ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (22:45)

 

Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για την σημερινή φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας  
 
Νιούκαστλ- Ολυμπιακός (22:45, NS1), θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.

ΤΟ ΛΑΔΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ...

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
 
Picture 0 for Βιοντίζελ από καμένο λάδι θα παράγει ο δήμος Μελιβοίας Κυριακή Αμπατζή
Γραφείο Αντιπρύτανη Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης
Πανεπιστημίου 30, Αθήνα, 10679
 
τηλ. 2103689712, φαξ 2103689711,  e-mail: kabadji@senate.uoa.gr 
 
Ξέρεις που να ρίξεις το λάδι μετά από το μαγείρεμα στο σπίτι; Ίσως ναι, αλλά πάντα είναι καλό να διαδίδουμε τέτοιου είδους πληροφορίες.

Κορομηλάς: Οργανωμένη εκστρατεία δυσφήμισης στην παραλία Κυλλήνης


andreasKoromilasΟργανωμένη εκστρατεία δυσφήμισης της παραλίας Κυλλήνης καταγγέλλει μέσω του IONION FM, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κυλλήνης Ανδρέας Κορομηλάς.
Όπως ανέφερε διαδίδονται κατά ρυπάς ανυπόστατες φήμες για μόλυνση της παραλίας από λύματα.

Κυλλήνη: Περίεργο γεωλογικό φαινόμενο στην Καυκαλίδα


kaukalidaΈνα περίεργο γεωλογικό φαινόμενο στην περιοχή της Καυκαλίδας στην Κυλλήνη Ηλείας προκάλεσε τον προβληματισμό των λουομένων οι οποίοι και ενημέρωσαν αμέσως τον δήμο
Ανδραβίδας – Κυλλήνης.

Το πιο εντυπωσιακό βίντεο που κυκλοφορεί στο ίντερνετ! (video)


earthΕίναι το πιο εντυπωσιακό βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και μας δείχει για πρώτη φορά με έναν συγκλονιστικό τρόπο τη γη! "Αυτός είναι ο πλανήτης μας" είναι ο τίτλος του

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ...ΤΡΥΦΩΝΑ

Σε λίγες (2)ημερες εμείς τουλάχιστον θα επιστρέψουμε στους κανονικούς ρυθμούς μας .
Τελειώνουν οι διακοπές μας περάσαμε καλά φορτίσαμε τις μπαταρίες μας και θα ευχηθούμε σε όσους τώρα ξεκινάνε ΄η θα ξεκινήσουν αργότερα τις ημερες ξεκούρασης ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ και σε αυτούς που γυρίζουν ...ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ και ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ...
Το blog neohorikillinis,blogspot.com  θα συνεχίσει τις αναρτήσεις του και θα είναι πάλι ενεργό .
Όμως.....