ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Μπατίστ προς Σπανούλη: Συγχαρητήρια Billy, το αξίζατε!


Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη ο Αμερικανός σέντερ του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στο sms που έστειλε στον Βασίλη Σπανούλη μετά τον 5ο τελικό, με το οποίο παραδέχτηκε πως ο Ολυμπιακός άξιζε να πάρει το πρωτάθλημα.

Πανελλαδικές: κάτω από τη βάση το 80% των υποψηφίων στη Φυσική – Σε ποιες σχολές θα πέσουν στα... Τάρταρα οι βάσεις, που θα μείνουν αμετάβλητες

- Το... μπάχαλο στη Φυσική και η δυσκολία στα Μαθηματικά φέρνουν πτώση των βάσεων σε πολυτεχνικές, φυσικομαθηματικές σχολές
- Πτωτική και η πορεία των βάσεων στις παιδαγωγικές σχολές
- Σχεδόν αμετάβλητες οι βάσεις σε νομικές και φιλολογικές σχολές
- Πέφτει σήμερα η αυλαία με το μάθημα Αρχές Οικονομικής Θεωρίας
- Στις 15/6 αρχίζουν τα ειδικά μαθήματα των πανελλαδικών

Αυτοί είναι οι …πολιτισμένοι του Βορρά, που λοιδορούν τους Έλληνες

ΦΩΤΟ: Αυτοί είναι οι …πολιτισμένοι του Βορρά, που λοιδορούν τους ΈλληνεςΗ ημίγυμνη «κυρία» που …

Τι ψηφίζουν οι οπαδοί των 4 μεγαλύτερων ομάδων της Ελλάδας!

Τι ψηφίζουν οι οπαδοί των 4 μεγαλύτερων ομάδων της Ελλάδας!
Σε δημοσκόπηση, που διενήργησε η Marc για το "Έθνος της Κυριακής", προσπάθησε να καταγράψει τις προτιμήσεις των οπαδών των 4 μεγαλύτερων ομάδων της χώρας, της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά η πρόθεση ψήφου των οπαδών ανά ομάδα:

Έφτιαξαν κοντοσούβλι 170 μέτρα στην Καρδίτσα


Έφτιαξαν κοντοσούβλι 170 μέτρα στην ΚαρδίτσαΧρειάστηκαν 700 κιλά κρέας

"Στους Έλληνες οφείλουμε το Ευρωπαϊκό Πνεύμα - Ντροπή η στάση προς την Ελλάδα"

«Στους Έλληνες η Ευρώπη οφείλει τις βάσεις του Ευρωπαϊκού Πνεύματος και είναι «ντροπή» με ποιά επιφανειακότητα και επιπολαιότητα γίνεται τώρα λόγος για τους Έλληνες», επισήμανε ο καρδινάλιος της Αυστρίας, Κρίστοφ Σένμπορν.

Σεισμός 4,7 ρίχτερ κοντά στη Ρόδο


Ο σεισμός έγινε στις 17:19 και είχε εστιακό βάθος 6 χιλιομέτρων.

Δεν βούτηξαν μόνο το... κοπάδι αλλά και τον... βοσκό!


 Τον πήγαν με το ζόρι στην Αλβανία!
Συνέβη κι αυτό.

Πανικός με απαγωγές ανηλίκων και αφαίρεση οργάνων


Οι φήμες προκάλεσαν τρόμο σε γονείς και παιδιά

Η νεαρή οδηγός είχε Άγιο!

 Πατήστε εδώ για το βίντεο
Άγιο είχε νεαρή οδηγός, όταν την  Κυριακή το πρωί, στον υπό κατασκευή δρόμο Κυλλήνης – Λεχαινών, το αυτοκίνητό της γύρισε κυριολεκτικά ανάποδα.
Ήταν λίγα λεπτά πριν

Επιχείρηση «Σκούπα» της Γενικής Αστυνομικής Δ/νσης Δυτ. Ελλάδας


 Συνελήφθησαν είκοσι επτά  άτομα, ενώ προσήχθησαν ενενήντα

Καϊάφας: Το μπάνιο βγήκε «ξινό» για Πολωνό τουρίστα

diarriksi_ixΤο καλοκαίρι μπήκε και κάποιο δεν λένε να ξεχάσουν παλιές συνήθειες. Στις παραλίες της Ζαχάρως και κυρίως του Καϊάφα

Το σποτάκι της Εθνικής Ελλάδας για το Euro 2012 (video)

ethniki Δείτε το σποτάκι της Εθνικής Ελλάδος για τη διοργάνωση του Euro 2012, που ήδη έχει κλέψει τις καρδιές των φιλάθλων της χώρας.

Ε.Ο. Πύργου - Κυπαρισσίας: Εκτροπή αυτοκινήτου στο Ανεμοχώρι (Νεότερη ενημέρωση 19:32)


trox4_3
trox4_1
trox4_2
Ένας νεαρός οδηγός από το Επιτάλιο έχει τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο που συνέβη περίπου στις τρεις τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας.

Ηλεία: Πτώση θερμοκρασίας με αυξημένη υγρασία την Τρίτη, θερμή προοπτική από την Πέμπτη

5749_ph1Πρόσκαιρη πτώση της θερμοκρασίας και αυξημένη υγρασία περιμένουμε την Τρίτη. Επιστροφή στα 30άρια από την Πέμπτη, με το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου να πλησιάζει

Ηλεία: Φορτώνεται το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης . . . (;)


Συνολικά 21 λαθρομετανάστες από αυτούς που εντοπίστηκαν το Σάββατο στην Κυλλήνη και δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα προσωρινής παραμονής, μεταφέρθηκαν χθες λίγο μετά

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 5ης Ιουνίου

Καλημέρα ...ΣΚΟΡΠΙΟΣ