ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Το «Ουράνιο Τόξο» στις λίστες της «Δράσης-Δημιουργία Ξανά»


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη


Επειδή η «Δράση-Δημιουργία Ξανά» και οι επικεφαλής της έχουν πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ και παρουσιάζονται ως παντογνώστες και άνθρωποι της δράσης, ουδεμία σχέση έχοντες με την πολιτική, οι οποίοι γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο θα…

"Δε σας πληρώνουμε γιατί εσείς μας χρωστάτε!" είπαν οι Γερμανοί τουρίστες... Και μετά, τις έφαγαν!


Σκηνές ''Φαρ Ουέστ'' εκτυλίχθηκαν μέσα σε νυχτερινό μαγαζί της Χερσονήσου, όταν Γερμανοί Τουρίστες αρνήθηκαν να πληρώσουν τον λογαριασμό.

Τι δείχνουν οι νέες πανελλαδικές δημοσκοπήσεις

Μεγάλο ντέρμπυ μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ συνεχίζουν να δείχνουν οι δημοσκοπήσεις που πραγματοποιούνται τις τελευταίες μέρες σχετικά με τις επόμενες εκλογές. Τo logia starata σας παρουσιάζει τα συμπεράσματα και τα αποτελέσματα 2 μεγάλων πανελλαδικών δημοσκοπήσεων που ολοκληρώθηκαν χθες και  έδειξαν τα εξής :

Ανάλυση της πολιτικής των 2 Μετώπων που αναμετρώνται στις εκλογές της 17ης Ιουνίου


Κάθε φορά που μια εξουσία παίρνει μια απόφαση με πολιτικό κόστος, η βασική της ανταγωνίστρια, φτιάχνει μέτωπο εναντίον της πρώτης, ή έστω εναντίον της πολιτικής της πρώτης.

ΣΟΚ: Κουβαλάει στο σώμα του όγκο 90 κιλών! (video)


  • 449



 ΣΟΚ: Κουβαλάει στο σώμα του όγκο 90 κιλών! (video)

Ο όγκος που σκοτώνει αργά τον 31χρονο Χάι, τελευταία μεγάλωσε τόσο, ώστε έφτασε να ζυγίζει 90 κιλά, καταστρέφοντας εντελώς τα πόδια του και καθιστώντας τον ανίκανο να αυτοεξυπηρετηθεί!

ΔΗΛΩΣΗ-ΣΟΚ: «Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα υπάρξει ισχυρός σεισμός στην Ελλάδα»!

  • 2
     



 ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ: «Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα υπάρξει ισχυρός σεισμός στην Ελλάδα»!
Aίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του εντεταλμένου ερευνητή του Αστεροσκοπείου Αθηνών, Γεράσιμου Χουλιάρα, με αφορμή τον μεγάλο σεισμό της Ιταλίας πριν από μερικές ημέρες.

Δείτε τι χρωστάτε στην εφορία με ένα κλικ από τον υπολογιστή σας

Δείτε τι χρωστάτε στην εφορία με ένα κλικ από τον υπολογιστή σαςΑπό το σπίτι ή το γραφείο και χωρίς να πηγαίνουν στα γκισέ της εφορίας, θα μπορούν πλέον οι φορολογούμενοι να ενημερώνονται για το ποσό που χρωστάνε στο δημόσιο, αρκεί να κάνουν ένα κλικ στον υπολογιστή τους.

5χρονο αγοράκι καταπλακώθηκε από γκαραζόπορτα στο Παγκράτι

Μία στιγμή ανεμελιάς μετατράπηκε σε πραγματικό εφιάλτη για ένα 5χρονο αγοράκι το οποίο εξαιτίας ενός παιχνιδιού βρίσκεται στο νοσοκομείο Παίδων και η κατάστασή του κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή.

«Έφυγε» ο Αθηνόδωρος Προύσαλης.ΒΙΝΤΕΟ

  • 3



 ΒΙΝΤΕΟ: «Έφυγε» ο Αθηνόδωρος Προύσαλης
Έπαιξε σε δεκάδες ταινίες ενώ έγινε ιδιαίτερα αγαπητός και στους νέους ως ο παππούς από την τηλεοπτική σειρά τα Εγκλήματα.

Λαμία: Δεν προλαβαίνουν τα φίδια μέσα στη πόλη


Ακόμη ένα φίδι, αναστάτωσε τους ενοίκους πολυκατοικίας στο κέντρο της πόλης...

Πληρωμένη" απάντηση των Ελλήνων:Εμείς πάμε στις διοργανώσεις. Οι Πολωνοί;

Στην προκλητική ερώτηση Πολωνού δημοσιογράφου, η απάντηση του Κυριάκου Παπαδόπουλου, ήταν αποστομωτική.

Συμβουλή του Σάντος εμπνευσμένη από τον... Τζόρνταν!

ΙΚΑ:Δεν ξέρουμε αν θα συνεχίσουμε να δίνουμε συντάξεις!


- Ενα δισ μειωμένα τα έσοδα το πρωτο τετράμηνο του 2012
- Αυξήθηκαν οι συνταξιοδοτήσεις επιβαρύνοντας και άλλο τα έξοδα
- Κάθε μια μονάδα στο ποσοστό της ανεργίας επιβαρύνει το ΙΚΑ

Αχαϊα: Αδειάζουν από μαθητές τα σχολεία του νομού

tsantaΗ οικονομική κρίση «χτυπάει» κατά μεγάλο ποσοστό και την εκπαίδευση, με πολλούς τρόπους.

Κουτσούκος: Το ΠΑΣΟΚ ρυθμιστής των εξελίξεων και εγγυητής της ομαλής πορείας της Χώρας

kouts2Δελτίο Τύπου
Στην κατάμεστη αίθουσα του ΚΑΠΗ Γαστούνης, αλλά και στο Δημαρχείο Τραγανού με μαζική συμμετοχή μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ μίλησε ο κ. Γιάννης Κουτσούκος μαζί
kouts1kouts3με τις συνυποψήφιές του Μαρία Πετραλιά, Αγγελική Πολυζωγοπούλου και Μάγδα Ψαρρού, στα πλαίσια της προεκλογικής εξόρμησης του ΠΑΣΟΚ σ’ όλους τους Δήμους της Ηλείας.

Σκουροχώρι: Μάνα και κόρη είχαν άγιο . . . σε τροχαίο

troxaio_5_1Ευτυχώς πολύ ελαφρά τραυματίστηκαν μια 35χρονη και η 9χρονη κόρη της σε τροχαίο που συνέβη λίγο μετά τις 15:30 της Τρίτης στην οδό Αγ. Ιωάννη – Σκουροχωρίου.

MSC Divina: Το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο της Μεσογείου, "πιάνει" ελληνικό λιμάνι μόνο στο Κατάκολο (photo & video HD)

div00
div1Το μεγαλύτερο σε χωρητικότητα κρουαζιερόπλοιο της Μεσογείου το MSC Divina, έχει ως μοναδικό προορισμό στην Ελλάδα το Κατάκολο. Ένα από τα αγαπημένα λιμάνια της MSC, το επίνειο του
div4
div2
div3
div5
div6
div7
div9
div8Πύργου και της Αρχαίας Ολυμπίας, έχει την τιμή να είναι το μοναδικό στην Ελλάδα που δέχεται ένα τόσο μεγάλο πλοίο.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 6ης Ιουνίου

ΚΡΑΤΗΣΕΜΕ ΣΦΙΧΤΑ ....

 ΚΑΛΗΜΕΡΑ