Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουλίου 28, 2012

Αμαλιάδα: Φυτεία χασίς με 68 δέντρα και τρεις συλλήψεις

Εικόνα
Εντατικά συνεχίζονται οι έρευνες των ανδρών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου για τον εντοπισμό χασισοφυτειών ανά την Ηλειακή επικράτεια. Χθες ακόμα μια μικρή φυτεία εντοπίστηκε, αυτή τη φορά στην περιοχή της Αμαλιάδας, ενώ συνελήφθησαν και τρία άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Κάστρο Κυλλήνης: Συνελήφθη 22χρονος με "σπιτική" φυτεία χασίς

Εικόνα
Μέσα σε χώρο στον περίβολο του σπιτιού του, διατηρούσε μια μικρή φυτεία χασίς ένας 22χρονος υπήκοος Πολωνίας, στην περιοχή του Κάστρου Κυλλήνης.

Κρίση στις ΕΔ - Παρέμβαση εισαγγελέα ζητά αντιστράτηγος ε.α για τις πιέσεις και τη παραίτηση Ζιαζιά

Εικόνα
Tην παρέμβαση του Εισαγγελέα θέτει ως ζητούμενο για την υπόθεση των πιέσεων από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας  στον (παραιτηθέντα τελικά) Αρχηγό ΓΕΣ αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Ζιαζιά, ένας άλλος αντιστράτηγος - σε άρθρο του.

Ηλεία: Αποχαιρετούν τον 18χρονο φίλο τους με ένα τραγούδι-Δείτε το βίντεο!

Εικόνα
Με τον δικό τους ξεχωριστό και άκρως συγκινητικό τρόπο, οι φίλοι του 18χρονου που έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο, του λένε πως δεν πρόκειται να τον ξεχάσουν ποτέ...

Shame on you British: Διπλή προσβολή για την Αρχαία Ολυμπία

Εικόνα
Ξεπέρασαν τα όρια οι Βρετανοί με τη συμπεριφορά τους απέναντι στο κορυφαίο σύμβολο των Ολυμπιακών Αγώνων και την Αρχαία Ολυμπία. Τις τελευταίες ώρες δύο περιστατικά προκαλούν οργή στην Ηλεία και κυρίως στην κοιτίδα των Ολυμπιακών Αγώνων την Αρχαία Ολυμπία.

Καταργούν τα οδοιπορικά στους στρατιωτικούς

Εικόνα
Η τρόικα μέσω του υπουργείου Οικονομικών επανέρχεται στο θέμα των πλασματικών οδοιπορικών που μηνιαίως λαμβάνουν οι στρατιωτικοί από το 1993 ως πρόσθετο βοήθημα.