Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουλίου 27, 2012

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (22:45)

Εικόνα
  Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για την σημερινή φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας     Νιούκαστλ- Ολυμπιακός (22:45, NS1) , θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.

ΤΟ ΛΑΔΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ...

Εικόνα
ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ   Κυριακή Αμπατζή Γραφείο Αντιπρύτανη Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Πανεπιστημίου 30, Αθήνα, 10679   τηλ . 2103689712 , φαξ 2103689711 ,   e-mail: kabadji@senate.uoa.gr     Ξέρεις που να ρίξεις το λάδι μετά από το μαγείρεμα στο σπίτι; Ίσως ναι, αλλά πάντα είναι καλό να διαδίδουμε τέτοιου είδους πληροφορίες.

Κορομηλάς: Οργανωμένη εκστρατεία δυσφήμισης στην παραλία Κυλλήνης

Εικόνα
Οργανωμένη εκστρατεία δυσφήμισης της παραλίας Κυλλήνης καταγγέλλει μέσω του IONION FM, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κυλλήνης Ανδρέας Κορομηλάς. Όπως ανέφερε διαδίδονται κατά ρυπάς ανυπόστατες φήμες για μόλυνση της παραλίας από λύματα.

Κυλλήνη: Περίεργο γεωλογικό φαινόμενο στην Καυκαλίδα

Εικόνα
Ένα περίεργο γεωλογικό φαινόμενο στην περιοχή της Καυκαλίδας στην Κυλλήνη Ηλείας προκάλεσε τον προβληματισμό των λουομένων οι οποίοι και ενημέρωσαν αμέσως τον δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης.

Το πιο εντυπωσιακό βίντεο που κυκλοφορεί στο ίντερνετ! (video)

Εικόνα
Είναι το πιο εντυπωσιακό βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και μας δείχει για πρώτη φορά με έναν συγκλονιστικό τρόπο τη γη! "Αυτός είναι ο πλανήτης μας" είναι ο τίτλος του

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ...ΤΡΥΦΩΝΑ

Εικόνα
Σε λίγες (2)ημερες εμείς τουλάχιστον θα επιστρέψουμε στους κανονικούς ρυθμούς μας . Τελειώνουν οι διακοπές μας περάσαμε καλά φορτίσαμε τις μπαταρίες μας και θα ευχηθούμε σε όσους τώρα ξεκινάνε ΄η θα ξεκινήσουν αργότερα τις ημερες ξεκούρασης ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ και σε αυτούς που γυρίζουν ...ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ και ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ... Το blog neohorikillinis,blogspot.com  θα συνεχίσει τις αναρτήσεις του και θα είναι πάλι ενεργό . Όμως.....