ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Η εντολή ήταν έξοδος από το Μνημόνιο


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη


25/06/2012
Ονομάστηκε από όλους «πρόγραμμα τετραετίας». Και βάλε, θα έλεγαν οι πιο ρεαλιστές.

Ο λόγος για το κείμενο της

Αγωνία τέλος για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών - Δείτε τις βαθμολογίες


apotelesmataΑγωνία τέλος για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών εξετάσεων καθώς οι βαθμοί των των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 1`Β΄ θα ανακοινωθούν σήμερα Δευτέρα 25-Ιουνίου μετά τις 13:00 μ.μ.

Νέα ταυτότητα, ἐνημέρωση, ἐγρήγορση, προσευχὴ


Τοῦ π. Σαράντη Σαράντου
Μέ ὑπουργική ἀπόφαση τοῦ Ὑπουργείου Προστασίας τοῦ Πολίτη, ἐν μέσῳ ὑπηρεσιακῆς Κυβέρνησης Πικραμένου, στό πλαίσιο υἱοθέτησης καί ἐφαρμογῆς τοῦ κανονισμοῦ (ΕΚ) 2252/2004 τοῦ Συμβουλίου τῆς Εὐρωπαϊκῆς Ἕνωσης

Πώς να αναγνωρίσετε τη μολυσμένη θάλασσα


Τι θα πρέπει να προσέξετε πριν κάνετε τα μακροβούτια σας

Φθιώτιδα: Παρέσυρε και σκότωσε ηλικιωμένο


Τραγικό τέλος για έναν 88χρονο στην Αμφίκλεια.

Τρόϊκα: Αντί για μείωση του Δημοσίου έγιναν 70.000 προσλήψεις σε δύο χρόνια

Τρόϊκα: Αντί για μείωση του Δημοσίου έγιναν 70.000 προσλήψεις σε δύο χρόνιαΝέα «βόμβα» για την κατάσταση στον Δημόσιο Τομέα ρίχνει η μόνιμη αντιπροσωπεία της τρόικας στην Αθήνα.

Απονομή δικαιοσύνης – Η Ιταλία “εκτέλεσε” στα πέναλτι την Αγγλία

Η Σκουάντρα Ατζούρα ήταν εμφανώς ανώτερη από την Αγγλία και στα 120 λεπτά της κανονικής διάρκειας και της παράτασης αλλά οι προσπάθειες της σταμάτησαν είτε στα δοκάρια είτε στον Χαρτ. Τελικά πήρε το τελευταίο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στη διαδικασία των πέναλτι και θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη την Γερμανία.

Κρήτη: Χάθηκε γραπτό των πανελλαδικών εξετάσεων!


Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει η απώλεια ενός γραπτού πανελληνίων εξετάσεων από κέντρο διόρθωσης γραπτών στο Ηράκλειο. Η απώλεια του γραπτού έγινε αντιληπτή την περασμένη Τετάρτη και αμέσως ξεκίνησε μία αγωνιώδης προσπάθεια για τον εντοπισμό του.

Εν ψυχρώ δολοφονία 25χρονου στην Κρήτη - Πανικός και φόβοι για βεντέτα

Απίστευτη τραγωδία με θύμα έναν 25χρονο και τρεις ακόμη τραυματίες στο χωριό Προφήτη Ηλία του Ηρακλείου.

Αντίστροφη μέτρηση για τις βαθμολογίες των πανελλαδικών


Η αγωνία των υποψηφίων φτάνει στο τέλος της! Την Δευτέρα το μεσημερί θα έχουν αναρτηθεί στα λύκεια της χώρας οι βαθμολογίες των πανελλαδικών.

Αποθήκη με ηλεκτρικά ήδη είχε «αδειάσει» τμηματικά 29χρονος στον Πύργο μέσα σε δυο μήνες



 Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε προχθες το μεσημέρι 29χρονος στον Πύργο, που κατηγορείται για διάπραξη κλοπών κατ' εξακολούθηση.

"Ψήθηκαν" Αρχ.Ολυμπία & Βαρθολομιό - "Δροσερές" θερμοκρασίες στα παραθαλάσσια


10qmghsΜε άγριες διαθέσεις ξεκίνησε το φετινό καλοκαίρι με τον πρώτο μήνα, τον Ιουνίου, να δίνει υψηλές θερμοκρασίες διαρκείας.

Κουρούτα: Τέσσερις τραυματίες σε τροχαίο


asthenoforo_nyxtaΕυτυχώς ελαφρά τραυματίστηκαν οι τέσσερις επιβαίνοντες σε τροχαίο ατύχημα που συνέβη λίγο μετά τη μι

Κάτω Σαμικό: Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό της 87χρονης Μαρίας Ζιάτα (video)


ilikiomeniΆκαρπες έχουν αποβεί έως τώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό της 87χρονης Μαρίας Ζιάτα από το Κάτω Σαμικό, που εξαφανίστηκε το απόγευμα της

Σαν σήμερα


Τα γεγονότα της 25ης Ιουνίου