Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουνίου 14, 2012

Παραμύθι χωρίς όνομα!

Εικόνα
Γράφει η Σοφία Βούλτεψη 14/06/2012 Μια ανάσα από τις εκλογές της Κυριακής και όλοι εξακολουθούν να εκλιπαρούν γονατιστοί τον κ. Τσίπρα να εξηγήσει τι θα γίνει στην (απευκταία) περίπτωση που προσερχόμενος στους δανειστές για να διαπραγματευτεί την δανειακή σύμβαση – αφού προηγουμένως έχει με νόμο καταργήσει το μνημόνιο, όπως υποστηρίζει – αυτοί δεν του πουν «παρακαλώ, περάστε, τι θέλετε;».

Reuters: Τελεσίγραφο της Γερμανίας στη νεα ελληνική κυβέρνηση: Έχετε 100 ημέρες αλλιώς GAME OVER!

Εικόνα
- Μεγάλο αφιέρωμα του Reuters στις σχέσεις Ελλάδας - Γερμανίας - Κορυφαίος γερμανός τραπεζίτης λέει ότι η Μέρκελ δεν μπορεί να διώξει την Ελλάδα από το ευρω - Γερμανοί βιομήχανοι: Η ΕΕ άφησε την Ελλάδα στην τύχη της αφού την ανάγκασε να πάρει σκληρά μέτρα - "Ούτε ένας αξιωματούχος της ΚΟΜΙΣΙΟΝ δεν ταξίδεψε συμβολικά στην χώρα αυτή για να την στηρίξει"

Είναι Επίσημο: Η Αγιά Σοφιά ελληνική και με τη βούλα!

Εικόνα
Οι Τούρκοι έχουν λυσσάξει για τον παρακάτω λόγο!

Επιστολή στον πρωθυπουργό έστειλαν οι καρκινοπαθείς

Εικόνα
Κραυγή αγωνίας - κάνουν λόγο για «ανθρωπιστική καταστροφή»

Πως η επόμενη κυβέρνηση μπορεί ν΄αλλάξει τις ΕΔ σε 100 μέρες!Ένας υποστράτηγος γράφει ...

Εικόνα
Του ΝΙΚΟΥ ΤΟΣΚΑ Υποστράτηγου ε.α Τα τελευταία χρόνια οι κυβερνήσεις θεώρησαν τα θέματα της άμυνας σαν περιφερειακά, για τα οποία δεν χρειαζόταν κανένα πρόγραμμα. Πίστευαν ότι αυτά τα θέματα είναι ρουτίνα που μπορεί να διαχειρίζονται οι στρατιωτικοί με την επίβλεψη αλλά όχι τις κατευθύνσεις των πολιτικών προϊσταμένων τους. Η λογική αυτής της διαχείρισης ήταν αποδεκτή σε συνθήκες ΄΄μπουνάτσας΄΄ αλλά απέτυχε σχεδόν σε όλες τις κρίσεις.

Δεν υπάρχει πρόβλημα με τις συντάξεις του Ιουλίου

Εικόνα
Αυτό διαβεβαίωσε ο υπηρεσιακός υπουργός Εργασίας, όμως ο κ. Ρουπακιώτης απέφυγε να κάνει το ίδιο και με την καταβολή των συντάξεων για αργότερα. Εν μέσω έντονης φημολογίας για στάση πληρωμών καθώς τα ταμειακά αποθέματα είναι σε οριακό επίπεδο, η ανησυχία είναι έντονη.

Πρόστιμο μισού εκατομμυρίου ευρώ στα κόμματα για παράνομη προεκλογική αφισοκόλληση;

Εικόνα
Παρά την οικονομική κρίση αλλά και τις σχετικές διατάξεις του νόμου που προβλέπουν συγκεκριμένους και περιορισμένους χώρους για προεκλογική αφισοκόλληση, γι άλλη μία φορά τα κόμματα γέμισαν την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη με χιλιάδες προεκλογικές αφίσες, πανό, «σάντουιτς» και μπάνερς, από τοίχους μέχρι δέντρα και κάδους ανακύκλωσης.

Προεκλογικός "πόλεμος" με βίντεο και ηχητικά ντοκουμέντα - Σεισμός από Π. Ψωμιάδη που χαρακτηρίζει τη Χρυσή Αυγή "αδελφική παράταξη" της Ν.Δ.

Εικόνα
- Ο Π. Ψωμιάδης δηλώνει ότι εάν έλεγε κάτι τέτοιο θα ήταν πρώτο θέμα στα κανάλια - Άγρια κριτική από ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για το ηχητικό ντοκουμέντο με τις δηλώσεις Ψωμιάδη - Βίντεο από τον Μιχελάκη όπου ο κ. Στρατούλης λέει πως εάν δεν βγει πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνουν και τρίτες εκλογές - Ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε βίντεο με τον Σαμαρά για να δείξει τα ψέματα σε σχέση με τα όσα δήλωσε στη Διακαναλική

Αυτοκίνητο παρέσυρε 10χρονο αγοράκι

Εικόνα
Με σοβαρότατα τραύματα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Αρβανίτης: Καλά λόγια για τον πρώην αντιδήμαρχο Χρ. Παλαιολόγο

Εικόνα
«Δυσαρεστήθηκα και στενοχωρήθηκα για την εξέλιξη με τον πρώην αντιδήμαρχο Χρήστο Παλαιολόγο», σχολίασε στο IONION FM, ο δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης

Ηλεία: Αισθητή σεισμική δόνηση στις 10:27 - 3,9R στην Αχαΐα (Νεότερη ενημέρωση 22:40)

Εικόνα
Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,8R σημειώθηκε στις 10:27 σε απόσταση 31 χλμ βορειοανατολικά της Αμαλιάδας, στα όρια Ηλείας - Αχαΐας.

Λεχαινά: Υπάνθρωπος συνεχίζει να θανατώνει αδέσποτα ζώα

Εικόνα
Κτήνος με ανθρώπινη μορφή συνεχίζει να σκορπίζει τον θάνατο στα αδέσποτα ζώα του οικισμού Άγιος Παντελεήμονας Λεχαινών , ρίχνοντας φόλες με δηλητήριο.

Χλεμούτσι: Οι ιππότες επιστρέφουν στο κάστρο τους (video)

Εικόνα
Χλεμούτσι: Το Κάστρο ζωντάνεψε με τους ιππότες του . . . (Δείτε φωτό) Κάστρο Χλεμούτσι: Η επιστροφή των Ιπποτών στο 3ο Μεσαιωνικό διήμερο Η εκδήλωση για το 3ο Μεσαιωνικό διήμερο στο Κάστρο Χλεμούτσι πέρασε στην ιστορία.

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στην Ανδραβίδα Ηλείας, με κλεμμένο αυτοκίνητο

Εικόνα
Συνελήφθησαν, χθες αργά το βράδυ, στην Ανδραβίδα, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας, δύο

Ηλεία: Eνισχυμένοι βοριάδες την Πέμπτη - Σε επίπεδα καύσωνα το Σαββατοκύριακο - Κίνδυνος πυρκαγιών

Εικόνα
Αρκετή ζέστη περιμένουμε σήμερα Τετάρτη 13 Ιουνίου με τα θερμόμετρα στους 35 βαθμούς Κελσίου. Τονίζουμε, από αύριο Πέμπτη 14/6 μπαίνουμε σε περίοδο αυξημένης επικινδυνότητας για περιστατικά

Βουπρασία: Χτύπησαν και λήστεψαν ηλικιωμένους – Μπήκαν πρώτα στο σπίτι συγγενή τους

Εικόνα
Τους τρεις δράστες ληστείας που συνέβη στη μια τα ξημερώματα της Τετάρτης στα Κουγέϊκά της Βάρδας, αναζητούν οι Αρχές.

ΣΟΚ: Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στην περιοχή "Λάδι" στο Παλούκι!!! (video)

Εικόνα
Την Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012, τα μέλη του "Αλήσιου Λόφου" επισκέφθηκαν την περιοχή «Λάδι» ανάμεσα στο Παλούκι και την Αγ. Μαρίνα του Δήμου Ήλιδας μετά από καταγγελίες για περαιτέρω χωματουργικές εργασίες στην περιοχή και φύτευση φυτών και δένδρων.

Σαν σήμερα

Εικόνα
Τα σημαντικότερα γεγονότα της 14ης Ιουνίου