ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Επείγουσα έκκληση για αίμα για τα 7χρονα δίδυμα που παρέσυρε ο μοτοσικλετιστής


Επειγόντως χρειάζονται αίμα τα δίδυμα 7χρονα παιδάκια που χτύπησε το πρωί ο μοτοσικλετιστής και τα οποία δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή.

Δήμος Ανδραβίδας - Κυλλήνης Αλλαγή δεδομένων μετά την παραίτηση Πόπορη


Δήμος Ανδραβίδας - Κυλλήνης  Αλλαγή δεδομένων μετά την παραίτηση Πόπορη

Ένα μόλις μήνα μετά την απόφαση του δημάρχου Ανδραβίδας - Κυλλήνης Δημήτρη Αρβανίτη για την ανάκληση των καθηκόντων του τότε αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Χρήστου Παλαιολόγου, μία παραίτηση έρχεται να "ταράξει" τα δεδομένα του Δήμου.

Παναγιωτόπουλος: "Δεν θα μειωθεί ο μισθός των στρατιωτικών"


Παναγιωτόπουλος: "Δεν θα μειωθεί ο μισθός των στρατιωτικών"


  Το θέμα των μισθολογίων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Παναγιωτόπουλου με τον Κάρολο Παπούλια.

Στην εντατική τα 7χρονα δίδυμα - Σοβαρά και η μητέρα - Τους παρέσυρε και εγκατέλειψε το πρωί νεαρός μοτοσικλετιστής


- Ο 21χρονος μοτοσικλετιστής μόνιμος υπαξιωματικός του Ναυτικού παραδόθηκε στην αστυνομία
- Τον ειδοποίησε ο πατέρας του και του είπε να παραδοθεί αμέσως στην τροχαία
- Νωρίτερα είχε τραυματίσει και έναν ποδηλάτη ευτυχώς ελαφρά
- Τι λένε στο Newsit αυτόπτες μάρτυρες
- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παράταση έως τις 31/07 έδωσε το υπ.Οικονομικών για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων - Κινδύνευε να καταρρεύσει το σύστημα


- O χρόνος και ο τρόπος πληρωμής του φόρου δεν εξαρτώνται από την ημερομηνία υποβολής
- Όλες οι δηλώσεις που θα υποβληθούν μέχρι τις 31/07 θα έχουν την ίδια μεταχείριση
- Παράταση έως τις 31/07 και για τα ληξιπρόθεσμα χρέη
- Παρατείνεται και η υποβολή Ε9 έως 30/11

38χρονος αυτοκτόνησε ενώ μεταφερόταν με περιπολικό


 38χρονος αυτοκτόνησε ενώ μεταφερόταν με περιπολικόΈνας 28χρονος γαλλικής υπηκοότητας έπεσε στο κενό από ταράτσα πολυκατοικίας στην διασταύρωση των οδών Εβρου και Καισαρείας στους Αμπελοκήπους με αποτέλεσμα να χάσει ...

Ο Πρίντεζης έμεινε για τρία χρόνια!

Παίκτης του Ολυμπιακού για τρία ακόμα χρόνια έμεινε ο Γιώργος Πρίντεζης ο οποίος τόνισε ότι θα παίζει στους "ερυθρόλευκους" για όσο αντέχουν τα πόδια του.

Έλληνας επιχειρηματίας δίνει όλη του την περιουσία για να γίνει το Τάμα του Έθνους


Έλληνας επιχειρηματίας δίνει όλη του την περιουσία για να γίνει το Τάμα του ΈθνουςΌλη την περιουσία, που ξεπερνά τα 15 εκατομμύρια ευρώ προσφέρει ένας Έλληνας επιχειρηματίας, ο

Την Τρίτη τελικά η 4ωρη στάση εργασίας στον ΗΣΑΠ λόγω καύσωνα


Μετατέθηκε για την Τρίτη 17 Ιουλίου η 4ωρη στάση εργασίας των εργαζομένων στον ΗΣΑΠ    

Από αρχές Αυγούστου τα ειδοποιητήρια για το «χαράτσι»


Η καταβολή του αναμένεται να γίνει σε πέντε δόσεις

Ηλεία: Κορυφώνεται ο καύσωνας την Πέμπτη, στους 40 βαθμούς Κελσίου ο υδράργυρος


kausonasΚαύσωνας συνέχεια, με τον υδράργυρο να ανεβαίνει λίγο ακόμα. Η Πέμπτη θα είναι η πιο δύσκολη ημέρα με τα θερμόμετρα  στους 40 βαθμούς Κελσίου. Υπομονή μέχρι τις αρχές
της νέας εβδομάδας, σταδιακά από Δευτέρα και κυρίως Τρίτη δροσίζει.

Βαρβάσαινα: 96χρονος βρέθηκε νεκρός και αιμόφυρτος (Νεότερη ενημέρωση 14:56)


barbasaina1Νεκρός μέσα στο σπίτι του στην Βαρβάσαινα βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ένας 96χρονος άντρας.

Λεχαινά: Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος 82χρονης - Δύο οι δράστες


ilikiomeni_apatiΕξιχνιάσθηκε, άμεσα από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λεχαινών,  περίπτωση εξαπάτησης ηλικιωμένης γυναίκας, που συνέβη το πρωί, της Τρίτης στα Λεχαινά
και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα ηλικίας 38 ετών και ενός ακόμα συνεργού του, που αναζητείται, για διάπραξη απάτης κατά συναυτουργία.

Λεβεντοχώρι Πύργου: Τρεις τραυματίες σε εκτροπή αυτοκινήτου


trox_lev1Τρία άτομα βγήκαν πολύ ελαφρά τραυματισμένα από αυτοκίνητο που εξετράπη της πορείας του λίγο μετά τις εφτά το απόγευμα στην περιοχή του Λεβεντοχωρίου σύμφωνα με

Συνελήφθη για οπλοκατοχή στον Πύργο


 Συνελήφθη σήμερα το πρωί, στον Πύργο, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας Έλληνας, ηλικίας 44 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή όπλου.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 12ης Ιουλίου

Γ.Ν. Πύργου: Μετά το "έμφραγμα" η "ανακοπή" - Κλείνει η Καρδιολογική λόγω έλλειψης γιατρών - Κιντής προς διοίκηση: "Αν δεν μπορούν να παραιτηθούν"


emfr1Λουκέτο βάζει για τις υπόλοιπες ημέρες του μήνα η καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου Πύργου.