Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουνίου 30, 2012

Πέθανε ο Θύμιος Καρακατσάνης

Εικόνα
Τη Δευτέρα θα γίνει η κηδεία του

Διαχείριση απορριμμάτων-Ρύπανση-Ανακύκλωση ΝΕΟΧΩΡΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ

Εικόνα
Ο ρόλος των πολιτών είναι το θέμα της περιβαλλοντικής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στο Νιοχώρι  Κυλληνης την Τετάρτη 4 Ιουλίου και ώρα 9.30μμ . 

Πύργος: Οι οικονομίες έκαναν "φτερά"

Εικόνα
Η επιλογή του σπιτιού και όχι της τράπεζας – λόγω των περίεργων ημερών στην οικονομία – για να φυλάξει τα χρήματά της μια γυναίκα στον Πύργο, αποδείχθηκε εσφαλμένη.

Τώρα και παράνομες αμμοληψίες στο πολύπαθο δάσος Θινών

Εικόνα
Παράνομες αμμοληψίες και απαξίωση του περιβάλλοντος στο δάσος των Θινών του Βαρθολομιού κατήγγειλε στο Iόνιον fm o Νίκος Μήλεσης .

Νύχτες Κάστρου L’ amore de la Luna στο Χλεμούτσι

Εικόνα
Μία ξεχωριστή μουσική βραδιά απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο Κάστρο Χλεμούτσι, Στα πλαίσια του 1ου Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Ανδραβίδας

Ηλεία: Στους 37C με 38C ο υδράργυρος την Κυριακή - "Μάχη" θα δώσει η θαλάσσια αύρα τη νέα εβδομάδα

Εικόνα
Ανεβαίνει σταδιακά η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο στην Ηλεία, με τα θερμόμετρα από την Κυριακή να πλησιάζουν τα όρια του καύσωνα στους 37 με 38 βαθμούς Κελσίου λόγω

Yδρογονάνθρακες στη Δυτική Ελλάδα – Στο Κατάκολο το μεγαλύτερο ενδιαφέρον

Εικόνα
Στην κορυφή των προτιμήσεων των ξένων εταιριών για την έρευνα στο πεδίο των υδρογονανθράκων στη Δυτική Ελλάδα βρίσκεται το Κατάκολο

1ο Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ VIDEO

Εικόνα
 Φωτογραφιες και video της χθεσινης υπεροχης βραδιας στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ απο το 1ο FESTIVAL ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ   Του δημου ΑΝΔΡΒΙΔΑΣ - ΚΥΛΛΗΝΗΣ..

Σαν σήμερα

Εικόνα
Τα σημαντικότερα γεγονότα της 30ης Ιουνίου

1ο Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης

Εικόνα
- Την Παρασκευή 29 Ιουνίου στο Μέγαρο Μουσικής Για πρώτη φορά φέτος ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης διοργανωσε καλλιτεχνικό Φεστιβάλ υψηλών απαιτήσεων με τη συμμετοχή μεγάλων ονομάτων της ελληνικής  διεθνούς μουσικής σκηνής και του θεάτρου. Την Παρασκευή 29 Ιουνίου στις 19:30, στην αίθουσα Νίκου Σκαλκώτα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και με ελεύθερη είσοδο, ο Δήμαρχος κ. Δημήτριος Αρβανίτης  ανηγγείλε την επίσημη έναρξη του 1ου Φεστιβάλ.