ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Τι κερδίζουν οι Έλληνες δανειολήπτες από τη μείωση επιτοκίου της ΕΚΤ

Τι κερδίζουν οι Έλληνες δανειολήπτες από τη μείωση επιτοκίου της ΕΚΤΒαθιά «ανάσα» στους δανειολήπτες και τις επιχειρήσεις της χώρας μας φέρνει η χθεσινή απόφαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας να μειώσει το βασικό επιτόκιο του ευρώ στο ιστορικό χαμηλό του 0,75%.

Βίαζε την 12χρονη κόρη του!


 «Έφαγε» 30 χρόνια κάθειρξης
Το IliaPress είχε αναδείξει το θέμα, με αποκλειστικές δηλώσεις της τραγικής μάνας!

Πύργος: Νέα απάτη ηλικιωμένου με "δόλωμα" την επισκευή του κομπιούτερ της κόρης του


gerosΔεν έχουν τέλος τα κρούσματα εξαπάτησης ηλικιωμένων στην Ηλεία.

Σαν σήμερα


Σαν σήμεραΤα σημαντικότερα γεγονότα της 6ης Ιουλίου

Τέλος στα αυτοκόλλητα των τελών κυκλοφορίας


aytokoliltaΤέλος στην έκδοση αυτοκόλλητων σημάτων τελών κυκλοφορίας σκέφτεται να βάλει το υπουργείο Οικονομικών, καθώς σε πρόσφατους υπολογισμούς, βρέθηκε ότι το κόστος

Σκουροχώρι: Κινδύνεψε να χάσει το χέρι του 32χρονος φούρναρης (video HD)


fournos1Τύχη βουνό είχε ένας 32χρονος στο Σκουροχώρι, όταν εκτελώντας εργασίες καθαρισμού σε μύλο στο φούρνο ιδιοκτησίας του αδερφού του, το μηχάνημα εγκλώβισε το χέρι του.

Ηλεία: "Εκρηκτικός" συνδυασμός ζέστης και υγρασίας το επόμενο πενθήμερο


5441Ανεβαίνει σταδιακά η θερμοκρασία, όπως γράψαμε στην χθεσινή πρόγνωση, με τον υδράργυρο τοπικά να φτάνει τους 38 στις αρχές της νέας εβδομάδας. Σύμφωνα με τα προγνωστικά
στοιχεία, η άνοδος της θερμοκρασίας θα συνοδευτεί από αυξημένα ποσοστά υγρασίας, δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα και έντονη αίσθηση ζέστης.

Η ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ ((ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ))

Κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις στο χωριό μας στο Νεοχώρι Κυλλήνης εν όψη του Πανηγυριού μας .
Δείτε προς το παρών τις φωτογραφίες και σύντομα θα δείτε και το σχετικό VIDEO ,...