Βάρδας


varda01Οριστικό είναι το «λουκέτο» που μπήκε σήμερα στο Γηροκομείο Αγίου Νικολάου στην Βάρδα που βρίσκεται επάνω στην Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου.

Πύργος: Άγριο ξύλο σε παραλιακό μπαρ


ksilo.JPG
Άγριο ξύλο έπεσε σε καλοκαιρινό μπαρ στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου τα ξημερώματα της Κυριακής, σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr.

AΣΕΠ: Τα ονόματα για τις προσλήψεις στους δήμους



AΣΕΠ: Τα ονόματα για τις προσλήψεις στους δήμουςΤα ονόματα των 35.000 ατόμων που «παίρνουν σειρά» για πρόσληψη στους δήμους, δημοσιεύονται στον οριστικό «Κυλιόμενο Πίνακα Κατάταξης Ανέργων», στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 31ης Ιουλίου

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ...ΙΣΩΣ